Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Mijnsheerenland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Mijnsheerenland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Mijnsheerenland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Mijnsheerenland of directe omgeving.

58 klanten uit Mijnsheerenland bevelen een bij Casius in Mijnsheerenland aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Mijnsheerenland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin, tuin aanleggen nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Mijnsheerenland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Mijnsheerenland:

Voortuin leeghalen

Graag de voortuin ( +/_ 20 m2 ) leeg halen zodat wij deze weer op nieuw kunnen indelen en aanleggen. Er staan enkele kleine boompjes, grote struiken en wat tegels. Afvoeren mag in de offerte worden opgenomen.

Uitgraven en ophogen

Uitgraven 15 cm en opvullen met 20 cm zand voor het aanleggen van een terras. Oppervlak 6,5 x 10.5 meter. Tuin toegankelijk voor kleine graafmachine.

Voortuin, achtertuin, oprit/zijkant aanpakken

De voortuin, achtertuin, en oprit/zijkant bij onze nieuwbouwwoning van ongeveer 250 m2 wil ik graag laten aanleggen. Voor de oprit denken wij aan antracietkleurig grind. Voor de voortuin hebben wij enkele grove ideeën en voor de achtertuin nog niets. Langs de woning willen wij graag 2 looppaden van 1 en 2 meter breed laten aanleggen. Graag maken wij een afspraak met de vakman om mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen. Tevens willen wij de werkzaamheden stap voor stap laten uitvoeren.

Buxushaag verwijderen

Verwijderen van circa 10 meter buxushaag.

Heesterstronk en wortels verwijderen

Ik wil een Heesterstronk verwijderen. De stronk is ongeveer 80 centimeter. De vakman dient deze vervolgens af te voeren.

Klimop schutting vervangen en tuindeur plaatsen

We hebben een schutting van ongeveer 20 meter lang en de klimop groeit niet goed. Deze is nu heel erg doorzichtig en gewoon slecht. Ik zou het fijn vinden als er iemand kan komen kijken om samen te sparren wat de mogelijkheden zijn om deze in ere te herstellen dan wel niet te vervangen. Maar wil niet te kijk zitten. Tevens is er op de foto's een tuindeur te zien, deze is ook aan vervanging toe. Graag advies en een indicatie van de kosten.

Sierbestrating met grind aanleggen

Sierbestrating gecombineerd met grind en maken van een oprit op ondergrond van repack (gemalen puin). Er ligt op dit moment zand op het pad naar de voordeur en oprit en aarde op het overige deel van de voortuin. Oprit en bestrating met Waaltjes. (Ongeveer 60 a 70 m²). Betreft de voortuin van een nieuwbouwhuis.

Tuin egaliseren om grasmatten te kunnen leggen

Onze tuin graag egaliseren, onkruide afvoeren. Mooi egaal om zelf grasmatten te leggen.

Coniferenhaag snoeien

Onze coniferenhaag van ongeveer 30 meter lang en 2.5 meter hoog dient gesnoeid/geschoren te worden. Ik wil ook het afval graag laten afvoeren. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.

Coniferenhaag verwijderen

Verwijderen van een rij met coniferen en bijbehorende wortels. Daarna dient de grond klaargemaakt te worden voor nieuwe beplanting. Ook wil ik de coniferen graag laten afvoeren. Lengte coniferenhaag: 26/27 meter, hoogte: 2 meter. Aandachtspunt: Uit de klic melding is gebleken dat er kabels en/of leidingen liggen van KPN, Evides, Stedin, Ziggo en gemeente Binnenmaas. Alle kabels en leidingen liggen dicht tegen de erfgrens aan. Met het verwijderen van de coniferenhaag zal hier rekening mee gehouden moeten worden.

Schutting plaatsen

Op 1 maart krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. We willen daar rond de tuin een schutting laten plaatsen. Wij bestellen bij de Gamma betonnen palen, betonnen onderplaten, houten schuttingdelen en een afsluitbare poort. Het gaat om twee schuttingen van 20 meter en één van 9 meter lengte. Graag laten wij die dan op korte termijn na 1 maart plaatsen.

Tuinbestrating vervangen en de heg snoeien

Ik wil graag mijn tuinbestrating opnieuw laten bestraten (ongeveer 40 m2) en de heg laten snoeien. Bij voorkeur alles zo spoedig mogelijk uitgevoerd!

Graszoden verwijderen, nieuwe leveren en leggen

Het oude gazon verwijderen en afvoeren. Daarna het leveren en leggen van 20 m2 graszoden. Wellicht ook ophogen van het gazon. Benedenwoning, goed bereikbaar.

Naaldboom verwijderen

Het betreft het verwijderen van een naaldboom, ongeveer 9 meter hoog, in achtertuin. Verwijderen en afvoeren via kamer/hal. Stam blijft tot halve meter boven grond staan.

Sinds oktober 2004 hebben wij een huis ...

Sinds oktober 2004 hebben wij een huis met een (wilde) tuin. Wij willen e.e.a. graag onderhoudsvriendelijker hebben zodat het makkelijker bij te houden is. Er moet het nodig snoeiwerk worden gedaan alsmede het verwijderen van onkruid. Daarnaast willen we een offerte voor regelmatig onderhoud (snoeien, onkruid verwijderen etc.) bijv. op kwartaalbasis.