Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Krimpen aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Krimpen aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Krimpen aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Krimpen aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Krimpen aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: een achtertuin renoveren, bos leeghalen, tuinrenovatie, tuin leeghalen en opnieuw aanleggen, het ontwerpen van een tuin en het uitvoeren hiervan, 7 nieuwbouwtuinen afgraven en ophogen, tuinrenovatie, aanleggen tuin nieuwbouw, totaal renovatie aan een achtertuin, voortuin renoveren, 12 nieuwbouwtuinen afgraven, afvoeren en storten, bij 9 huizen Douglas schuttingen met betonpalen en poorten plaatsen, afgraven tuinen, garden renovation, een waterput realiseren in een tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Krimpen aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Krimpen aan den IJssel:

Onderheid terras en onderheide schutting realiseren

Graag ontvangen wij een offerte voor het maken van een onderheid terras en een onderheide schutting. Het materiaal voor de vloer maakt niet zoveel uit. Het terras heeft een afmeting van ongeveer 5.57 m x 4.16 meter, minus een uitbouw van 2.43 m x 1.98 m. In het terras moet een uitsparing komen van 0.40 m x 0.60 m voor een boom. Het terras bevindt zich aan de achterzijde van de woning (2 onder 1 kap) en moet ongeveer 10 tot 15 cm verhoogt worden. Tussen de uitbouw en de garage bevindt zich een onderheide muur van 1.20 m boven tuinniveau. de tegels die er nu liggen willen wij graag gebruiken. Wij zorgen ervoor het huidige terras weggehaald wordt en er zand wordt afgegraven. De onderheide schutting wordt 8.56 m lang en komt aan een scheidingsmuurtje van 0.90 m en de garage. De schutting bij het onderheide terras ligt 10 a 15 cm hoger. De schutting regelen wij ook. Het huis ligt direct aan de straat en heeft aan de achterzijde bij de garage een doorgang.

Tuin ophogen

Mijn tuin moet worden opgehoogd met 10 cm. Het is ongeveer 10 bij 7 meter, deel tegels, deel gras. Kan ik daar een offerte voor krijgen? Alvast bedankt!

Tuin afgraven en grond wegvoeren + betegelen

Ik ben op zoek naar iemand die de grond in mijn tuin af kan graven, af kan voeren en mijn tuin opnieuw kan betegelen. De tuin is 30 m2 en de tegels koop ik zelf. Ik ontvang graag een offerte.

Terras ophogen

Ik wil het gedeelte van mijn terras aan de achterzijde van mijn huis met ongeveer 10 a 20 centimeter ophogen met de oude tegels. Het gaat om omgekeerde grindtegels van 40 x 60 cm met zwarte pastegels. Deze is ongeveer 2,5 m2. Wat nu nog tuin is moet ook terras worden. Het is totaal ongeveer 17,5 m2. Tuin grenst direct aan de straat.

Heg verwijderen en afvoeren

er moet bij een hoekhuis, wat goed met een auto te bereiken is (naast de heg nl) een heg van 24 meter lang en ongeveer 8 meter coniferen. Deze moeten zoveel mogelijk met de wortel worden verwijderd, en worden afgevoerd

Schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die een aantal douglasschermen, groen geïmpregneerd 180 bij 180 cm, kan plaatsen. Daarnaast gaat het ook om 2 gaasschermen 90 breed en 180 cm hoog en een poort van 100 bij 180 cm. Palen zijn ook douglas groen geïmpregneerd 12 bij 12 cm. Op de palen komt een zelfde soort paal horizontaal als sierbalk. De totale lengte van de schutting wordt afgerond 30 meter inclusief palen en poort. De achtertuin is goed bereikbaar.

Snoeiwerk in de tuin verrichten

Zijkanten Ligusterhaag flink uitdunnen en eventueel bovenkant snoeien, daarnaast inkorten en uitdunnen van 3 coniferen. Inclusief afvoeren van afval. Tuin is goed bereikbaar.

Terrasvlonder en blokhut plaatsen

Ik wil in de achtertuin, aan de slootkant, een hardhouten vlonder laten plaatsen. De vlonder komt over de gehele breedte van de tuin (10 meter) met een diepte van 1 meter. Op de nieuwe vlonder wil ik over de gehele breedte een gaashekwerk van circa 2,2 meter hoog laten monteren. Links achter in de tuin wil ik een kleine hoekblokhut (2 x 2 meter) laten plaatsen, de blokhut komt deels op de vlonder te staan.

Tuin met vijver renoveren

In de tuin wil ik nieuwe tegels, vijver en verder te onderhandelen materialen. Bij voorkeur wat toepassingen zodat de tuin optisch groter lijkt. De tuin moet ook onderhoudsarm worden, wel veel groen. Aan een kant hebben we een gezamenlijke schutting waar erg veel Hedra doorheen groeit. De tuin loopt in een punt: van 5 meter breed naar 1 meter breed waar een poortdeur is. De lengte is 8,5 meter. In totaal 28.50 m2.

