Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor jeu de boulesbaan aanleggen:

Jeu de boulesbaan aanleggen

Ik zoek een hovenier die onze woonwijk een Jeu de Boules baan aan kan leggen. Dit moet geplaatst worden op een bestaand grasveld. Naar de officiële maten is het mogelijk om één baan te realiseren.
Onze klant uit Leidschendam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jeu de boulesbaan aanleggen uit heel Nederland:

Jeu de boulesbaan laten aanleggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een jeu de boulesbaan kan aanleggen op een openbaar terrein. De grond waar de baan op dient te komen is aarde. Afmeting en materiaal in overleg met vakman.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij hebben vanuit Kansrijk Garrelsweer een ambitieus plan voor een multifunctionele inrichting van een oud sportveld. Hier komt een atletiekbaan, ijsbaan en park. Daarin is ook een jeu de boules baan bedacht. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor aanleg van een jeu de boules baan met afmeting van circa 4 meter breed en 15 meter lang. Om de baan voorzien met een bestrating van circa 3 meter breed en aan weerszijden van de baan 2 bankjes. De gehele baan moet door een vakman worden aangelegd. Er is toestemming van de gemeente, de offerte wordt ook mede gebruikt voor een subsidie aanvraag aan de provincie. In de bijlage een technisch ontwerp waarbij de jeu de boules baan ook is ingetekend.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Op aanvraag van het Anna Huis in Tegelen Een verzorgingshuis zouden we graag weten wat er mogelijk is en wat de kosten zijn.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Evt. Aanleg jeu de boules baan op terrein! Normale afmeting

Jeu de boulesbaan aanleggen

Bij woondienstencentrum De Boomberg in Hilversum is met 'NL Doet' vorig jaar een Jeu de boulesbaan aangelegd door vrijwilligers. Helaas is deze baan vol gestort met grind in plaats van het juiste materiaal. De bewoners kunnen nu niet jeu de boulen. Op zich is de afmeting prima maar de inhoud klopt dus niet. Wat zijn de kosten voor afvoeren van het grind en vullen met de juiste materialen ?

Grond van een padelbaan afvoeren

Het gaat om de afvoer van grond die vrijkomt bij de aanleg van padelbanen (kooiconstructie voor een tennisbaan). Indicatief betreft het zo'n 1000 m² met een diepte van maximaal 40 cm. Ik zou graag een offerte willen in combinatie met een schoongrondverklaring. De huidige ondergrond is perk, gras, een klein stuk muur en lava. Ook ligt er nog een en een Jeu de Boulesbaan met tegels. Afhankelijk van de planning van de aannemer kan er afgegraven worden begin augustus.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Graag een offerte voor het aanleggen van een jeu de boulesbaan van 6 x 13 meter op een tot nu een gazon? En een stuk gazon gereed maken voor terras dus gras verwijderen en aanvullen met zand dat geschikt is om te betegelen, 7 x 4 meter hiernaast een betegelt terras. eventueel afvoer van de baan. (aflopend ) de tegels hebben ze zelf. dit teras moet. afvoeren huidige grond, aanvoeren van onderlaag.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Jeu de Boulesbaan aanleggen van 4 x 15 meter of 3 x 13 meter. Terrein wordt struikvrij opgeleverd. Wel moet nog 1 boomstronk verwijderd en afgevoerd worden. We zijn nog in overleg met de gemeente.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Ik wil graag weten hoeveel het kost om in een tuin van mijn vriend Jordi van de Bovenkamp () een jeu de boules baan aan te leggen. Het is (nog) een verrassing. Het gaat om een amateur-baan dus hoeft niet heel lang te zijn. Het is in de Pijp in Amsterdam, maar zijn tuin is heel groot (30 m2? ) en alleen nog betegeld. Het is een cadeau dus ik heb geen groot budget. Ik zie dat er meerdere opties zijn om dit aan te leggen, dus ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden. Kunt u mij hierover bellen zsm?

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij willen graag met onze dorspkern een jeu de boules baan aanleggen van 4x15 meter. Dit zal gebeuren op een stuk grond van de gemeente en hier is toestemming voor.

Partners

Partners van Casius