Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Leiden of directe omgeving.

2188 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuinafscherming nieuwbouw, tuin afgraven, grond afvoeren en goede grond en puin plaatsen, tuin aanleggen, voor- en achtertuin aanleg nieuwbouw, afgraven en afvoeren bouwgrond, tuin aanleggen, tuin renoveren / vernieuwen, tuin aanleggen bij nieuwbouw, schuurtje met overkapping bouwen, grasveld aanleggen, tuin opnieuw inrichten, egaliseren tuin en aangrenzend stukje gemeentegrond, achtertuin renoveren, tuin afgraven en weer ophogen met zand en nieuwe tuingrond, damwand plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Leiden:

Vijver renoveren en opknappen

Wij hebben een vijver van circa 3 bij 2,5 meter. De folie is lek. Er moet nieuwe folie in en de randafwerking moet beter dan het nu is. De vijver heeft ronde hoeken en er zit geen vis in.

Drainage aanleggen in de tuin

Omdat de tuin hoger is dan de begane grond, lekt water via de grond naar binnen. Dit zou ik graag willen verhelpen door de begane grond waterdicht te maken en kijken hoe het zit wat betreft een drainage.

Schutting plaatsen en andere schutting recht zetten

Ik heb 4 wat zwaardere tuinschuttingen gekocht. Deze wil ik uiteraard in mijn tuin hebben. Er staan al 2 palen in de tuin die niet verrot zijn, maar wel splijten hebben. En een tuinschutting aan de zijkant van mijn tuin staat scheef. Die wil ik recht hebben, maar ik denk dat ik hiervan de paal moet vervangen.

Schutting met poort plaatsen

Schutting plaatsen aan het einde van de tuin van ongeveer 5.50 meter met hierin een poort van ongeveer 90 - 100 cm. Deze schutting komt een oude te vervangen die ook verwijderd moet worden door jullie (afvoeren doe ik zelf). Tuin goed bereikbaar, materialen graag in overleg.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf wat een nieuwe tuin kan aanleggen. We willen een simpele en onderhoudsvrije tuin. De oude beplanting en bestrating moet worden verwijderd. Vervolgens is egalisatie nodig en nieuwe bestrating. We willen ook een deel beplanting en gras. Onze tuin is circa 4,5 bij 12 meter en deze is goed bereikbaar. Materialen graag in overleg.

Tuin egaliseren, ophogen met zand en opnieuw betegelen

De oude bestrating in de voor- en achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moet er worden opgehoogd, geëgaliseerd en bestraat met nieuwe tegels. De beide tuinen zijn samen 60 m2 groot en de achtertuin heeft een achterom.

Tuin afgraven en aanleggen

Wij willen bij onze nieuwe woning de achtertuin laten doen. De afmetingen zijn 5,1 m breed bij 8 tot 12 m lang (schuin aflopend). Wij willen de tuin laten afgraven, ophogen, afwateringssysteem laten plaatsen, schutting plaatsen en een terras en looppad aan laten leggen. Het betreft een rijtjeswoning met een achterom welke goed bereikbaar is. Ook staat er een schuurtje in te tuin waar het voetpad langs moet lopen.

Tuinpoortdeur plaatsen

Ik wil een nieuwe poortdeur voor de toegang tot mijn tuin. De poortdeur moet in een opening in een stenen muur geplaatst worden. Daar stond de oude die door verrotting niet goed meer is. Dus nieuw kozijn en nieuwe deur. De deur is 90 bij 190 cm hoog ongeveer.

Grote tuinhekken plaatsen

Ik wil twee grote tuinhekken laten plaatsen. Ben opzoek naar een complete offerte, inclusief materialen. Geen voorwerk nodig.

Voortuin afgraven, afvoeren en ophogen

De voortuin is ongeveer 40 m2 groot. De tuin moet worden afgraven, deze bestaand uit klein grind, en daarna afgevoerd. Vervolgens moet dit worden opgevuld met grond dat geschikt is voor een gazon.

Tuin voorzien van schuttingen en bestrating

Tuin moet leeg gehaald worden (begroeing en stenen). Houten betonschutting plaatsen en er moet herbestraat worden. Tuin is ongeveer 15 meter lang en 4 meter breed.

Schutting plaatsen

Graag zou ik een schutting laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 10 meter en het zou gaan om 1 kant van de tuin.

Boomstronk en wortels verwijderen

Graag offerte voor het weghalen van boomstronk + wortels

Drainage aanleggen en tuin onderhouden

70 m2 tuin onderhoud drainage maken en 2 leilinde bomen plaatsen.

Tuinhek inclusief palen plaatsen

Ik wil een schutting/hek van 12,60 meter laten plaatsen. Het gaat om totaal 7 schuttingen waarvoor 6 Douglas palen van 240 cm lang voor nodig zijn.

