Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Maassluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Maassluis heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Maassluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Maassluis of directe omgeving.

357 klanten uit Maassluis bevelen een bij Casius in Maassluis aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Maassluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, beplanting tuin, tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2), nieuwe tuin aanleggen, tuinaanleg basis nieuwbouw, tuinaanleg nieuwbouw, complete voor- en achtertuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, dertig hoge dennen verwijderen op een terrein, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Maassluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Maassluis:

Tuin vernieuwen

Ik wil onze tuin vernieuwen , ophogen (5 cm), egaliseren , nieuwe tegels, nieuwe schuttingen plaatsen. Circa 30 m2

Voortuin opnieuw laten bestraten

Voortuin opnieuw aanleggen met 60 x 60 tegels. Totaal 47m2 Deze tegels regelen we zelf Ook halen we de tuin zelf leeg en voeren alles af. We zoeken dus eigenlijk een stratenmaker of hovenier die voor zand zorgt er de tegels kan leggen.

Vloer leggen op balkon/ terras van hard hout of composiet vlonders

Graag wil ik een vloer laten leggen voor een balkon-terras van ongeveer 10 m2. De vloer wil ik graag een beetje waterbestendig, misschien van hardhout of composiet-vlonders. Met eventueel aan de rand steentjes/grind van totaal 1 m2 op dezelfde hoogte als de vloer.

Een tuin egaliseren en bestraten

Ik zoek een stratenmaker die 45 m2 aan zand in mijn tuin kan egaliseren en bestraten. Het gaat om 35 m2 wat betegeld moet worden met 60 bij 60 cm tegels. Daarnaast moet er nog 10 m2 met klinkers worden bestraat. De benodigde tegels haal ik zelf.

Boomwortels wegfrezen

Betreft: Kastanjeboomwortels wegfrezen; is niet veel (is al gelijk met maaiveld) maar nodig om een schutting te plaatsen. SVP zsm.

Voortuin herinrichten en betegelen

Ik wil de voortuin (25 m2) opnieuw inrichten, en vóór de garage deur laten betegelen en daarnaast de toegang tot de woning met grind met staptegels. De groene bakken en de afscheiding met de stoep aan de kopgevel blijven gehandhaafd.

De gehele achtertuin leeg halen en bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van alle bestrating en beplanting. Vervolgens wil ik een terras direct voor mijn deur met een afstapje met vervolgens nog meer bestrating in de rest van de tuin. De tuin is 15 bij 5 meter groot. De tuin is bereikbaar per achterom via de poort.

Houtbeton schutting voor de voortuin realiseren

We willen deze schutting graag zo omdat de rest van de tuin, zijkant en achtertuin ook van beton/hout zijn. - Zie de foto voor de huidige situatie. De schutting begint dan vanaf de lantaarn paal, op het lege stukje zetten we dan een plant. - Zie de andere foto voor de gewenste type lage schutting. De hoogte bedraagt zo'n 65 cm en aan de voor/straatkant is het zo'n 5 meter. Om de hoek bedraagt het overige gedeelte zo'n 4,76 cm. - Verwijderen en afvoeren van de buxus. We zijn flexibel wat betreft planning, er is geen haast bij maar mag ook snel als er een gaatje is.

Tuin renoveren

Graag zou ik indien mogelijk een offerte ontvangen van het volgende. Het leeghalen en afvoeren van de oude tuin, tegels en stenen planten bak. Repareren regenafvoer ondergronds. Nieuwe tegels (reeds aangeschaft 60 x 60 cm) leggen. Plaatsen van een houten schutting met betonpalen, deze ook verankerd aan de bestaande fundering in de grond. De tuin is 5 meter breed en 2 meter diep, dus 10 m2 groot.

Vijver verwijderen

De vijver moet weg uit de tuin. Nu is deze zo een 50 centimeter boven de grond en 110 cm onder de grond. Nu ben ik zelf al begonnen maar kom moeilijk door de harden palen heen. Er zitten houten schotten in en had ik het idee op het in de geheel horizontaal af te zagen tot 10 centimeter onder de tegels en dan kan ik zelf zand erin storten en de tegels terug plaatsen. Ik denk al haal je de houten schotten helemaal weg dat het zand dan gaat verzakken.

