Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin afgraven en aanleggen:

Tuin afgraven en aanleggen

Wij willen bij onze nieuwe woning de achtertuin laten doen. De afmetingen zijn 5,1 m breed bij 8 tot 12 m lang (schuin aflopend). Wij willen de tuin laten afgraven, ophogen, afwateringssysteem laten plaatsen, schutting plaatsen en een terras en looppad aan laten leggen. Het betreft een rijtjeswoning met een achterom welke goed bereikbaar is. Ook staat er een schuurtje in te tuin waar het voetpad langs moet lopen.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin afgraven en aanleggen uit heel Nederland:

Tuin afgraven en zand storten. Deze week nog 60m2

Ik wil graag mijn voor en achtertuin uit laten graven (ongeveer 20cm) en daarna laten opvullen met schoon zand. Vanwege een afzegging is het op korte termijn nodig (deze week nog).

Achtertuin afgraven en keerwal plaatsen

Onze achtertuin dient afgegraven te worden, dan wel moet er een keerwal komen voor de opgehoogde tuin. Indien u deze werkzaamheden denkt te kunnen uitvoeren, is het mogelijk vrijblijvend langs te komen op , Amsterdam, en een offerte op te stellen? U kunt mij mailen () of bellen:

Zwarte grond afgraven en afvoeren zand storten

Ik wil mijn zijtuin laten renoveren. De tuin is 12 bij 5 meter groot. Er moet zo'n 10-12 kuub worden afgegraven aan schone grond en daarna zand worden terug gestort bij een deel van 4 x 3 meter om te bestraten. Een deel van de grond dat wordt afgegraven moet gebeuren voor de trampoline dus daar mag op een specifieke plek een gat komen om de trampoline in te graven. Het is vrij lastig naast het huis te komen. Er kan een container voor het huis worden geplaatst, en een kraantje kan er wel achter komen maar het is niet heel eenvoudig elke keer langs het huis naar voren te rijden.

Tuin afgraven en vullen met zand

Op zeer korte termijn tuin afgraven tot 15 cm diep en aanvullen met 5 cm zand. Grond moet ook afgevoerd worden. Betreft voor en achtertuin. Totale oppervlakte 45m2

Tuin afgraven, zand aanbrengen en eventueel bestraten

Tuin afgraven, afvoeren, nieuw zand en eventueel bestraten

Voor- en achtertuin bestraten

Voor onze nieuwbouwwoning willen we een gedeelte van de voor- en achtertuin betegelen in wildverband met tegels rond de 20 x 30 cm. Er moet nog afgegraven worden (rivierklei) en wit zand worden gestort. Graag in de offerte de kosten meenemen inclusief en exclusief het afgraven en storten van witzand. Het egaliseren en aandrukken met een trilmachine moet wel gebeuren en er dienen randjes te komen die de tuin afscheid van het terras. Tegels willen we zelf aanschaffen, de rest mag u aanschaffen. Er is een achterom, goed toegankelijk.

Tuin en parkeerplaats egaliseren en betegelen

Het betreft het afgraven, egaliseren en betegelen van ongeveer 35 m2 tuin. Daarnaast moet er een parkeerplaats worden aangelegd van ongeveer 10 m2.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Een gedeelte van de tuin afgraven en het afvoeren van de grond. Het betreft een stuk tuin van 9 m2, de bult op de foto is op z’n hoogst 40 centimeter. De tuin is goed bereikbaar voor de vakman.

Tuin afgraven en egaliseren

De achtertuin dient te worden afgegraven en de grond afgevoerd. Hierna zal de tuin geëgaliseerd moeten worden om daarna kunstgras er op te leggen. Het gaat om 16 m2 en de tuin is goed bereikbaar. Ik zou graag separaat de kosten voor het leggen van het kunstgras willen weten.

Achtertuin af laten graven

Ik wil graag een indicatie ontvangen voor het afgraven van mijn nieuwe achtertuin, grond afvoeren en verhogen. De tuin is goed te bereiken en is 45 m2 groot.

Partners

Partners van Casius