Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bomen rooien:

Bomen rooien

Ik ben op zoek naar iemand die twee bomen van circa 4-5m hoog in mijn achtertuin kan rooien. Naast een van de twee bomen bevindt zich een schuur. Hout dient afgevoerd te worden.
Onze klant uit Leiderdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bomen rooien uit heel Nederland:

2 bomen verwijderen

Er staan 2 bomen in de achtertuin. De hoogte van beide verwacht ik dat het rond de 10 tot 12 meter zijn. Ik wil beiden laten rooien, inclusief de wortels. Er is makkelijk bij te komen.

2 Bomen rooien en afvoeren

Wij willen graag in onze voortuin 2 grote bomen laten rooien, inclusief de wortels. Daarna mogen de resten worden afgevoerd. In verband met het broedseizoen kunnen de werkzaamheden na augustus beginnen.

Coniferen over 12 meter rooien en nieuwe planten

Hovenier, Door stormschade zijn mijn coniferen, Brabant Thuja, over een lengte van 12 meter kapot gewaaid. De bomen zijn 3,5 meter hoog. Wat kost het weghalen en verwijderen van de bomen. Wat zijn de kosten voor het herplanten van dezelfde bomen met dezelfde hoogte?

Tuin uitgraven en egaliseren

Onze achtertuin is ongeveer 50 m2. We willen zelf een zeer eenvoudige tuin aanleggen van 50% gras en 50% terras. De werkzaamheden zijn als volgt: - 2 bomen rooien van 2.50 meter hoog - de tuin uitgegraven en egaliseren - 25 m2 terras leggen - 25 m2 gras zoden plaatsen Graag zou ik de kosten voor de werkzaamheden gespecificeerd willen zien op de offerte.

Bomen rooien

Er dienen een aantal kleine bomen en struiken gerooid te worden. De locatie is vrij toegankelijk.

Tuin laten uitruimen

Tuin uitruimen, bomen rooien en de boel klaarmaken voor het storten van een beton fundering. De hoek op de foto moet helemaal leeg gemaakt worden oppervlak is ongeveer 8 x 8 meter.

Bomen rooien

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het rooien van 5 grote 45 jarige populieren. Deze bomen staan om een vrijstaande boerderij. Aangezien wij sinds kort zonnepanelen op de schuur hebben laten installeren moeten de bomen verwijderd worden. De stronken kunnen in de grond blijven en wij willen het hout graag voor eigen gebruik houden, indien mogelijk wel graag in stukken gezaagd. Zoals u op de foto wellicht kunt zien staan de bomen tussen een sloot en de schuur, de bomen kunnen in het aanliggende land liggen en verder worden verwerkt. Voor de kap is geen vergunning nodig. Alvast bedankt voor uw reactie.

Verwijderen bomen

Er staan 2 bomen van ongeveer 8 meter in onze tuin. Graag zouden wij deze bomen willen laten rooien. De bomen staan redelijk vrij in de tuin en het groen afval wil ik laten afvoeren. Kunt u deze separaat offreren. Er zal waarschijnlijk geen kapvergunning nodig zijn.

Bomen kappen en stronken wegfrezen

Graag zouden wij een offerte krijgen voor het rooien en het verwijderen van stronken van 3 bomen. De achtertuin is ongeveer 16 meter breed en 10 meter diep. De boom naast de coniferen (links) mag blijven staan. Kapvergunning: in Almere is deze niet nodig. (buren zijn ingelicht en akkoord). Grinko heeft stamomtrek van ongeveer 107 cm en is ongeveer 7 meter hoog. De hoge donkere conifeer is ongeveer 6 meter hoog en heeft een stamomtrek van 84 cm, de lichte conifeer is ongeveer 5 meter hoog met een stamomtrek van 62 cm. Stamomtrek is gemeten vlak boven de grond. Wij willen alles afgevoerd hebben. Er is een achterom (ingang via gemeentegrond met hoge brandnetels). Naast het huis is ook een ingang naar de tuin. Wij willen de stronken weg gefreesd hebben.

Bomen laten rooien

Het betreft 3 bomen van naar schatting 15-20 meter hoog. Via tuin goed bereikbaar. Graag een indicatie van de kosten via de mail. Bij voorbaat

Partners

Partners van Casius