Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Leiden of directe omgeving.

2223 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, tuin renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Leiden:

Moestuin in achtertuin aanleggen

In sept verhuis ik naar een huis met een tuin (zie foto, zit ook nog een stukje terras tegen de woning aan). Ik overweeg de tuin helemaal om te gooien, omdat ik graag wil moestuinieren, evt met verhoogde moestuinbakken. Ik heb echter ook een dochtertje dus er moet ook wat speelruimte overblijven voor haar. Een pergola vind ik leuk. Ik vraag me af wat een dergelijke verbouwing zou kunnen gaan kosten (heel graag per mail indien mogelijk, per telefoon niet altijd goed bereikbaar).

Schutting plaatsen en bomen verwijderen en frezen

Aan beide kanten van de tuin willen we een schutting, ongeveer 10 en 12 meter. Aan een kant blijft een boom op de grens staan en moet er een stukje creatief geplaatst worden, aan de andere kant van de tuin enkele bomen verwijderen, hoofdzakelijk de wortelpartijen die door elkaar groeien zijn even lastig weg te halen. Waarschijnlijk is frezen nodig. Simpele stevige schutting met horizontale houten planken aan beide zijden van de palen. Dit moet ik nog afstemmen maar qua prijs wil ik graag hier de offerte mee beginnen. Afvoerkosten graag apart op de offerte.

Potdeksel of beton-hardhout schuttingen voor 8 tuinen plaatsen

Met de buren van onze nieuwbouw straat willen we gezamenlijk dezelfde schuttingen. We denken aan potdeksel schuttingen of beton hardhout schuttingen. Totaal van ongeveer 25 schuttingdelen van 1,80 meter. Per tuin zijn er ongeveer 3 nodig. Sommigen hebben een uitbouw, dit kan van 1,20 meter zijn tot 2,40 meter. Aan de achterzijde hebben we allen water. We willen hoge en lage schuttingen. Graag offerte inclusief plaatsen. Rond augustus/ september wordt het opgeleverd, we zouden dan ook willen beginnen.

Betongaasschutting

Ik wil graag een 4 meter lange betonplaat schutting laten plaatsen. Deze zal als afscheiding gaan dienen tussen mijn terras en de rest van de tuin. Het is een stuk tuingrond waar dit in terecht kan. het is ook de bedoeling dat u het materiaal levert, ik zie graag een aantal opties van u achter mijn tuintafel.

Omgewaaide schutting vervangen

Mijn schutting is omgewaaid en ik zou deze graag willen herstellen/ vervangen. Het gaat om ongeveer 8 meter (4 schermen). Ook de oude schermen graag afvoeren. Ik heb nu bankirai, dit zou ik graag weer willen hebben of iets vergelijkbaars. alvast dank

Balkon bekleden met kunststof delen

Wij willen ons balkon op de eerste verdieping graag met kunststof bekleden. Het gaat om een omheiing van het balkon. Het gaat om een balkon van 1.20 x 3 meter, met 1.50. Het gaat om totaal om 9 planken die daar terecht moeten komen. Op dit moment zit er hout maar dit willen wij door onderhoudsvrij materiaal laten vervangen.

Schutting repareren

Door de storm heb ik schade aan mijn schutting. Een deel van mijn schutting is omgewaaid, en er is een plank kapot gegaan. Ik wil het laten repareren. Het is een houten schutting. Heel graag en zo snel een afspraak om zo'n een vrijblijvend offerte te krijgen.

3 stuks schutting plaatsen

ikwill weten hoeveel kost om 3 schutting van 180 x 180 in hout te laten plaatsen. Zij zijn gebroken en gevallen.

Tuin vernieuwen

Achtertuin (ongeveer 48 m2) volledig aanpakken: nieuw terras, gras, grond ophogen, lange plantenbakken plaatsen, schutting met poort aan de achterkant, zitje achterin de tuin (vlonder wellicht of gewoon terras). We denken ook over de oprit: tegels vernieuwen, boom snoeien, evt ook een grote plantenbak plaatsen als afscheiding met de buren. We hebben geen idee van de kosten, m'n man zou ook graag het een en ander zelf doen in overleg. We willen graag kijken wat haalbaar is. Alvast heel hartelijk dank voor uw reactie!

Tuinontwerp, egaliseren en bestraten, klein tuin opnieuw aanleggen

Mijn oude achtertuin zou ik graag leeg maken, egaliseren en bestraten. Daarna nieuwe tuin ontwerpen, bestraten en aanleggen. Tuin 5 x 9 met schuur. Ook mogelijk voortuin leeg maken en nieuw ontwerp of nieuwe planten. Foto van tuinen beschikbaar.

Boom inclusief wortels verwijderen en buxus en struik weghalen

We willen de boom graag inclusief wortels verwijderen samen met de buxus en de struik. Er is wel een elektra paaltje naast de boom. De boom is al van zijn top ontdaan. Nu is die ongeveer 3 m hoog. Graag alles afvoeren. Voor zover wij weten is een vergunning niet nodig.

Ophogen voortuin

Ik zoek iemand om oude tegels en plantenbakken opzij te zetten. Voortuin ophogen en oude tegels en plantenbakken terugzetten/leggen. tegels eventueel schoonspuiten. voortuin is ongeveer 6 m2.

