Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor snoeiwerk in de tuin verrichten:

Snoeiwerk in de tuin verrichten

Zijkanten Ligusterhaag flink uitdunnen en eventueel bovenkant snoeien, daarnaast inkorten en uitdunnen van 3 coniferen. Inclusief afvoeren van afval. Tuin is goed bereikbaar.
Onze klant uit Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor snoeiwerk in de tuin verrichten uit heel Nederland:

Aanleg terras, borders, walbeschoeiing, steiger en snoeiwerk

Ik wil mijn tuin laten renoveren. Tuin is 14 bij 35 meter. Ik wil graag hardhouten walbeschoeiing met steiger: 14 meter lang 1,5 meter diep en 0,5 meter boven water niveau. daarboven graag hardhouten steiger 1 meter diep. Verder graag aanleg tuinterras met bestrating ongeveer 36 m3, aanleg borders, groot snoeiwerk, tuin ligt 1 meter hoger dan stijger. Materialen en definitief ontwerp in overleg. Verder zou ik graag de mogelijkheden horen voor het aanleggen van een insteekhaven 3,5 bij 8 meter ( 1 meter diep) met walbeschoeiing.

Snoeiwerk en opbrengen nieuwe tuinaarde in borders

Ik wil in mijn kleine tuin van 10 bij 6 meter met grasveld en borders laten opknappen. Er moet snoeiwerk uitgevoerd worden op de grote Laurierboom en Hulst. Ook heb ik nog een grote boom die een beetje gesnoeid moet worden. De borders zijn ingezakt en moeten opgehoogd worden. Ik heb een achterom. Snoeiwerk moet door de vakman worden afgevoerd.

Klussen in tuin en woning

Ik heb rieten matten gekocht bij de Gamma en wil deze laten monteren in de tuin. Daarvoor moet er eerst snoeiwerk worden verricht aan klimop en gazon (circa 25 m2). Tevens montage werkzaamheden namelijk; in huis monteren van gordijn rails (circa 2 meter). Alle werkmaterialen via de vakman. Ook materialen voor tuinonderhoud. Op korte termijn graag.

Tuin opknappen en deels opnieuw aanleggen

In de tuin staat een fontein wat afgewerkt moet worden, gras opnieuw aanleggen of tips voor om het weer mooi te krijgen, alle onkruid moet weg, snoeiwerk

Tuin (deels) laten renoveren

Herstel van gemetselde muurtjes, vervanging houtwerk dat is gaan rotten (beschotting het is een dijktuin met veel verschillende niveaus), terras egaliseren en uitbreiden, verwijderen 2 grote coniferen, grof snoeiwerk van te groot geworden buxussen

Onkruid verwijderen en snoeiwerk

Onze tuin moet onkruid vrij en gesnoeid worden als dat nog mag in deze tijd. De tuin is ongeveer 150 m2 en heeft op verschillende plekken onkruid zitten. Afvoeren van materialen is optioneel, ligt aan de meerprijs. Tuin is bereikbaar via berging.

Eenmalige onderhoudsbeurt aan bomen en struiken

Ik wil graag een aantal planten en bomen in mijn tuin snoeien. Het gaat om een paar lauriers, een vlier, gespikkelde laurier, en nog een boom waarvan ik de naam niet weet. De boom is ongeveer 4 meter. De vakman dient dan het snoeiwerk af te voeren.

Periodiek tuinonderhoud

Onze tuinman stopt ermee en nu zijn we op zoek naar vervanging om 2 keer per jaar in het voorjaar en najaar, onze tuin netjes te maken. Het gaat vooral om snoeiwerk. Het tuinafval hoef niet te worden afgevoerd. Onze voortuin is ongeveer 6 bij 2,5 meter maar heeft ook veel bestrating. De achtertuin is 6 bij 10 meter, met een achterom en ook hier is veel bestrating. We laten de tuin graag even bekijken en bespreken dan ook uw kosten.

Onderhoud in en aan de tuin

Bij het kantoor hebben wij een grote tuin van ongeveer 20 meter diep bij 7 meter breed. Hier dient onderhoud gepleegd te worden. Het gaat dan om het verwijderen van onkruid, snoeiwerk en het maaien van het gras. Wanneer alles naar wens verloopt zouden wij graag een contract afsluiten.

Coniferen snoeien

De lengte van de tuin is 8 meter. De coniferen zijn ongeveer 7 meter hoog, en daar moet zeker 3 meter af. De tuin is goed te bereiken. De vakman moet het snoeiwerk afvoeren.

Partners

Partners van Casius