Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Nieuwerkerk aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Nieuwerkerk aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Nieuwerkerk aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Nieuwerkerk aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Nieuwerkerk aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg en ontwerp tuin, gehele achtertuin renoveren, een achtertuin renoveren, tuin maken bij nieuwbouwhuis, grond afvoeren en met zand ophogen, tuinaanleg nieuwbouw, aanleg en ontwerp voortuin, terras + kunstgras aanleggen, tuin ophogen en tegels/gras aanleggen, waterput slaan of pulsen, achtertuin renoveren, stalen damwand laten slaan, tuin opnieuw laten aanleggen, riet in de vijver compleet met wortel verwijderen, tuin egaliseren, bestraten en gras plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Nieuwerkerk aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Nieuwerkerk aan den IJssel:

Tuin stronkvrij maken en egaliseren

Wat zijn ongeveer de kosten om 100 m2 tuin stronk vrij te maken en te egaliseren? Het gaat om 30-35 stronken. De tuin is makkelijk te bereiken.

Tuin ophogen, bestraten en schuttingen verhogen

Ik wil de tuin met bestaande tegels ophogen door middel van zand en eventueel ook de schuttingen iets verhogen. De tuin is ongeveer 5 x 12 meter, verzakking is gemiddeld 5 - 10 cm.

Tuin ophogen en aanleggen

Tuin egaliseren en aanleggen met een mix van bestaande en nieuwe materialen. In de bijlage een weergave van onze ideeën. De tuin is nu volledig betegeld. Deze tegels kunnen worden hergebruikt. In de nieuwe situatie wenst de klant terrassen, een pad, een moestuin, grind met schelpen, houtsnippers, hagen, erfafscheidingen, een druif, een olijfboom te laten aanleggen. De tuin is alleen via het huis bereikbaar en er is geen achteringang. Foto's van de huidige tuin zijn uiteraard ook beschikbaar.

Verwijderen van boomstronken

Het gaat om het verwijderen van 4 boomstronken in de achtertuin van onze woning. De woning heeft geen achterom. Dit betekend dat de freesmachine via de garage en vervolgens door 2 woonruimten naar de tuin getransporteerd moet worden. De deuropeningen van de woonruimten zijn 80 cm. Volgens mij kan een kleine, smalle, freesmachine de klus gemakkelijk aan. Wellicht zal de vloer van de betreffende woonruimten wel afgedekt moeten worden om beschadiging van de vloer te voorkomen. Ik neem aan dat u daar ervaring mee heeft.

Tuin leeghalen, ophogen en bestraten

De achtertuin van ongeveer 8 bij 8 meter is verwilderd. De bomen, struiken, bamboe en overige beplanting moet worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin opgehoogd moeten worden en bestraat. Aan de achterzijde dient er nog 2 a 3 houten schuttingsdelen geplaatst te worden.

Damwand laten plaatsen

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen van het plaatsen van een damwand. We hebben een kavel gekocht en een kant komt aan de sloot te liggen. De zijkant wordt een talud, maar wij willen dit dus graag recht trekken. Het zou gaan om 37 meter lang. De hoogte van de woning van de vloer komt op -4,8 NAP. Het waterpeil komt op -6,53 NAP. De bovenwand van de damwand komt dan ongeveer 160 cm boven water. Wij horen graag van u.

Bestaande vlonder ophogen en vervangen

Onze vlonder is weer toe aan een verhoging. Ik denk dat onze houten vlonder ongeveer 4 bij 4 meter is. Wij denken eraan deze keer geen houten vlonder te nemen, maar van kunststof. We hebben zelf in gedachte om de huidige vlonder te laten liggen en daar dan kunststof overheen te leggen.

Hoge kwaliteit hardhouten schutting plaatsen

Op erfscheiding wil ik graag een zeer duurzame schutting plaatsen met gleufpalen diep verankerd van 7.30 meter lang en 2 meter hoog in de Leidsebuurt in Haarlem. Eventueel in combinatie met zinken wandelementen. Eind mei of juli 2017.

Achtertuin leeghalen en aanleggen

Achtertuin moet worden leeggehaald (oude bestrating), daarna verhoogd en nieuwe tegels worden gelegd, graag eventueel ook nieuwe schuttingen plaatsen met een deur. De tuin is 6 bij 5 meter. Het gaat om ongeveer 30 m2. Ik zou achterin ook graag een schuurtje willen laten plaatsen (2 meter bij 3 meter).

Sloot uitbaggeren

Ik wil een sloot laten uitbaggeren van 6 bij 2 meter.

Houten vlonder aan waterkant vervangen

Het betreft het vervangen van een houten vlonder aan het water. De breedte blijft gelijkt maar hij moet 1 meter langer worden. De oude vlonder moet nog worden weggehaald maar dat kunnen we zelf doen. Ik weet niet of de oude palen gebruikt kunnen worden. Ze moeten sowieso iets hoger op sommige plekken omdat de vlonder scheef loopt/ verzakt is.

Vlonder maken in de tuin

Wij willen een nieuwe vlonder laten plaatsen in onze tuin. Deze vlonder moet deels boven het water komen. De huidige vlonder is te laag dus de nieuwe vlonder zal hoger moeten komen te liggen. De vlonder is ongeveer 7 bij 4 meter.

Kunststof/BPC schutting leveren en plaatsen

Wij willen samen met de buren een BPC schutting laten plaatsen in een natuurlijke kleur, bruin, dus geen antraciet of wit. De ene kant is 6.43 meter en de andere kant is 7.46 meter. Zouden jullie een offerte kunnen doen voor het plaatsen van zo'n schutting met alle het benodigde materiaal?

