Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Noordwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Noordwijk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Noordwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Noordwijk of directe omgeving.

319 klanten uit Noordwijk bevelen een bij Casius in Noordwijk aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Noordwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen onderhoudsvrije tuin met terras en overkapping, voor en achtertuin herinrichten en opnieuw aanleggen (circa 90 m2), tuin opnieuw laten aanleggen, aanleg voor- en achtertuin, terras betegelen, gezamenlijke binnentuin renoveren, tuin afgraven en afvoeren en opvullen met bestratingszand, renovatie tuin, gazon frezen egaliseren bemesten en inzaaien, grondwerk, riool en tuinaaleg, schets maken voor nieuwe tuin, zweeds rabat 5 schutting laten plaatsen, achtertuin aanleggen, garden renovation, complete tuin renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Noordwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Noordwijk:

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren inclusief pomp en installatie

Ik wil graag in mijn tuin (310m2) een waterput laten boren en een beregeningssysteem laten installeren. Gaat om bewatering van gras (gazon) en beplanting. Tuin is goed bereikbaar. Locatie Bosweg in Noordwijk aan Zee.

Schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen

Hierbij een offerte aanvraag waarbij het gaat om het leveren en aanbrengen van een tuinschutting. Het idee van de schutting is dat de palen geïntegreerd zitten waardoor de planken aan de buitenzijde door lopen. Als bijlage een viertal voorbeelden van deze schutting. Graag ontvangen wij een aanbieding van deze schutting in twee varianten, zodat wij ook in overleg kunnen samen met de buren. Variant 1: Hardhouten palen met betonnen onder kantplank en hardhouten horizontale planken. Variant 2: Hardhouten palen met betonen onder kantplank en geïmpregneerde horizontale planken . Afmetingen: - Eén lengte van 9,5 meter - Eén lengte van 11 meter Waarschijnlijk dat dit aantal dubbel (of nog meer) uitgevoerd moet gaan worden omdat alle buren van de rij aan hun zijde een soortgelijke schutting willen. Tuin is vrij van obstakele en goed toegankelijk. Ook voor en vrachtwagen Is nieuwbouw Locatie: Noordwijk (ZH)

Schutting en betegelen tuin

Ik wil schutting laten plaatsen en nieuw terras laten aanleggen. Graag in antraciet tegels zonder voegen. linkerzijde +/- 14 meter, rechterzijde +/- 11 meter, breedte tuin 5.10. Er moet 22m2 afgegraven worden ivm bamboe. Wat betreft de schutting of hardhout met betonnen palen, de korte kant met maximale hoogte, de andere kant een deel met 1,20 of 1,50.

Twee bomen verwijderen

Twee bomen in mijn achtertuin moet weg. Hoogte van 5 meters.

Een nieuwe poort plaatsen en de cilinder overzetten

Ik zoek iemand die onze tuinpoort kan vervangen. De poort moet 176 bij 93,5 cm groot worden inclusief scharnieren. Daarnaast moet de bestaande cilinder van het slot overgezet worden naar de nieuwe poort. Ik wil een houten rechthoekige poort.

Waterbron slaan of boren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het boren van een waterput in mijn tuin tbv beregening. Ik ontvang de offerte graag inclusief afvoer van rommel. Onze tuin is goed bereikbaar. Graag ontvang ik advies over de locatie van de put en over welke pomp geschikt is. De tuin is zo'n 700 m2 groot.

Koi vijver aanleggen

Graag zouden wij een koi (karper) vijver willen. De afmeting die wij in gedachten heen is 3 meter lang en 2,5 meter breed. We willen een opstaande rand van ongeveer 50 cm. Dit alles willen we dan van beton randen. De offerte zou ik graag willen ontvangen incl. Pomp en zonder vissen, en zowel met graafwerk als zonder.

Boom laten kappen

We willen de boom voor ons huis laten kappen en wellicht de stronk laten verwijderen. Hier loopt een vergunningsaanvraag voor. Ook willen we advies over wat we het best met de overige bomen rond ons huis kunnen doen.

Windschermen plaatsen langs terras

Ik wil windschermen plaatsen aan beide zijden van mijn terras als afscheiding met de buren. De schermen zijn aan elke kant 3,60 meter lang.

Tuin renoveren

Nieuwe tegels, ophoging, schutting of stucen

Grondkering laten slaan

Ik wil een grondkering van ongeveer 4 meter breed laten slaan ter versteviging van een duin van ongeveer 2 meter hoog. Een stuk van de duin wordt afgegraven en daar wordt een schuur geplaatst maar daar moet dus een grondkering komen om de duin te weren. Het is allemaal goed toegankelijk.

Steunpalen van de klimopschutting vervangen

Ik wil de steunpalen van de klimop schutting vervangen. Het gaat om drie stuks van 2,5 meter ongeveer.

