Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bomen rooien:

Bomen rooien

Ik ben op zoek naar iemand die twee bomen van circa 4-5m hoog in mijn achtertuin kan rooien. Naast een van de twee bomen bevindt zich een schuur. Hout dient afgevoerd te worden.
Onze klant uit Leiderdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bomen rooien uit heel Nederland:

Tuin laten uitruimen

Tuin uitruimen, bomen rooien en de boel klaarmaken voor het storten van een beton fundering. De hoek op de foto moet helemaal leeg gemaakt worden oppervlak is ongeveer 8 x 8 meter.

Bomen rooien

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het rooien van 5 grote 45 jarige populieren. Deze bomen staan om een vrijstaande boerderij. Aangezien wij sinds kort zonnepanelen op de schuur hebben laten installeren moeten de bomen verwijderd worden. De stronken kunnen in de grond blijven en wij willen het hout graag voor eigen gebruik houden, indien mogelijk wel graag in stukken gezaagd. Zoals u op de foto wellicht kunt zien staan de bomen tussen een sloot en de schuur, de bomen kunnen in het aanliggende land liggen en verder worden verwerkt. Voor de kap is geen vergunning nodig. Alvast bedankt voor uw reactie.

Verwijderen bomen

Er staan 2 bomen van ongeveer 8 meter in onze tuin. Graag zouden wij deze bomen willen laten rooien. De bomen staan redelijk vrij in de tuin en het groen afval wil ik laten afvoeren. Kunt u deze separaat offreren. Er zal waarschijnlijk geen kapvergunning nodig zijn.

Bomen kappen en stronken wegfrezen

Graag zouden wij een offerte krijgen voor het rooien en het verwijderen van stronken van 3 bomen. De achtertuin is ongeveer 16 meter breed en 10 meter diep. De boom naast de coniferen (links) mag blijven staan. Kapvergunning: in Almere is deze niet nodig. (buren zijn ingelicht en akkoord). Grinko heeft stamomtrek van ongeveer 107 cm en is ongeveer 7 meter hoog. De hoge donkere conifeer is ongeveer 6 meter hoog en heeft een stamomtrek van 84 cm, de lichte conifeer is ongeveer 5 meter hoog met een stamomtrek van 62 cm. Stamomtrek is gemeten vlak boven de grond. Wij willen alles afgevoerd hebben. Er is een achterom (ingang via gemeentegrond met hoge brandnetels). Naast het huis is ook een ingang naar de tuin. Wij willen de stronken weg gefreesd hebben.

Bomen laten rooien

Het betreft 3 bomen van naar schatting 15-20 meter hoog. Via tuin goed bereikbaar. Graag een indicatie van de kosten via de mail. Bij voorbaat

Stronken afvoeren

Wij hebben twee bomen laten rooien en de kluiten liggen er nu uit, maar zijn niet afgevoerd. Is op een karretje zelf niet te doen. Te groot en te zwaar. Wie helpt en wat kost het?

Huishoge coniferen weghalen

In de achtertuin staan 3 coniferen. Er zijn 2 bomen van 10 meter hoog en 1 boom van 8 meter. Deze wil ik graag alle 3 laten rooien. De achtertuin van de hoekwoning is goed bereikbaar, de houtenschuttingsdelen aan de zijkant kunnen worden verwijderd. Het groen dient door de vakman te worden afgevoerd.

Bomen en struiken rooien

Ik wil graag 2 bomen en 4 struiken laten rooien in de voortuin. Daarnaast wil ik dat het vrijkomend materiaal wordt afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.

Bomen rooien en wortels uitgraven

Er moeten 3 bomen gerooid worden en de wortels deels uitgegraven worden in verband met nieuwe beplanting. Het is te zien hoe groot de boom is op de foto. Het puin mag afgevoerd worden door de vakman.

Bomen rooien

In de achtertuin staan 2 grote Dennenbomen van ruim 8 meter hoog. Daar ik gras wil plaatsen, zullen de bomen gerooid moeten worden. De bomen staan volledig vrij en goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius