Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor leveren en plaatsen van een composiet schutting:

Leveren en plaatsen van een composiet schutting

Wij willen onze schutting gaan vervangen en halen zelf de bestaande schutting weg. Daarna willen we een composiet schutting laten leveren en plaatsen. We willen horizontale planken, kleur grijs of bruin, met aluminiumkleur omlijsting en aluminiumkleur palen. De lengte is 15.33 meter en de hoogte 2 meter. De palen hoeven niet in beton maar kunnen goed diep in de vette klei geplaatst worden. Wij hebben een eigen klusbedrijf in het woningonderhoud. Mijn man wil samen met u de schutting monteren. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna uw offerte.
Onze klant uit Nieuw Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leveren en plaatsen van een composiet schutting uit heel Nederland:

Schutting leveren en plaatsen

Gelieve een offerte voor plaatsing van 8,5m schutting incl poort. Liefst compesitet of steen. Hoor graag,

Rubbers vervangen van een serredak

Wij hebben aan onze woning een 25 jaar oude serre met een dak van liggers en polycarbonaat kanaalplaten. De serre is 550 cm breed en 250 cm diep. Binnenkort gaat de schilder hier aan de slag en daarbij moeten de kanaalplaten van de serre af om hem ruimte te geven. Ik wil dan ook direct de rubbers die aan de binnenzijde en buitenzijde van het serredak aanwezig zijn laten vernieuwen. De huidige rubbers zijn vergaan. Ik ben op zoek naar een vakman voor het leveren en plaatsen van de rubbers en hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Interieurdeur met decoratief glas en kattenluik leveren en plaatsen

Ik wil graag een keus van interieurdeur met decoratief glas krijgen. Het glas moet in de bovenste half van de deur plaats nemen, en de deur moet geëquipeerd zijn met een kattenluik. Offerte moet inclusief zijn van levering een plaatsing. Het kattenluik moet in het hout.

Composiet schuttingen leveren en plaatsen

We wonen met een blok van 4 huizen in een nieuwbouwwijk. Het zou fijn zijn als u een offerte zou kunnen komen maken en meten. We willen graag composiet schuttingen, inclusief poorten. Offerte per huis, zou dit kunnen?

Sierlijsten aanbrengen langs het plafond

Vorig jaar is ons plafond van 25 m² voorzien van schuurwerk. Wij willen nu langs de randen van het plafond in totaal 24 meter gipsen sierlijsten laten aanbrengen. We zoeken een vakman die de lijsten kan leveren en plaatsen en ontvangen graag uw offerte.

Nieuwe dakbedekking met isolatie aanbrengen

We willen het platte dak (met houtskelet) van nieuwe dakbedekking voorzien. Oude bitumen is circa 20 jaar oud met grind er op. Oppervlakte is circa 82 m2. Zie plattegrond voor exacte maten. De werkzaamheden betreffen: Voorbereiding * Controle vergunningen, toegang en bereikbaarheid project * Transport materiaal. Plaatsen rolsteiger, ladder of ander klimgerei rondom pand. Deze komt tot bij de dakrand te staan (indien van toepassing) Werkzaamheden * De bestaande dakbedekking als ondergrond gebruiken voor de nieuwe dakbedekkingsconstructie. Grind in lengte banen opzij scheppen en de ondergrond, droog en stofvrij maken * Alle bestaande afvoeren en dakrand afwerking uitsnijden en verwijderen. De ondergrond controleren op gebreken en indien nodig herstellen. Zorgen voor een vlakke ondergrond. * Het gehele dak met 50mm PIR platen isoleren. * Het geheel mechanisch aan de ondergrond bevestigen met drukverdeelplaatjes. Vervolgens een tweelaags dakbedekkingsconstructie aanbrengen van APP bitumen. Onderlaag van VB460K60 en een toplaag 4mm dik van VB470K14 van Garantgum * Leveren en monteren van nieuwe aluminium afvoeren. De hwa op de bestaande regenpijp aansluiten * Aluminium daktrim op de dakranden monteren. Deze afwerken met een strook dakbedekking van voldoende breedte * De diverse op het dak aanwezige doorvoeren vervangen voor nieuwe dubbelwandige doorvoeren, maatvoering als bestaand * Waterdicht inwerken van de bestaande lichtkoepel * Waterdichte aansluiting met het dak van de belendende panden maken

Houten schutting leveren en plaatsen

Wij willen zelf onze oude houten schutting gaan verwijderen. Daarna willen wij er door een vakman een nieuwe schutting laten plaatsen met hardhouten palen en schuttingdelen van 180 x 180 cm van geïmpregneerde verticale delen. Die delen moeten minimaal 13/15 mm dik zijn. De totale lengte is 9 meter. De tuin is goed bereikbaar via een achterom. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Lichtstraten in een plat dak leveren en monteren

In november wordt er aan onze woning een uitbouw geplaatst. Ik overweeg om in het platte dak van de aanbouw 2 vaste lichtstraten te laten plaatsen van 2 x 1 meter met helder HR++ isolatieglas. Het betreft een houten dak met isolatie en bitumen dakbedekking. De binnenzijde hoeft niet afgewerkt te worden. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage daarvan.

Keuken renoveren

Keukenonderdelen vervangen. 5 keukenkastjdeurtjes vervangen. 1 keukenkastje verwijderen waar een inbouw vaatwasser geplaatst zal worden. Hiervoor is al een aansluiting Hier heeft een vaatwasser gestaan maar was geen inbouw. Naast dit keukenblok komt een nieuwe inbouw kast met koelkast vriescombinatie. Deze ook plaatsen. Wacht op offerte van de keukenonderdelen en plaatsen. Indicatie is dan circa 3 a 4 weken voor leveren. De werkplek is goed bereikbaar.

Lichtkoepel leveren en in carport monteren

Wij hebben een carport met een houten dak met bitumen dakbedekking. We willen in dat dak een lichtkoepel van ongeveer 90 x 150 cm laten plaatsen. Er moet een balk in het dak worden aangepast bij deze klus. We ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius