Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor vijver renoveren en opknappen:

Vijver renoveren en opknappen

Wij hebben een vijver van circa 3 bij 2,5 meter. De folie is lek. Er moet nieuwe folie in en de randafwerking moet beter dan het nu is. De vijver heeft ronde hoeken en er zit geen vis in.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vijver renoveren en opknappen uit heel Nederland:

Vijver renoveren

Door een hovenier die niet verder wenst te gaan, moeten wij nu zelf de vijver afwerken. Het is een bak van 600 x 300 met een diepte van 160. Gemaakt van betonplex in goede staat. Folie inleggen, pompeust maken, twee bodemdrain met afvoeren en aanvoer vanaf de filters.

Tuin renoveren

Achtertuin naar schatting tussen de 300 en 350 m2. Het is geen rechthoek daarom een schatting van de oppervlakte. Tuin voor ongeveer 70% nu met planten, vijver en bomen. Rest bestraat. Bijna alle beplanting en vijver moet eruit. Bestrating kan blijven. 10% ongeveer van bestrating kan weg maar op andere plek weer gelegd worden. Wil graszoden waar nu allemaal beplanting staat. Stevig gras in verband met honden en eventueel van rubber tegels een rechthoek om een zwembad op te zetten. Optioneel een bewateringssysteem.

Vijver renoveren

Wij hebben momenteel een vijver in een organische vorm en willen deze graag naar een strakke vorm verbouwd hebben. Het is een folie vijver van ongeveer 5 x 2 meter. De nieuwe vijver willen wij graag in een L-vorm laten plaatsen. De lengte zal 4 meter zijn en de breedte op het breedste punt 3 meter.

Tuintje renoveren

Tuin 50 m2. Afgraven grond en stenen. Uitgraven vijver L-vorm. 3x1,5/2x1,5. Leggen van tegels en waterafvoer strip. Kleine afscheiding hoek van keien in gaas. voortuin is goed bereikbaar.

Vijver renoveren / vernieuwen

Onze kleine vijver is al zeker 20 jaar oud en aangelegd door de vorige bewoners. Het folie begint te scheuren en de beplanting is bijna niet meer bij te houden. Het gaat om een ronde vijver van ongeveer 2,5 m doorsnee. In het midden is hij naar schatting 1. 30 diep

Vijver renoveren en opknappen

Onze zelf aangelegde vijver is ondertussen een jaar of 10-12 oud en aan een renovatie toe. De folie is her en der stuk waardoor het waterpeil te laag is, de lelie woekert en het riet aan de waterkant is te massaal geworden. De natuurlijk gevormde vijver is ongeveer 5 bij 6 meter en in het midden ongeveer 1,70 meter diep. De rots omheining gaan we zelf verwijderen. De nieuwe vijver zien we graag zonder omheining zodat het waterniveau bijkans gelijk is aan het gazon. Er zitten geen vissen in maar na de nieuwe aanleg zouden we dat wel graag willen. Wat zou een renovatie ons gaan kosten?

Tuin egaliseren en aanleggen

Graag wil ik de achtertuin laten renoveren. De tuin ongeveer 15 bij 7 meter groot. De oude bestrating en de bielzen dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er moeten worden opgehoogd en geëgaliseerd. De wens is om een deel te laten bestraten, een vijver te realiseren en borders. Ook wil ik graag een terrasoverkapping laten plaatsen met een aluminium frame en polycarbonaat platen als dak. De oppervlakte zal ongeveer 4 meter diep worden en 7 meter breed. De tuin heeft een achterom.

Achtertuin renoveren

Onze achtertuin: oude vijver en betegeling verwijderen, ophogen, egaliseren, en opnieuw betegelen.

Vijver verwijderen en tuin renoveren

Ik heb een achtertuin van 50 vierkante meter met een tuinhuisje en een vijver. Ik wil de vijver eruit hebben, maar misschien de beplanting en de stenen houden voor een eventuele rotstuin. Heb helaas even geen inspiratie.

Tuin met vijver renoveren

In de tuin wil ik nieuwe tegels, vijver en verder te onderhandelen materialen. Bij voorkeur wat toepassingen zodat de tuin optisch groter lijkt. De tuin moet ook onderhoudsarm worden, wel veel groen. Aan een kant hebben we een gezamenlijke schutting waar erg veel Hedra doorheen groeit. De tuin loopt in een punt: van 5 meter breed naar 1 meter breed waar een poortdeur is. De lengte is 8,5 meter. In totaal 28.50 m2.

Partners

Partners van Casius