Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Nieuw Beijerland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Nieuw Beijerland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Nieuw Beijerland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Nieuw Beijerland of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Beijerland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: twee nieuwbouw tuinen aanleggen, complete tuinrenovatie, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Nieuw Beijerland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Nieuw Beijerland:

Kindvriendelijke en onderhoudsarme tuin aanleggen

Het is een nieuwbouw woning waarbij de gehele tuin + oprit aangelegd moet worden. We willen een kindvriendelijke, budget vriendelijke en onderhoudsvrije tuin met een flink grasveld, wat leuke beplanting, een terras aan het huis en eventueel een terras achter in de tuin. Schuttingen worden al gedaan.

Composiet schutting leveren en plaatsen

Graag een richtprijs voor het leveren en plaatsen van een gemiddelde composiet schutting (antraciet grijs). Inclusief BTW, palen en materialen. Een recht stuk over een lengte van 18 meter. Grondsoort aarde.

Leveren en plaatsen van een composiet schutting

Wij willen onze schutting gaan vervangen en halen zelf de bestaande schutting weg. Daarna willen we een composiet schutting laten leveren en plaatsen. We willen horizontale planken, kleur grijs of bruin, met aluminiumkleur omlijsting en aluminiumkleur palen. De lengte is 15.33 meter en de hoogte 2 meter. De palen hoeven niet in beton maar kunnen goed diep in de vette klei geplaatst worden. Wij hebben een eigen klusbedrijf in het woningonderhoud. Mijn man wil samen met u de schutting monteren. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna uw offerte.

Gazon verwijderen en nieuw aanleggen

Het oude gazon dient te worden verwijderd en een nieuwe grasmat of graszoden gelegd. Dit is ongeveer 50 m2. Oude grasmat verwijderen en afvoeren. Nieuwe graszoden ook leveren.