Ophogen van bestaande vlonder

Wij hebben een houten vlonder over de gehele breedte van onze woning, 5 meter. De vlonder is 3 meter diep. Deze zou in zijn geheel een cm of 10 opgehoogd moeten worden. De vlonder is al een keer opgehoogd door hem in zijn geheel te kantelen en daar tegels onder het raamwerk te plaatsen. Tevens ligt in de tuin, 8 x 5 meter, een terras van 40 bij 60 cm 40/60 tegel die ook zo'n 10 cm omhoog zou moeten. De achtertuin is via een achterom met een kruiwagen bereikbaar. Het zand dient door de vakman geleverd te worden.

Schutting laten plaatsen

Ik wil een zo goedkoop mogelijke houten schutting plaatsen op een stuk van 6 meter breed. De oude schutting moet ook verwijderd en afgevoerd worden. Graag uw offerte voor de levering, plaatsing en verwijderen.

Voortuin herinrichten

In onze voortuin van circa 10 m² bevinden zich nu hortensia's, een boompje en rondom de tuin een lage groene heg. De bedoeling is dat de voortuin helemaal onderhoudsvrij gemaakt wordt, dus al het groen moet eruit, behalve het boompje in het midden. Dan wil ik er een houten of gietijzer laag hekje omheen en de tuin laten bestraten met tegels, zodat daar fietsen neergezet kunnen worden. Qua tegels denk ik aan natuursteen in een bruinige tint. Ik laat de tuin graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte voor de totale klus zonder stelposten.

Oprit bestraten

Ik wil graag mijn oprit opnieuw laten bestraten. Ik wil graag het grind laten verwijderen en dit stuk opnieuw laten aanleggen met grote tegels (60 bij 60 cm). De ruimte is ongeveer 2 x 7 meter.

Tuin leeghalen en betegelen

Ik ben net verhuisd en in de tuin staan erg veel planten en boompjes. Ik zou graag alles laten verwijderen en hierna aan de zijkanten een border laten maken en de rest laten bestraten met grote tegels. De tuin is 63 m2 groot en er is een achterom. Deze is alleen niet groot, ongeveer 1 meter breed.

Voortuin en achtertuin opnieuw aanleggen

Werkzaamheden in de voortuin: - Tegels 60 x 60 x 6 cm plaatsen, 15 m2. Wij hebben al keuze voor tegels - Zand ongeveer 2 m3 - Straatstenen 11 m2, wij hebben al keuze gemaakt - Opsluiting en muurblokken - Palen en trelis - Uitgraven deel van een boomstronk. Overige planten en degelijke zijn al verwijderd. - Grond afgraven ongeveer 4 m2 en 20 cm diep. - Zijpad Tegels uit achtertuin plaatsen in zijpad, ongeveer 10 meter x 70 cm, en ophogen met zand 2 m3 - Daarnaast alleen nog 20 cm grond afgraven. Werkzaamheden in de achtertuin: - Tegels 60 x 60 x 6 cm plaatsen 22,5 m2, keuze al gemaakt - Straatstenen plaatsen 11 m2, keuze al gemaakt - Opsluiting en muurblokken plaatsen - Klein stukje met split basalt antraciet - Afwatering lijngoot RVS over breedte tuin, ongeveer 5,5 meter - Zand 5 m3 - Uitgraven tuin minimaal 50 cm diep, ongeveer 7 m2 met bamboe en struiken, en ongeveer 5 m2 afgraven grond ongeveer 20 cm. Groot deel van de planten in het overige deel van de tuin zijn al uitgegraven. - Tuinschermen en damwand, plaatsen ongeveer 9 hardhoutenschuttingdelen en deur / inclusief palen, euze materiaal al gemaakt - Damwand van ruw hardhout horizontaal 4 lagen, 80 cm hoog, over breedte van de woning.

Schutting plaatsen met hardhouten palen

De oude schutting tussen onze tuin en die van de buren, dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er een houten schutting met hardhouten palen geplaatst te worden. Er zullen 9 delen geleverd moeten worden. De tuin heeft een achterom.

Tuin ophogen en egaliseren

Onze tuin dient te worden opgehoogd en geëgaliseerd.

Onderheien terras aan het water

Ik wil graag informatie over de mogelijkheden om het terras te laten heien, afmeting 6 x 4,5 meter. Tevens een nieuwe vlonder omdat de oude in de ringvaart zakt. De vlonder is van hout en is 3 x 3 meter groot. De tuin is te bereiken via een schuur met deur normale afmetingen, of via de ringvaart, graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Tuinschermen plaatsen

Ik zou graag een offerte willen voor het plaatsen van tuinschermen, het gaat om het plaatsen van 2 houten schuttingdelen aan de ene kant van de tuin en aan de andere kant van de tuin komen 2 houten schuttingdelen en 1 gaasscherm. Wij halen zelf de oude schutting weg, kunt u deze wel voor ons afvoeren?

Beschoeiïng vervangen

Beschoeiing aan de slootkant over een breedte van 7.80 meter plaatsen. De beschoeiing boven het water is ongeveer 50 cm. De sloot is 65 cm diep. De palen kunnen langs de reeds bestaande palen worden geplaatst. Oude beschoeiingsplanken verwijderen.

Schutting plaatsen

Wij willen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een houten/beton schutting. Gaat om ongeveer 30 meter. Betreft een hoekhuis. Er staat nu een coniferenhaag van 2,20 m. hoog. Graag overleg of de haag weggehaald wordt door de vakman en afgevoerd kan worden of dat we dat zelf doen.