Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin uit laten graven:

Tuin uit laten graven

Wij willen de tuin voor een gedeelte af laten graven. Groot gedeelte van de aarde kan op een andere plek in de tuin worden neergelegd. Tuin is via de zijkant goed te bereiken. In totaal wil ik 30 m2 laten afgraven. Diepte waarop alles afgegraven moet worden is ongeveer 30 cm.
Onze klant uit Naaldwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin uit laten graven uit heel Nederland:

Tuin afgraven en opvullen

Twee onder 1 kap woning. Oppervlakte om af te graven rondom huis is 188m2. Diepte afgraven 30cm. En daarna opvullen met zand. Totaalprijs: Dus afgraven opvullen en afvoeren.

Perenboom verplaatsen

Ik vroeg me af wat het zou kosten om een perenboom uit te graven en te verhuizen. En ook of het praktisch mogelijk is. De boom staat namelijk vlak naast een ligusterhaag welke niet beschadigd mag worden omdat het erfafscheiding is. De boom staat ca. 6 jaar in de tuin maar de boom is al zeker 10 jaar oud. In eerste instantie stond het boompje in een pot. Later toen we hier zijn gaan wonen hebben we hem in de volle grond gezet. Daarna is de boom goed gaan groeien. Op een hoogte van ongeveer 1m 50/60 is de stamdikte ca. 33-34 cm (omtrek). De boom is ongeveer 5 meter hoog. De kroon is vrij smal. Uiteindelijk willen we de boom naar Wilnis verhuizen (3648 LH). Ik heb een foto toegevoegd uit 2012 en uit 2017 om de ontwikkeling van de boom weer te geven.

Tuin afgraven en vullen met zand

Wij zijn 3 buren en willen onze tuin aflaten graven en vullen met zand. Wij hebben geen achterom, dus alles zal via de garage moeten. Het betreft 3 tuinen van ongeveer 90 m2. Het afvoeren van de oude grond en het leveren van het zand dient door de vakman gedaan te worden.

Tuin uitgraven een ophoogzand aanbrengen

Onze tuinen dienen uitgegraven te worden het betreft 6 huizen, circa 300 m² in totaal, 20 cm af graven en weer ophogen met zand (60%) en 40% tuinaarde. De huidige tuin is van klein en zand. Behalve de schuurtjes staat er nog niets.

Gehele tuin af laten graven

Het betreft het afgraven van een geheel nieuwe tuin. Hierna dient het te worden afgevoerd en nieuwe zand voor het ophogen gestort. Dit zal ongeveer 20 cm hoogte moeten krijgen. De tuin rondom is ongeveer 41 m2 groot.

Tuintegels eruit, graven, tegels erin

Er komt in de schuur een extra stroomaansluiting, hiervoor dient er vanuit het huis een geul gegraven te worden naar de berging. Er moeten enkele tegels uit de tuin gehaald worden (+/- 5 m2) en daarna moet er een geul gegraven worden van 60 cm diep (lengte 13 meter). Na werkzaamheden van de installateur, moet alles weer dichtgemaakt worden en tegels recht teruggelegd worden.

Fundering en betonvloer storten

We willen een tuinhuis achter in de tuin plaatsen en hebben hiervoor een fundering nodig het tuinhuis is 6.25 bij 3.58 meter. Er zal een bekisting gemaakt moeten worden en een betonvloer gestort. We zijn begonnen met graven maar komen er niet meer uit. De achtertuin van de 2 onder 1 kap woning is te bereiken via de carport.

Drainage en kunstgras aanleggen

Onze tuin blijft erg nat. We zouden graag drainage laten aanleggen welke uitkomt op een in te graven put met dompelpomp (in verband met hoogteverschil tuin en hemelwaterafvoer). Oppervlakte van de tuin is ongeveer 45 m2, waarvan een deel terras is (10 m2). Tuin is ongeveer 7 meter breed en op het diepste punt ongeveer 7 meter diep (schuine erfafscheiding aan de achterkant). Na aanleggen van drainage zouden we graag kunstgras aan laten leggen. Kunstgras aanleg mag meegenomen worden in de offerte. Er is geen achterom. De materialen moeten door het huis naar de tuin worden gebracht.

Elektriciteit buiten aanleggen

Ik zou graag diverse stroom punten in me tuin willen er ligt al een grond kabel vanaf daar moeten 3 dubbele stopcontacten komen ook lig er een verdeel blok in de tuin het is alleen nog niet aangesloten op de meterkast ik kan zelf de grond geulen graven op de diepte

Ruwbouw kelder onder bestaand huis maken

Ik wil een offerte voor een ruwbouw kelder onder ons huis hebben en wat de mogelijkheden zijn ook voor een kelder onder de tuin van 10 x 9 meter. Huis zelf is 6 x 11 meter. Ik wil weten wat het makkelijkste is om uit te graven en hoe groot de kelder maximaal kan worden.

Partners

Partners van Casius