Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Maassluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Maassluis heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Maassluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Maassluis of directe omgeving.

345 klanten uit Maassluis bevelen een bij Casius in Maassluis aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Maassluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen, volledige tuinaanleg, tuin leeghalen en bestraten, tuin egaliseren en bestraten met grind en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Maassluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Maassluis:

De gehele achtertuin leeg halen en bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van alle bestrating en beplanting. Vervolgens wil ik een terras direct voor mijn deur met een afstapje met vervolgens nog meer bestrating in de rest van de tuin. De tuin is 15 bij 5 meter groot. De tuin is bereikbaar per achterom via de poort.

Houtbeton schutting voor de voortuin realiseren

We willen deze schutting graag zo omdat de rest van de tuin, zijkant en achtertuin ook van beton/hout zijn. - Zie de foto voor de huidige situatie. De schutting begint dan vanaf de lantaarn paal, op het lege stukje zetten we dan een plant. - Zie de andere foto voor de gewenste type lage schutting. De hoogte bedraagt zo'n 65 cm en aan de voor/straatkant is het zo'n 5 meter. Om de hoek bedraagt het overige gedeelte zo'n 4,76 cm. - Verwijderen en afvoeren van de buxus. We zijn flexibel wat betreft planning, er is geen haast bij maar mag ook snel als er een gaatje is.

Tuin renoveren

Graag zou ik indien mogelijk een offerte ontvangen van het volgende. Het leeghalen en afvoeren van de oude tuin, tegels en stenen planten bak. Repareren regenafvoer ondergronds. Nieuwe tegels (reeds aangeschaft 60 x 60 cm) leggen. Plaatsen van een houten schutting met betonpalen, deze ook verankerd aan de bestaande fundering in de grond. De tuin is 5 meter breed en 2 meter diep, dus 10 m2 groot.

Vijver verwijderen

De vijver moet weg uit de tuin. Nu is deze zo een 50 centimeter boven de grond en 110 cm onder de grond. Nu ben ik zelf al begonnen maar kom moeilijk door de harden palen heen. Er zitten houten schotten in en had ik het idee op het in de geheel horizontaal af te zagen tot 10 centimeter onder de tegels en dan kan ik zelf zand erin storten en de tegels terug plaatsen. Ik denk al haal je de houten schotten helemaal weg dat het zand dan gaat verzakken.

Boom kappen

Wij zouden graag onze boom in de achtertuin willen laten kappen. Inclusief boomstronk verwijderen. De boom valt onder de grote bomen. Zeker 15m. Hoog. Graag zouden we een offerte hiervoor willen aanvragen. De achtertuin is bereikbaar via onze zijtuin.

Zand storten

Wij hebben nu een vijver en deze gaat eruit. Wij willen deze laten opvullen en er gaat zo'n 6 kuub zand in. Wat zijn de kosten hiervoor?

Volledige tuinaanleg

Ik wil tegels, borders en kunstgras laten aanleggen in onze tuin van 50 m2. Via de schuur kan de tuin bereikt worden.

Tuin uitgraven, afvoeren en gedeelte ophogen

Gaat om een nieuwbouwwoning waarbij de tuin uit 2 delen bestaat. Eén kant gras (20 m2), andere kant tegels (20 m2). Dit mag afgegraven worden, afgevoerd en opgehoogd. Wie kan ons helpen?

Voortuin afgraven en afvoeren

Ik zou graag een indicatie willen voor de voortuin. Hij is ongeveer 6 meter breed en 3 meter diep. Er moet een laag worden afgegraven en daarna een gedeelte geel zand voor bestrating storten en een gedeelte grond voor beplanting. De verdeling tussen de bestrating en de beplanting is ongeveer 50/50.

Bomen kappen

We hebben 2 berken in de tuin staan. De omtrek van de bomen zijn 90 cm. Graag willen we deze laten kappen.

Boom kappen

Wij willen een grote berk laten kappen. Kunt u mij een prijsopgave geven?

Schutting monteren

Ik wil een schutting in de tuin laten zetten. Deze is inclusief een schuttingdeur, tuinscherm en palen. Materialen heb ik in mijn bezit. Het gaat om een schutting van 3 bij 2 meter.

