Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor leveren en plaatsen van een composiet schutting:

Leveren en plaatsen van een composiet schutting

Wij willen onze schutting gaan vervangen en halen zelf de bestaande schutting weg. Daarna willen we een composiet schutting laten leveren en plaatsen. We willen horizontale planken, kleur grijs of bruin, met aluminiumkleur omlijsting en aluminiumkleur palen. De lengte is 15.33 meter en de hoogte 2 meter. De palen hoeven niet in beton maar kunnen goed diep in de vette klei geplaatst worden. Wij hebben een eigen klusbedrijf in het woningonderhoud. Mijn man wil samen met u de schutting monteren. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna uw offerte.
Onze klant uit Nieuw Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leveren en plaatsen van een composiet schutting uit heel Nederland:

Hout-met-beton schutting en poort leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de levering en montage van een rechte schutting van 9 meter lang met daarin een poort. Ik wil een hout-met-beton schutting in de kleur antraciet. Het laatste deel is een poort, daarvan is de afmeting niet van belang. De ruimte is al kaal, de schutting kan direct worden geplaatst. Ik ontvang graag een reactie van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Betonnen schutting leveren en plaatsen

Betonnen schutting leveren en plaatsen hoogte 2 m lengte totaal 25 meter, maar 1 meter uitsparing voor boom welke op erfgrens groeit aan beide kanten(buren en mezelf) geen poorten gewoon voor tot achter. Glad grijs beton. In overleg met de oude schutting weg laten halen en afvoeren.

Schutting van composiet leveren en plaatsen

Graag vragen wij een vrijblijvende offerte aan voor een complete composiet schutting van 4,10 meter breed en 2,00 meter hoog indien mogelijk. We willen graag een lichte kleur zoals wit of licht grijs en we willen de schutting ook graag laten plaatsen. Het is wel goed om te weten dat onze tuin hoger ligt dan die van de buren. Dus een schutting op beton is wel verstandig in verband met verzakking. De oude schutting staat er nog en wij willen deze graag weggehaald hebben.

Lichtkoepel plaatsen in betondak

Betreft het realiseren van een lichtkoepel in het dak van de garage. Hoofdtaak bestaat uit het maken van een gat. Het gat moet ongeveer 1 vierkante meter groot worden. Optioneel leveren en monteren van een lichtkoepel. Ik wil er eventueel later een vlizotrap in kunnen monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Velux tuimelraam plaatsen

3 x Velux tuimelramen vervangen 134 x 98 cm op een pannendak. Graag offerte met en zonder leveren van materialen.

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Heg verwijderen en schutting plaatsen. De heg is ongeveer van 13 meter, ligusterhaag. Het is één lang stuk, met de buren verbonden. Deze mag met wortel verwijderd worden en afgevoerd worden. De plek is te bereiken via een looppad met twee hekjes. Deze zullen tijdelijk verwijdert moeten worden, ze kunnen er wel uit. Daarvoor wil ik graag in plaats een houten schutting, bestaande uit schuttingsdelen met een toog en houten palen. Ik wil daar graag draadschermen ertussen, ongeveer 2. Het leveren van de schuttingsdelen mag meegenomen worden in de offerte.

Lichtstraat plaatsen op een plat dak van uitbouw

Wij hebben een uitbouw van 5 meter breed en 2,5 meter diep we willen wel een lichtstraat als het kan de grootst. Ons huis is uit 2003, dus weet niet of de uitbouw van beton of hout is. Graag ontvangen wij de mogelijkheden voor het leveren en plaatsten van de lichtkoepel.

Taatsdeuren plaatsen

Wij laten een huis bouwen. De werkzaamheden starten 1 september of 1 oktober, dit jaar. In het zakelijke deel laten wij een gietvloer gieten, in het privédeel komt een parketvloer. Wij zouden graag wat meer informatie willen ontvangen over het leveren en plaatsen van een taatsdeur van ongeveer 1.20 of 1.25 meter breed bij 2.60 meter hoog. Wij proberen ons wegwijs te maken met betrekking tot alle mogelijkheden en zouden graag van u horen wat er mogelijk is en wat het kost. Omdat de bouw nog niet gestart is valt er wellicht goed rekening te houden met de plaatsing van de taatsdeur.

Horren plaatsen gehele woning

Ik wil graag voor totaal 7 ramen horren laten plaatsen en van jullie graag een offerte ontvangen hoeveel het bij jullie zou kosten! Het betreft vaste horren en voor de volgende maten; 96 x 133 80 x 167 34,5 x 37 77,5 x 127,5 78 x 124,5 108 x 127 77 x 77 Dit zijn de maten van kozijn tot kozijn in cm, graag zou ik een offerte willen met leveren en plaatsen.

Leveren en plaatsen van EPDM

Graag prijsopgave van het leveren en Plaatsen van EPDM op een splinter nieuwe Tuin veranda met berging met een totale afmeting van 4,5 m x 9,5 m = 42,75 m2.

Partners

Partners van Casius