Boom kappen

Wij zouden graag onze boom in de achtertuin willen laten kappen. Inclusief boomstronk verwijderen. De boom valt onder de grote bomen. Zeker 15m. Hoog. Graag zouden we een offerte hiervoor willen aanvragen. De achtertuin is bereikbaar via onze zijtuin.

Zand storten

Wij hebben nu een vijver en deze gaat eruit. Wij willen deze laten opvullen en er gaat zo'n 6 kuub zand in. Wat zijn de kosten hiervoor?

Volledige tuinaanleg

Ik wil tegels, borders en kunstgras laten aanleggen in onze tuin van 50 m2. Via de schuur kan de tuin bereikt worden.

Tuin uitgraven, afvoeren en gedeelte ophogen

Gaat om een nieuwbouwwoning waarbij de tuin uit 2 delen bestaat. Eén kant gras (20 m2), andere kant tegels (20 m2). Dit mag afgegraven worden, afgevoerd en opgehoogd. Wie kan ons helpen?

Voortuin afgraven en afvoeren

Ik zou graag een indicatie willen voor de voortuin. Hij is ongeveer 6 meter breed en 3 meter diep. Er moet een laag worden afgegraven en daarna een gedeelte geel zand voor bestrating storten en een gedeelte grond voor beplanting. De verdeling tussen de bestrating en de beplanting is ongeveer 50/50.

Bomen kappen

We hebben 2 berken in de tuin staan. De omtrek van de bomen zijn 90 cm. Graag willen we deze laten kappen.

Boom kappen

Wij willen een grote berk laten kappen. Kunt u mij een prijsopgave geven?

Schutting monteren

Ik wil een schutting in de tuin laten zetten. Deze is inclusief een schuttingdeur, tuinscherm en palen. Materialen heb ik in mijn bezit. Het gaat om een schutting van 3 bij 2 meter.

Tuin leegruimen en egaliseren

De tuin bij mijn hoekwoning dient te worden leeggehaald. De tuin is ongeveer 120 m2 groot. Er ligt bestrating (+ gras) en er zijn struiken en coniferen aanwezig. Verder staat er een dennenboom van 6 meter hoog die gekapt moet worden en de hoek met grind dient te worden afgegraven. Het afvoeren van het puin dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Tuindeur plaatsen

Mijn schuttingdeur is door de storm eruit gewaaid. Hij was al oud en vermolmd dus ik wil graag een nieuwe (eenvoudige dus goedkope) deur. Hij moet geplaatst worden tussen de paal van een scherm, en de schuur. De afstand tussen beide is 88 cm. Nieuw hang- en sluitwerk moet er ook aan.

Kastanjeboom weghalen

Graag een offerte voor het weghalen van een kastanjeboom. De boom is rond de 10 meter hoog en 50 tot 60 jaar oud. De kastanje staat achterin de tuin van een hoekwoning. Aan de tuin grenst een parkeerterrein, dat alleen via een doorgang van 3 meter hoogte bereikbaar is. Graag een prijsopgave hiervoor. Alvast bedankt!

Nieuwe tuin aanleggen

Aanleg tuin bij nieuwbouw woning. Grondwerk voor terrassen, oprit en beplanting wordt volledig voorbereid neergelegd vanuit bouwproject.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. De schutting is 18 strekkende meter inclusief tuindeur. Het gaat om 9 schermen, palen en tuindeur.

Tuin afgraven en ophogen

Prijs voor 55m2 tuin afgraven afvoeren en voorzien van nieuw zand.

Schutting plaatsen bij meerdere woningen

In onze wijk zijn reeds schuttingen geplaatst en wij zijn, na het plaatsen van de damwand medio september, ook zover om onze schuttingen te laten plaatsen. Tussen huisnummer 2 en 4 moet een schutting van 12 meter komen. Tussen huisnummer 4 en 6 moet een schutting van circa 26,5 meter komen. Haaks daarop moet 2 x 3 meter schutting komen voor afscheiding van de parkeerplaats met de achtertuin met een scherm en een deur. Tussen huisnummer 6 en 8 moet een schutting van 12 meter komen. De schuttingen willen we met donkere betonnen palen en schotten en afgewerkt met een Douglas scherm. Mogelijk dat er 1 of 2 open schermen met gaas moeten komen. We willen een afspraak maken om de klus hier goed in te meten. We ontvangen het liefst een offerte per woning.