Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Moordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Moordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Moordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Moordrecht of directe omgeving.

136 klanten uit Moordrecht bevelen een bij Casius in Moordrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Moordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, tuin renoveren, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Moordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Moordrecht:

Bomen verwijderen uit de tuin

Het gaat om de voortuin, daar moet een spar gesnoeid worden, het hout kan ik zelf afvoeren, dus alleen het neerhalen en ik doe de rest/kan de rest doen. Graag per e-mail een indicatie van de kosten toesturen.

Plaatsen van schuttingen

Het gaat om het plaatsen van schuttingen voor de straat met totaal 7 huizen. De hoekhuizen slechts aan de binnenkant. In totaal betreft dit 6 x 7,60 meter. Eventueel is de klus ook uit te breiden inclusief de materialen. Echter kan ik geen goed voorbeeld vinden over mijn exacte ontremd de materiaalkeuze, echter kunt u daarvoor met mij telefonisch contact opnemen.

Hardhouten schutting met hardhouten palen plaatsen

Wij hebben een hardhouten schutting van 9.50 meter en ongeveer 6 meter nodig. Graag aan de bovenkant opengewerkt. Betreft een nieuwbouwwoning, makkelijk bereikbaar.

Draadafsluiting plaatsen

Draadafsluiting met onderaan betonnen platen. Deze zou ong. 1. 80 m hoog moeten zijn en de totale lengte zou 35 meter zijn? Graag had ik hieromtrent prijs ontvangen, geplaatst.

Voortuin vernieuwen

Wij willen onze voortuin laten vernieuwen. Onze tuin is 5 meter breed, en ongeveer 4 meter diep. Er staan struiken in en een klein boompje. Die moeten verwijderd worden, en daarna moet alles opgehoogd worden. We willen graag twee plantenbakken (van steen) en verder grote tegels.

Stormschade: tuinschermen leveren en plaatsen

Onlangs is door de hevige storm mijn schutting beschadigd. Een kennis van mij heeft aangegeven dat ik minimaal 3 nieuwe tuinschermen moet aanschaffen en laten plaatsen. De palen bij de 3 tuinschermen moeten ook vervangen worden. Daarnaast dienen de schermen opnieuw geverfd te worden zodat het weer 1 geheel wordt. Ik zou graag een offerte van u willen ontvangen, materiaal en plaatsing inclusief.

Tuindeur plaatsen

We willen een tuindeur laten plaatsen. Bij de Praxis de Elephant tuindeur van kunststof met afmeting 90 x 180 gezien. Twee palen: 1x van 270 cm moet de grond in, de andere aan de garage bevestigen. Levertijd is 10 werkdagen. We gaan pas bestellen als we weten wat de kosten van het plaatsen is. Wat kost het ongeveer om de deur te laten plaatsen?

ibizatuin

Goedemiddag, Ik zou graag willen weten waar ik de vloerdelen van samengestelde kunststof en glasvezel producten kan kopen. Bioj de Praxis kon ik ze niet vinden. Graag uw reactie.

Patio opknappen

Wij wonen al 12 jaar in ons huis, de Patio is 16 vierkante meter, 4 bij 4 meter en is ommuurd. Al tijden niets meer mee gedaan. We weten niet wat we ermee willen of kunnen. Het is inmiddels een overwoekerde Patio. We willen graag advies en mogelijkheden horen. Vervolgens opknappen van de patio.

De voortuin moet betegeld worden. ...

De voortuin moet betegeld worden. Gedeeltelijk moet het opgehoogd worden (is nu tuin). De oude stenen worden weggehaald.Totaal ongeveer 32 m2. Een stukje terras loopt schuin op naar de voordeur. Hier liggen wel goede stenen. Deze moeten goed gelegd worden, oplopend naar de voordeur. ongeveer 4 m2.

Verwijderen oude beplanting en ...

Verwijderen oude beplanting en bestrating, maken van 2 grote houten plantenbakken, nieuwe grond, Bestraten tuinpad en terras met hergebruik van stenen die er lagen, aanleg nieuwe grasmat (zoden)..

Kern is onderhoud van een reeds ...

Kern is onderhoud van een reeds aangelegde tuin. Delen kunnen ook opnieuw worden ingericht. Tuin ligt op vakantiepark