Praxis schutting in de tuin laten plaatsen

Ik wil nieuwe schuttingen in mijn tuin laten plaatsen. Links is 10 meter diep, achter 5 meter breed en rechts 10 meter diep. Hoogte 1,80 meter. Ongeveer dezelfde soort schutting als op de bijgevoegde foto. Dus graag een offerte inclusief materiaal en arbeidskosten.

Tuin volgens een tuinontwerp aanleggen

Tuin van 7.20 meter breed en 7.80 meter diep. Hier staat tevens een schuur op van 2 bij 4 meter. Daarbij hebben we een strook tuin aan de zijkant van het huis, waar onze tweede poort zit zodat je ook via de voorkant de tuin in kan. Deze is 10 meter lang en 1.50 meter breed. We hebben een tuinontwerp en ontvangen graag offerte voor het aanleggen. Bestrating van 2.80 meter diep en 7.20 meter breed + strook naast huis. Kunstgras wat zacht moet zijn en zo min mogelijk onderhoud. 3.20 meter diep en 7.20 meter breed. Dan is er nog een strook van 3 bij 2 meter naast de schuur over en we twijfelen hier over tegels vs kunstgras. Verder willen we 4 tot 6 linde leibomen, een trampoline ingegraven en een kleine moestuin. Offerte mag excl schuttingen en excl prijs van trampoline zelf. Foto van ontwerp hebben we nog niet binnen. Het is een nieuwbouw woning, er ligt hier enkel zand maar nog niet hetgene waar op de tuin kan komen. Ik hoor graag uw prijsofferte.

Schutting met poort monteren

Het gaat om het plaatsen van totaal 25 meter tuinafscheiding met verticale geïmpregneerde 19 planks schuttingdelen van 180 x 180 cm, ongeveer 14 schuttingdelen en 17 palen, poort van 90 cm breed linksdraaiend zonder stalen frame.

Betonnen schutting leveren en plaatsen

Het gaat om ongeveer 15 meter voor het aanschaffen en plaatsen van een eenvoudige betonnen schutting van 2 meter hoog, of meer als dat met de panelen zo uitkomt. De huidige poort blijft gewoon staan. Het huis staat in een duin, het is dus zandgrond. Er staat nu een oude verrotte houten schutting. Is het ook mogelijk om deze te verwijderen? Wat is dan de meerprijs? De schutting staat achter het huis. Daar is een wandelpad waar met ontheffing een auto kan komen. De schutting is dan ongeveer 10 meter van dit pad. De grond loopt daar vanaf het pad iets naar beneden.

Omgevallen boom verwijderen

Door de storm vorige week is de boom in de achtertuin omgevallen/afgebroken. Graag zou ik deze weg willen laten halen. Het afgebroken stuk is naar schatting ongeveer 2 meter, en 30 cm in doorsnede.

Bestrating, siergrind en schutting plaatsen

Nieuwe bestrating en sier grind gedeelte nieuw beschutting. bij elkaar ongeveer 120 vierkante meter

Tuingrond en graszoden ophalen

Alleen 2 m3 grond en graszoden ophalen

Houten schutting plaatsen bij een stacaravan

Ik heb bij Praxis een schutting gekocht, bestaande uit houten palen en 5 houten schuttingdelen. Ik wil deze graag laten plaatsen bij een stacaravan op een kleine camping. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Tuindeur monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het maken en plaatsen van een tuindeur. De afmeting van de deur is 93 bij 201 cm en dient inclusief hang- en sluitwerk geplaatst te worden.

Tuin en oprit bestraten

Vervanging van het huidig terras, 102 m² (bestaande uit hardhouten vlonderdelen) met Schellevis tegels (100 x 100 cm kleur: Carbon). Tevens vervanging van huidige oprit en rooien van twee dennen, 63 m² (bestaande uit basaltsplit) met gebakken klinkers. Tevens vervanging van twee rechthoekige vlonderterrassen, totaal 28 m² (bestaande uit Bankiraiplanken) met twee vlonderterrassen van gladde extra brede hardhouten planken.

Tuin laten egaliseren

Heb de tuin reeds ontdaan van het oude gras. Gevreesd, geharkt. Maar is nog niet mooi vlak. Gaat om ongeveer 1000-1200 m2.

Tuin aanleggen

Tuin uitgraven Klinkers wegdoen Stabilisee en klinkers leggen.

Shelter van schuttingdelen maken en wilgenschutting vlechten

Het betreft een offerte aanvraag voor enkele werkzaamheden op mijn volkstuin. Ik wil graag een shelter van schuttingdelen en een bitumen dakplaat laten maken van 2 x 1 x 2 meter groot. Ook wil ik graag hulp bij het vlechten van een wilgenschutting, het gaat hierbij om twee delen van ieder 10 meter.