Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Lisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Lisse heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Lisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Lisse of directe omgeving.

280 klanten uit Lisse bevelen een bij Casius in Lisse aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Lisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, opnieuw aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Lisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Lisse:

Plaatsen houtbetonschuting

Ik wil graag een 22 meter houtbetonschutting plaatsen, met hierin een brede poort van 1. 50 tot 1,80.

Kunstgras plaatsen achtertuin

Wij willen van gras over naar kunstgras. Het gaat om ongeveer 50 m2. Het oude gras is verwijderd. De vakman zal hier een juiste ondergrond moeten maken en het kunstgras moeten aanbrengen.

Nieuwe folie vijver

In mijn vijver moet nieuwe folie aan gebracht worden. De vijver is 330 cm bij 120 en 120 diep en heeft 3 doorvoeren. Het oude folie is al verwijderd.

Rooien van hoge berk en afvoeren inclusief nieuwe boom planten

We willen een 15m hoge berk laten rooien inclusief stronk, zodat deze plek geschikt is voor het planten van een nieuwe kleinere boom.

Schutting plaatsen

We willen een schutting laten plaatsen met donker grijze beton palen en grondplaten daar boven 21 latse hout. Het gaat om bijna 4 hoge delen en daartussen in 2 lage delen 150 cm hoog zwevend opgehangen in een hoge paal.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een gamma schutting Jumbo toog. Het betreft 6 panelen 180 bij 180 (10 meter schutting) en dus ook 7 palen die in de grond moeten.

Boomstronk frezen en stukje bestraten

Wij willen een stukje van 3 bij 3.50 meter bestraten voor een schuurtje. Daarvoor moet eerst een boomstronk weg. De toegang tot de tuin alleen via de bijkeuken met een maximale doorgang van 85 cm.

Composiet design schutting leveren en plaatsen

Wij willen onze oude hout-met-beton schutting laten verwijderen en afvoeren. Daarna willen wij er een antraciet grijze design composiet-schutting laten plaatsen. Het gaat om een rechte schutting van 9,90 meter. De palen moeten in een zandgrond worden geplaatst. We willen een kwalitatief goed merk. Wij ontvangen hiervoor graag uw gedetailleerde prijsopgave.

Schuttingen plaatsen

Wij zouden graag 2 schuttingen willen laten plaatsen. 1 x 9 meter houten schutting met betonnen palen en betonnen onderkant recht. 1 x 9 meter houten schutting met betonnen palen en betonnen onderkant met hoek en deur (1 meter).

Boomstronk stuk zagen en afvoeren

In de achtertuin bij onze hoekwoning is onlangs een boom omgezaagd. Er ligt nu nog een stuk stam met daaraan de wortelstronk. De stronk is al geheel losgemaakt en moet nu in stukken worden gezaagd en afgevoerd. We hebben een poort bij ons huis die toegang geeft tot de tuin. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Schutting en palen laten zetten

Ik wil graag een schutting laten zetten. Het gaat om 5 houten delen van het huis naar de schuur. 6 palen, waarvan het laatste deel schutting op maat gemaakt moet worden. Alles is aanwezig. ik wil graag eventueel de palen in beton. Graag een prijs opgave voor het geheel. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Boomstobbe uitfrezen

Het betreft het uitfrezen van een boomstronk van een papierberk. De stronk heeft een diameter van 300 mm. De tuin is goed bereikbaar.

Schutting vernieuwen

Wij willen de schutting van 10 meter lengte tussen onze tuin en die van de buren graag laten vervangen. Wij willen hardhouten schuttingdelen met betonnen palen laten plaatsen. Wij ontvangen graag een offerte met daarin ook een aparte post voor het verwijderen en afvoeren van de bestaande schutting. Wij zullen de materialen zelf bij Gamma aanschaffen. Wij overwegen om ook betonnen onderpanelen te kopen, en willen graag weten wat daarvoor de extra montagekosten zijn. Wij laten het werk bij voorkeur binnen 2 maanden verzorgen, afhankelijk van uw mogelijkheden.

Boomstronk verwijderen

Het betreft het verwijderen van een boomstronk et een diameter van 30 cm. De stronk staat in de zijtuin en deze is goed bereikbaar. De stronk dient een aantal cm onder het maaiveld te worden wegefreesd.

