Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor drainage aanleggen in de tuin:

Drainage aanleggen in de tuin

Omdat de tuin hoger is dan de begane grond, lekt water via de grond naar binnen. Dit zou ik graag willen verhelpen door de begane grond waterdicht te maken en kijken hoe het zit wat betreft een drainage.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drainage aanleggen in de tuin uit heel Nederland:

Drainage rondom huis aanleggen

Drainage rondom huis aanleggen. Het moet aan de voor-zij en achterkant komen 16 meter lang.

Drainage rondom huis aanleggen

Door vochtproblemen, graag een drainage rondom het huis aanleggen, op de afvoer. Betreft een horizontale drainage via buizen. Grondsoort is mij nog onduidelijk.

Tuin drainage aanleggen

Ik wil graag 3 x 10 meter drainage laten aanleggen. Daarnaast moet er ook een nieuwe afvoerput geplaatst worden.

Ring- en tuin drainage aanleggen

Wij hebben enorme plassen in de tuin en bij hevige regenval water in de kelder. Langs de zijkant van het huis hebben wij reeds getracht de grond af te graven en 'slechte harde' grond eruit te halen, helaas zonder resultaat. Drainage lijkt nu de enige en juiste oplossing. Het zal gaan om ongeveer 15 strekkende meters rond een 2 onder 1 kap woning. Wij zouden graag in contact komen met een hovenier die een goede beoordeling kan maken en op basis daarvan een offerte kan aanbieden.

Drainage plaatsen

Wij hebben een halfvrijstaande woning met een natte kelder. Om dit probleem op te lossen willen wij graag buitenom een drainage van ongeveer 20 meter laten aanleggen. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden hiervoor zijn?

Aan 1 kant drainage aanleggen van ongeveer 5 meter

Als het lange tijd achtereen hard regent dan blijft er water op staan. Helaas vindt het dan zijn weg naar mijn garage. Ik heb al een aantal dingen gedaan in de hoop dat het dan opgelost was maar dat mocht niet baten. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen en dat het niet de hoofdprijs kost. Naar mijn idee zit er een afvoer waarop dit afgesloten kan worden.

Nieuwe drainage aanleggen in tuin

De reeds bestaande drainage in onze L-vormige tuin werkt niet meer. Mogelijk verstopt. Ik zoek met gepaste spoed een oplossing. Mogelijk moet er een nieuwe drainage worden aangelegd. De oppervlakte bedraagt zo'n 400 m2.

Terras aanleggen en drainage

Wij willen onze achtertuin laten aanpakken. Onze achtertuin is ongeveer 14 meter diep en 6 meter breed. De tuin bestaat nu uit 3/4 gelaagd terras (dus twee verschillende hoogtes) en 1/4 gras. De tuin is zeer vochtig, bij nat weer liggen de plassen op het gras. Het grondwater staat bij nat weer heel hoog, dat zien we ook in de kelder. Onze wens is dat het vocht wordt aangepakt en dat wij een groot egaal terras krijgen. De vraag is of dat mogelijk is in zo'n vochtig gebied, hoe dat moet gebeuren en wat de kosten daarvoor zijn. Wat zijn de kosten voor een hout terras? En wat voor steen? Ik verneem graag van u.

Egaliseren tuin

De tuin van 12 bij 12 meter moet 25 cm afgegraven worden en de grond moeten worden hergebruikt voor het opvullen van de ruimte achter de damwand. Verder wil ik een drainage laten aanleggen welke kan aflopen in een aangrenzende sloot. Verder dient de gehele tuin geëgaliseerd moeten worden een deel opgehoogd voor een terras, ongeveer 60 m2.

Tuin verhogen, drainage aanleggen en bestraten

De tuin verhogen, drainage aanleggen, deels bestraten. Tuin in ongeveer 36 m2.

Partners

Partners van Casius