Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Moerkapelle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Moerkapelle heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Moerkapelle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Moerkapelle of directe omgeving.

18 klanten uit Moerkapelle bevelen een bij Casius in Moerkapelle aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Moerkapelle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: vijver uitgraven en put realiseren inclusief grond afvoeren, ontwerpen + realiseren tuin, tuintegels plaatsen, voortuin renoveren, tuin bestraten voor en achter, tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, tuinen renoveren, waterbron slaan of boren in de achtertuin, tuin afgraven en afvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Moerkapelle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Moerkapelle:

Grenen hekwerk plaatsen

Een schutting zetten van 7 grenen schermen met verticale latten van 15 mm. Zo veel latten als nodig om inkijk van de buren te voorkomen. Daarbij 8 houten palen van 6,8 x 6 ,8 x 270 cm bevestigen. Graag uw offerte inclusief materialen en bevestiging. ook inclusief BTW. De oude schutting zal worden verwijderd door de beheerder van het park. Het park is in Moerkapelle.

Voor- en achtertuin uitgraven en opvullen met schoon zand

Ik wil graag mijn voor en achtertuin uit laten graven met 20 cm en op laten vullen met schoon zand. In verband met een late afzegging moet het deze week nog. Totaal 60 m2.

Tuinen afgraven en zand storten

Ik wil graag mijn voor en achtertuin uit laten graven (ongeveer 20cm) en daarna laten opvullen met schoon zand. Vanwege een afzegging is het op korte termijn nodig (deze week nog). . Deze week nog 60m2

Tuinen afgraven en vullen met zand

Voor ons nieuwbouw rijtje of straat willen wij graag de tuinen laten afgraven en zand laten storten. Voor nummer 93-97 is er vraag naar. Andere nummers in het rijtje hebben nog niet gereageerd. Zie situatie tekening blok 15/16. Graag zien wij een offerte tegemoet met hopelijk een passend aanbod. Voor bovenstaande bouwnummers, maar ook voor beide blokken.

Tuinaanleg aan de voor- en achterkant

Ik wil mijn voor-, achter- en zijtuin laten aanleggen. De tuin is nog vanuit de bouw dus; klei+ onkruid. Dit betekend grond afgraven aanvullen en de verdere aanleg van de tuin. De achtertuin is zo ongeveer 50 m2, 8 x 7 meter met schuur. De zijtuin is ongeveer 10 meter lang en 3-4 meter breed. De voortuin in ongeveer 7 x 4 meter. Omdat het om een huurwoning gaat willen we het zo goedkoop en simpel mogelijk houden. Denk aan zij- en voortuin grind plus pad van stenen. De achtertuin mag wat sierlijker. Hier mag er grotendeels betegeld worden met eventueel een deel gras of kunstgras.

Schutting van tuinschermen laten plaatsen

Plaatsen van een schutting, bestaande uit 9 tuinschermen van 180 cm breed. Plaatsen van 8 palen in de grond. Bevestigen van de schutting op 4 plaatsen aan de muur. Plaatsen van 1 deur. Demonteren en afvoeren van de bestaande schutting. Offerte graag exclusief deze materialen, op basis van een totaalprijs. Aanvangsdatum in overleg (voorkeur eind mei).

Leggen kunstgras in tuin

Wat kost het om in mijn tuin kunstgras te laten leggen van 12 m2.