Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor windschermen plaatsen langs terras:

Windschermen plaatsen langs terras

Ik wil windschermen plaatsen aan beide zijden van mijn terras als afscheiding met de buren. De schermen zijn aan elke kant 3,60 meter lang.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor windschermen plaatsen langs terras uit heel Nederland:

Glazen windschermen plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van 2 glazen hoek windschermen. De afmetingen van de schermen zijn 3.76 x 2.27 x 2 meter en 1.75 x 2.27 x 2 H meter. Op het balkon zijn schermen aanwezig waar de glazen windschermen tergen geplaatst kunnen worden.

Verhoogd terras van composietplanken maken

Ik wil een verhoogd (50-55 cm) terras bouwen/plaatsen tegen zijkant van recreatiechalet. Onderbouw (frame) staal of hout. 1 deel 3.75 x 3.75 meter en aansluitend deel 5 x 1 meter. Boven vlondervloer (grote deel) staanders met glazen windschermen en dubbel klapdeurtje (ook glas). Aan twee zijden trapje met 3 treden. Tevens afwerken open ruimte onder chalet afdekken met kunststof steenstrip-plaat. We hebben een stuk grond waar we in november de caravan gaan plaatsen. Er zal direct betegeld worden. Op de foto's een soortgelijk terras maar geheel van staal. De opzet is het zelfde.

Windschermen op balkon plaatsen

Het betreft het plaatsen van 2 afzonderlijke doorzichtige hoekschermen op een balkon. De afmetingen zijn circa hoogte 140 x 120 en dan de hoek om en dan komt er nog een stuk van 140 x 70 cm. Aan de linker en de rechterzijde dient er een scherm te komen van doorzichtig materiaal zoals plexiglas.

Windvaste screens plaatsen

Graag 2 windschermen laten plaatsen en leveren. 1 x 530 cm breed en 255 cm hoog, 1 x 430 cm breed en 255 cm hoog. Dit elektrische bediend en met afstandsbediening.

Terras ontwerpen en aanleggen

Terras van ongeveer 6 x 15 meter bij een wijksteunpunt voor ouderen. Moet opnieuw betegeld, windschermen plaatsen, tafels/stoelen/parasols. Is een stichting, dus beperkt budget. Graag z.s.m. reactie, vanwege aanvraag subsidie waarvoor een begroting nodig is.

Windschermen onder veranda plaatsen

Onder de veranda moet aan beide zijden van het terras een houten, metalen of kunststof windscherm worden geplaatst met helder glas. Lengte per kant globaal 3,80 meter en hoogte 1,50 meter. Materiaal hebben wij nog niet in huis, wellicht kan dit worden opgenomen in de offerte. Wij hebben foto´s van hoe de situatie voorheen was. Voor een goede beeldvorming kunnen wij deze aan de vakman toesturen.