Terras ophogen

We willen graag ons terras ophogen tot ongeveer 30 cm. Het betreft een stuk van ongeveer 5 bij 3 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Boom rooien en stronk verwijderen

Het gaat om het rooien van een plataan die te dicht op de erfgrens staat. De boom is ongeveer 2.50 meter hoog met een stamomtrek van 73 cm. Hij staat in het grind en redelijk vrij.

Tuin ophogen en bestraten

Wij ontvangen graag een offerte bestaande uit verschillende delen: onze tuin ligt nu vol terrastegels en is op verschillende punten verzakt. Wij willen voor en achter in de tuin een terras terugplaatsen en daartussen een border met planten en een border met gras. Waarschijnlijk moet de tuin opgehoogd worden. Daarnaast moet het opnieuw bestraat worden. Het totale oppervlakte terras wordt ongeveer 20 m2. Planten en gras ongeveer 20 m2 en een pad met klinkers van ongeveer 15 m2. Wij ontvangen graag een offerte met de prijs voor alleen ophogen, eventueel met egaliseren en bestraten. De tuin is 11.50 meter diep en 4.80 meter breed met achterin een schuur.

Betonpalen en schuttingdelen plaatsen

Gaarne een offerte voor: plaatsen van 12 betonnen tuinschutting palen & vervangen & beitsen 3 houten schuttingdelen. Wij, samen met onze linker en rechterburen, willen onze houten schuttingpalen vervangen door betonnen palen. Ook een aantal schuttingdelen moeten vervangen worden, maar lang niet alle. Het gaat ongeveer om 12 betonnen palen (eventueel 18) en 3 schuttingdelen (eventueel 9). De "eventueel" hangt af van kostenopgave en keuze van een van de buren.

Kunstgras leggen

In onze tuin waar tuintegels liggen graag een stuk kunstgras leggen. Ongeveer een stuk van 3 bij 4 meter.

Conifeer verwijderen

Voor/tegen ons huis (kleine stadswoning zonder tuin) staat in het geveltuintje een kleine (dubbele) conifeer van ongeveer 2. 50 m die we willen laten verwijderen. De wortels zitten misschien deels onder de bestrating, dat weten we niet precies. Ook staat er vlak tegen de gevel een buxus van ongeveer 1. 50 m die we wel willen houden, we vragen ons af of die verpot kan worden. Graag advies en een evt prijsopgave van verwijderen vd conifeer en de buxus.

Houten terras laten verlengen

Op dit moment hebben wij al een houten terras van ongeveer 40 m2. Deze zouden we graag iets willen vergroten. Daarvoor zouden we gebruik willen maken steigerhout of een vergelijkbaar houtsoort qua prijsklasse. Ons nieuwe terras zou ongeveer 50 m2 worden. Waar moeten we aan denken qua kosten inclusief aanleg?

Kindvriendelijk tuinhek plaatsen aan de waterkant

Wij willen een kindvriendelijk tuinhek plaatsen aan de waterzijde van onze tuin. Het tuinhek moet zo zijn dat het voor kleine kinderen veilig is en er zoveel mogelijk zicht behouden blijft. In de bijlage is de gewenste stijl zichtbaar aan de Hand van twee voorbeelden. Er dient een doorgangshek / deur in geplaatst te worden die in eerste instantie dicht blijft. Het hek moet 7.30 meter breed zijn en bij beide hoeken een stukje de tuin in lopen van ongeveer 1.50 meter per kant. Het hek wordt op een vlonder gemonteerd, of dient met palen verder in de grond geslagen te worden. Op de vlonder staat nu een houten bankje, deze dient verplaatst, of verwijderd te worden, aangezien anders de Kids er alsnog overheen klimmen. Uitvoering dient te gebeuren in Mei / Juni. Wij verhuizen pas begin juli 2018 naar dit adres. Indien van tevoren een bezichtiging van de tuin noodzakelijk is, dient deze 17, 18 of 19 april gepland te worden omdat we dan in het land zijn. We kijken uit naar de Offertes en mogelijkheden!

Schutting in achtertuin plaatsen

Aan linkerzijde tuin 2 schuttingdelen met 3 palen met een totale lengte van circa 3,10 meter. Aan rechterzijde 3 schuttingdelen met 4 palen met een totale lengte van circa 5 meter met haaks daarop een stuk schutting van circa 1 meter met poort van 90 cm en 3 palen.

Boomstronken verwijderen

Wij zouden graag 3 boomstronken willen laten verwijderen door middel van frezen. De bomen zijn al weg alleen de stronken staan er nog. De breedste bedraagt ongeveer ongeveer 50 cm aan de straatkant waarbij er alleen in onze tuin gefreest hoeft te worden, niet onder de straat tegels waar leidingen en kabels liggen, de middelste staat in de tuin en zal zo’n 35-40 cm diameter zijn en de kleinste 20-30 cm diameter. De stronken zijn allemaal goed te bereiken.