Waterput slaan

Ik wil een put in de achtertuin. Gebruik voor klimaatbeheersing en tuin bewatering. Gaat om de put slaan, filterbuizen en pomp. Voorkeur pomp in buis. De tuin is ongeveer 11 bij 6 meter.

Tuin ophogen, egeliseren en bestraten

Onze tuin ophogen, egaliseren en grotendeels bestraten. Enkele perkjes voor beplanting overlaten. Ca. 40 m2. Nieuwe tegels, keramisch. Eventueel voortuin ook bestraten, 10 m2.

Oude schutting afvoeren en nieuwe plaatsen

De oude schutting op de erfafscheiding dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er een houten schutting van ongeveer 3.50 meter lengte geplaatst te worden.

Tuinpoort met slot installeren

Ik wil een tuinpoort vervangen. Tussen muur en heg. Het is 2,20 meter hoog en 1,20 meter breed. Ik wil graag een prijsindicatie.

Daktuin renoveren

Graag willen we ons tuintje, ongeveer 20 m2, laten renoveren en deels herindelen. Bijgevoegd een foto van de huidige situatie. De grasmat is er slecht aan toe. Onder andere zouden we een klein stukje moestuin en wat vaste plantenbakken willen, dit (deels) ter vervanging van de grasmat.

Tuin afgraven, ophogen en bestraten

Achtertuin, 125 m2, 20 cm afgraven en afvoeren. Ophogen met 10 cm tbv tuinaanleg en bestrating.

Boom en hegje verwijderen

Flinke den en hegje uit voortuin verwijderen. Hoeft niet op korte termijn. Najaar zou prima zijn. Ik denk nog na over hoe ik de voortuin precies wil

Deel van de tuin ophogen en egaliseren

Onze tuin lijkt aan een kant te verzakken. We zouden dit graag wllen laten repareren en een constructie willen om dit te voorkomen. De tuin is 15 m2 maar het gaat om 1 meter wat verzakt is.

Tuin drainage aanleggen

Ik wil graag 3 x 10 meter drainage laten aanleggen. Daarnaast moet er ook een nieuwe afvoerput geplaatst worden.

Tuinrenovatie aan het water

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat ons kan helpen met de renovatie van onze tuin (9,5 bij 5,40 meter) aan het water. We zoeken een bedrijf met ervaring van het plaatsen van een damwand, deels ophogen en op afschot brengen van de tuin. Daarbij zien we dan graag een trap terug om naar de boot te kunnen. De sloot en achtertuin is middels een grote parking en klein ponton te bereiken. Wij laten dan ook graag een terras aan de huiskant leggen van 15m2 in betontegels met natuursteen laag/coating. Richtprijs voor (particuliere kosten materiaal is max 35€ /m2). Aan het water ook graag een soortgelijk terras (15 m2) om daar een tuinhuis (1,50 bij 2) met overkapping (2 bij 3 meter) en balustrade hekje te laten plaatsen. Tussen beide terras gedeeltes een verbinding om met barbecue en spullen op wieltjes te kunnen rijden. Inrichting van het planten gedeelte is nog te bepalen. We hebben wel een druivelaar staan die we graag in de volle grond hebben en die via een pergola kan groeien. Een optie voor een (betaald) tuinontwerp kunnen we in overweging nemen. Aan de linkerzijde een schutting van Douglas hout of hardhout naargelang de kosten, 9. 50 lang. Aan de rechterzijde eenzelfde schutting (douglas of hardhout) van ongeveer 7 meter lengte. Het afvoeren van de bestaande klinkers, tuinhuis en boom/struik stronken laten we ook graag doen, maar is optioneel als de kosten het maximum budget van 15000 euro overschrijden. In de bijlage een plattegrond van onze plannen en via e-mail kunnen we wat referentie foto's van de wensen en de huidige tuin sturen. Hopelijk kunnen jullie ons helpen in de periode augustus tot uiterlijk eind september van dit jaar.

Composiet vlonders laten leggen

Voor mijn balkon/terras aan het water zou ik graag nieuwe vlonders willen, het beste meteen composiet denk ik. Het zou mooi zijn als er in het laatste rijtje vanaf het huis gezien wat vloerspots in kunnen. Het rechthoekige terras is ongeveer 3.40 x 7.75, zo'n 26 m2. Graag de oude houten vlonderdelen afvoeren. Graag offerte voor materiaal (gemiddelde tot bovengemiddelde kwaliteit), het leggen van de 220V verlichting, enkele spots over 7.75 meter voor een maritiem gevoel) Eventueel meerwerk: 2 eenvoudige schuttingen naar buren, nader te bespreken.

Ophogen van voortuin met bestaande tegels

Ik wil mijn voortuin van ongeveer 3x4 m2 laten ophogen, mede doordat er tijdens regenval de grond enigszins wegzakt. daarna mag de tuin opnieuw betegeld worden met de huidige tegels. Ik verzorg zelf het materiaal.

Voortuin afgraven en afvoeren

Mijn voortuin is 17 m2 groot. Graag zou ik maximaal 15 cm willen afgraven en deze grond laten afvoeren.