Tuin leegruimen en egaliseren

De tuin bij mijn hoekwoning dient te worden leeggehaald. De tuin is ongeveer 120 m2 groot. Er ligt bestrating (+ gras) en er zijn struiken en coniferen aanwezig. Verder staat er een dennenboom van 6 meter hoog die gekapt moet worden en de hoek met grind dient te worden afgegraven. Het afvoeren van het puin dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Tuindeur plaatsen

Mijn schuttingdeur is door de storm eruit gewaaid. Hij was al oud en vermolmd dus ik wil graag een nieuwe (eenvoudige dus goedkope) deur. Hij moet geplaatst worden tussen de paal van een scherm, en de schuur. De afstand tussen beide is 88 cm. Nieuw hang- en sluitwerk moet er ook aan.

Kastanjeboom weghalen

Graag een offerte voor het weghalen van een kastanjeboom. De boom is rond de 10 meter hoog en 50 tot 60 jaar oud. De kastanje staat achterin de tuin van een hoekwoning. Aan de tuin grenst een parkeerterrein, dat alleen via een doorgang van 3 meter hoogte bereikbaar is. Graag een prijsopgave hiervoor. Alvast bedankt!

Nieuwe tuin aanleggen

Aanleg tuin bij nieuwbouw woning. Grondwerk voor terrassen, oprit en beplanting wordt volledig voorbereid neergelegd vanuit bouwproject.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. De schutting is 18 strekkende meter inclusief tuindeur. Het gaat om 9 schermen, palen en tuindeur.

Tuin afgraven en ophogen

Prijs voor 55m2 tuin afgraven afvoeren en voorzien van nieuw zand.

Schutting plaatsen bij meerdere woningen

In onze wijk zijn reeds schuttingen geplaatst en wij zijn, na het plaatsen van de damwand medio september, ook zover om onze schuttingen te laten plaatsen. Tussen huisnummer 2 en 4 moet een schutting van 12 meter komen. Tussen huisnummer 4 en 6 moet een schutting van circa 26,5 meter komen. Haaks daarop moet 2 x 3 meter schutting komen voor afscheiding van de parkeerplaats met de achtertuin met een scherm en een deur. Tussen huisnummer 6 en 8 moet een schutting van 12 meter komen. De schuttingen willen we met donkere betonnen palen en schotten en afgewerkt met een Douglas scherm. Mogelijk dat er 1 of 2 open schermen met gaas moeten komen. We willen een afspraak maken om de klus hier goed in te meten. We ontvangen het liefst een offerte per woning.

Schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van 2 composiet delen (zwart of donkergrijs). De maat is 3 meter 40 cm breed en de hoogte zo'n 1 meter 20 cm. Ik hoop dat jullie Wat voor ons kunnen betekenen , grrag een totaalprijs voor deze 2 delen inclusief plaatsen.

Tuin afgraven en egaal maken

Onze tuin moet afgegraven worden. Het betreft circa 25 m2 waarvan circa een strook iets hoger is. Omdat deze ook getegeld moet gaan worden zou ik de tuin ook graag egaal gemaakt hebben. De tegels heb ik al en indien mogelijk zou ik in de offerte ook een prijsopgave krijgen voor het tegelen. Het betreft een hoekwoning en er is een breed hek aanwezig welke open kan. Eventueel kan ik helpen, al is het maar om voor de koffie te zorgen.

Goedkope schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag een goedkope schutting laten leveren en plaatsen. Aantal meters: 23.50 meter + poort. Materiaal is hout.

Tuin afgraven en boomwortels verwijderen

Graag zou ik de tuin van mijn woning laten afgraven. Indien mogelijk ook een boomwortel verwijderen. Het gaat om een stuk van circa 5 x 5 x 0,25 meter en aangrenzend een stuk van circa 5 x 0,8 x 0,5 meter. Het betreft een hoekwoning en er is een brede poort (voormalige caravan parkeerplaats) waardoor de tuin makkelijk betreden kan worden. Indien mogelijk een prijsopgave voor het afgraven en een prijsopgave voor het afvoeren van de grond. Het is in Maassluis (Zuid-Holland). Ik ben zelf beschikbaar om te helpen, al is het maar om in de koffie behoefte te voorzien.

Tuinhek met deur laten plaatsen

Ik wil graag een houten afscheiding met deur tussen de tuin en het openbare pad. Aan het eind van de tuin. De lengte zal circa 3.80 meter zijn. De huidige schutting moet worden afgebroken en afgevoerd. Verticale latten op de schermen op schermen van 1.80 x 1.80 meter. De deur is ook van hout.

Gras en onkruid wegfrezen en egaliseren

Vanaf de bouw is er weinig aan de tuin gedaan, waardoor er in een groot gedeelte van de tuin gras/onkruid is gaan groeien. Dit wil ik graag verwijderd hebben, vervolgens moet de tuin geëgaliseerd worden met zand. Het gaat om circa 180 m2.