Plaatsen hout met beton schutting

Samen met onze buren willen wij een hout met beton schutting laten plaatsen met bijpassende poorten. Het gaat om glad beton in de kleur antraciet met een geïmpregneerd grenenhouten schutting, zo mogelijk 21 planken, verticaal geplaatst. De poorten moeten voorzien zijn van een stalen frame. De lengte van de schutting is 9.50 meter en de breedte is 4.50 meter. In de breedtemaat moeten de poorten worden geplaatst. Graag ontvangen wij een offerte met aparte posten voor de materiaalkosten en plaatsingskosten. Het afvoeren van de oude schutting zullen wij zelf verzorgen.

Boomstronken verwijderen

Ik heb 2 boomstronken in de tuin die ik graag weg wil hebben. De stronken dienen volledig te worden gerooid daar er een schuur gebouwd gaat worden. De stronken van ongeveer 40 cm hoog en 1 meter hoog staan bij een gemetselde muur. Er zijn foto's beschikbaar.

Schutting met stormschade vervangen

De schutting dient vervangen te worden in verband met stormschade. Betreft een schutting van lengte 10,6 meter en breedte 3 meter, aan de 3 meter zijde dient een deur geplaatst te worden. Graag ontvang ik een offerte voor hout beton schutting met antraciet betonpalen, zowel vlakke betonplaat als dubbelzijdig rotsmotief platen offreren en de grenen schutting delen die er boven op worden geplaatst. De oude schutiing zal reeds worden verwijderd. Graag zsm offerte of een gerichte indicatie ivm indienen schade bij verzekering, Bij voorbaat

Meerpalen voor boot laten plaatsen

Voor onze boot die ligt in de buitenkaag wil 2 meerpalen laten plaatsen. Wie kan mij erbij helpen.

Hout beton schutting leveren en plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een hout/beton schutting. Het is een rechte schutting van 15,20 meter met 1 poort van 1 meter. De voorkeur gaat uit naar een rotsmotief, antraciet, 21 planks Bankirai of Douglas hout.

Hout met beton schutting plaatsen

Ik wil graag op korte termijn een schutting laten plaatsen. Het betreft een hout beton schutting met 8 betonnen palen, 6 hardhouten schutting delen waarvan er 2 op maar gemaakt moeten worden, 6 betonnen onder randen waarvan er ook 2 op maat gemaakt moeten worden en 1 hardhouten deur. De ondergrond is grond, goed toegankelijk en puinvrij gemaakt.

Coniferen door tuinschermen vervangen

Ik wil graag een offerte voor het weghalen van een coniferenhaag en twee oude tuinschermen en daarna het plaatsen van 5 nieuwe tuinschermen. De totale lengte betreft 9 meter en en zal een houten schutting geplaatst gaan worden.

Hardhouten schutting laten neerzetten

Hierbij wil ik een offerte bij u opvragen voor een schutting. Hieronder vindt u de details. Het gaat om een 19 planks hardhouten schutting met toog incl. Betonnen onderplaat enkelzijdig glad antraciet en betonpalen met diamantkop. Maten 180 hoog en 797 lang. Graag wil ik een offerte incl. Zetten en een offerte excl. Zetten. Indien mogelijk ontvang ik ook graag een offerte met alleen hardhout. Hiermee bedoel ik zonder beton dus met houtenpalen. Ook deze graag incl. Zetten en excl. Zetten.

Achtertuin op laten knappen

We willen de achtertuin op laten knappen. Zie bijgevoegde afbeelding wat de bedoeling is. De maten van het terras kloppen niet op de afbeelding. Het smalle stuk is 3,25 x 5 meter. Het brede stuk is 5 x 4 meter. Het overige lichtgele vlak moet tegels worden. Grijze grote tegels, lichtgele tegels, stukje gras en houten vlonder. In de vlonder op twee plekken een boompje en overige beplanting in potten. Kunt u ons laten weten wat het gaat kosten met en zonder het leeghalen van de tuin: het leeghalen kunnen we eventueel zelf doen.

Houten schuttingdelen plaatsen

16 houten schuttingdelen plaatsen. Aanbiedingen per mail graag

Appelboom kappen

Ik wil graag een offerte voor het kappen van mijn appelboom in de achtertuin. De stam is ongeveer 2.5 meter hoog met daarboven takken. De wortels mogen in de grond blijven. Het hout afvoeren. Offerte graag via email. Bedankt.