Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom kappen :

Boom kappen

Wij zouden graag onze boom in de achtertuin willen laten kappen. Inclusief boomstronk verwijderen. De boom valt onder de grote bomen. Zeker 15m. Hoog. Graag zouden we een offerte hiervoor willen aanvragen. De achtertuin is bereikbaar via onze zijtuin.
Onze klant uit Maassluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom kappen uit heel Nederland:

Boom kappen

We hebben een grote boom in de achtertuin staan die we willen laten verwijderen. Het is volgens mij een Lariks van ongeveer 10 meter. De boom staat redelijk vrij met een schutting er achter. Er is geen achterom dus alles zal via de woning moeten gaan. Separaat wil ik de kosten weten voor het afvoeren van het groenafval.

Boom kappen

In onze tuin hebben we een naaldboom die tegen het pand aan groeit. Wij willen deze graag verwijderen (zie fotos plus situatie tekening). De boom is naar onze schatting ongeveer 12m hoog. De locatie is in Amsterdam en we zouden graag zsm de boom willen kappen (vergunning is goedgekeurd).

Boom kappen

Ik wil een naaldboom van ongeveer 15 meter in onze voortuin laten kappen en afvoeren.

Boom kappen

In de achtertuin staat een Esdoorn van ongeveer 15 meter hoog. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor het kappen van deze boom. De afvoer van het groen zal door de woning gaan en het is niet duidelijk of er een kapvergunning nodig is.

Boom van 7 meter kappen

Wij zijn onlangs verhuisd naar een mooi huis met ruime tuin met daarin een grote boom (net boven de grond splitst deze zich in 2 stammen). De hoogste top bedraagt (naar onze schatting) zo'n 7 mtr. Deze boom neemt veel zon weg in onze tuin, hierom zouden wij deze graag laten verwijderen. Hopelijk kunt u ons van informatie voorzien over wat hierbij komt kijken en wat de kosten zullen bedragen.

Boom kappen, boom snoeien

Wij hebben een naaldboom van ongeveer 6 meter hoog. Deze dient tot de grond gekapt te worden en het groen afgevoerd. Bij de andere naaldboom willen wij graag de uitstekende takken laten inkorten en afvoeren. Beide bomen zijn goed bereikbaar.

Boom kappen

Er dient een Wilg van ongeveer 10 meter hoog gekapt te worden, de stronk mag blijven staan. De boom staat redelijk vrij maar kan niet alle kanten op vallen. Het opruimen van het groen zullen wij zelf verzorgen.

3 bomen kappen tbv bouwperceel

Het gaat er om dat er drie bomen gekapt moeten worden op een perceel om het bouw gereed te maken. Een kapvergunning is afgegeven. Zie: In het document zoals in bovenstaande link is de positie en omtrek van de bomen te zien alsmede hoe ze er uit zien. Het gaat er om dat de bomen gekapt worden en de wortels er uit gegraven of gefreesd. De achterste boom links staat net voor een hekwerk van de school dat mogelijk deels tijdelijk gedemonteerd moet worden tijdens het uitgraven/frezen. Afvoer is niet nodig, de buurman verzaagd de bomen tot open haardhout, restanten voeren we later af samen met ander bouwafval. De bomen moeten voor het broedseizoen dat 15 maart start gekapt zijn.

Boom kappen

Wij hebben een boom in de voortuin waarvoor we reeds een kapvergunning hebben. Graag willen wij deze ook daadwerkelijk gekapt hebben. Ik voeg een foto bij. Wij horen graag van u.

Boom kappen en rooien

Ik wil graag een boom laten kappen en rooien. Graag de wortel en alles meenemen. 133 cm omvang foto vanaf 10 meter genomen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.