Vijver aanleggen

Graag verneem ik een richtprijs voor het uitgraven van een gat bij 4x3x1,50 (evt dieper) het afvoeren van de grond. En het opbouwen van de vijver dmv sandwichpanelen en een folie zak. Met vriendelijke groet,

Omzagen van een Els

In de achtertuin hebben wij een Els staan van ongeveer 15 meter hoog. Deze laten wij graag tot 1 meter hoogte omzagen. Het afval dient te worden afgevoerd en de tuin is goed bereikbaar.

Schuttingdelen met stormschade vervangen

Door stormschade zijn 4 schuttingdelen aan vervanging toe. Voor het plaatsen van deze schuttingdelen op een duurzame manier zoek ik een vakman. Graag ook uitleggen hoe u de schuttingdelen zo duurzaam mogelijk denkt te plaatsen. De schuttingdelen die geplaatst moeten worden zijn 180 bij 180 cm. De schutting moet van douglashout gemaakt zijn. Er dient geen poort geplaatst te worden. Via de achterzijde kan de vakman de tuin in.

Vernielde schuttingen herplaatsen

Door de hevige storm van afgelopen week is er in onze tuin aardig wat vernield, we hebben aan het einde van de tuin een soort muur met een afdak die is helemaal omgevallen en ook zijn er een paar schuttingen los gegaan. ik stuur u hierbij een paar foto's om een impressie te krijgen van onze tuin op dit moment. Ik zou graag de goedkoopste opties willen ontvangen in de offerte.

Gehele voortuin renoveren

De gehele voortuin willen wij vernieuwen. De oude tegels en beplanting moeten worden verwijderd en de tuin willen we graag opgehoogd hebben. Hierna moet er bestraat worden met tegels van 6 cm dik, bloempotten geplaatst en verlichting. De tuin is 22 m2 groot.

Boom verwijderen

In de achtertuin met achterom staat ene ceder van ongeveer 10 meter hoogte. Deze boom willen wij graag laten rooien en het puin laten afvoeren.

Hardhouten schutting plaatsen

Het plaatsen van een hardhouten schutting van 2 meter hoog aan de achterkant van onze tuin. Het moet aan de betonnen palen worden bevestigd, of jullie moeten deze kunnen verwijderen? Het is ongeveer 3.30 meter breed in totaal. Hoor graag van jullie wat het zou kosten en wanneer jullie het zouden kunnen doen. Ook natuurlijk hoe de schutting er dan uit zou zien.

Hout verwijderen, bamboematten bevestigen en hekwerk in tuin verwijderen

Ik heb een aantal klussen in de tuin. Er steekt een deel uit de overkapping. Dat moet verwijderd worden. Tegen de overkapping aan wil ik bamboematten maken. Voorin de tuin wil ik hekwerk verwijderd hebben. Er moet nog veel meer gebeuren in de tuin, zoals verdeling van zand en bestrating, maar ik wil eerst kijken hoe dit gaat. Graag zo snel mogelijk. Morgen zelfs al welkom.

Wortels uit de grond verwijderen

De bodem moet gefreesd worden en bouwrijp gemaakt worden voor een nieuwe schutting. Indien nodig moet de oude grond afgevoerd worden. In totaal moet er tussen de 20 tot 24 m2 gedaan worden tot ongeveer 50/60 cm diep. Daarna komt er ongeveer 20/30 cm zand op, zodat de diepte van de palen ongeveer 80 cm bewerkbare diepte is. De tuin is van de achterzijde te bereiken met machines en of materiaal.

Gehele renovatie van een verwilderde tuin

Wij krijgen op 1 mei de sleutel van de door ons gekochte bungalow op 654 m² grond. Er is daar een verwilderde achtertuin van ongeveer 300 m². We hebben enkele wensen en ideeën voor de aanpak en willen daarvoor uw offerte ontvangen. Het gaat om: 1) Rechts achter en midden:plaatsen van winterharde hoge struiken, bomen, coniferen o.i.d. die het zicht op de woningen aan de overzijde ontnemen, maar wel met zicht op het water. 2) In het midden en links achter een vlonderterras, gedeeltelijk boven het water. 3) Tegen de voorgevel over de hele breedte een terras van 8 meter x 5 tot 9 meter diep. 4) Een vaste BBQ-plaats op het terras. 5) belangrijk is dat de aangelegde tuin weinig onderhoud nodig zal hebben. 6) rechts een deels verscholen paadje naar de achterzijde. 7) 1 of meerdere heuveltjes. 8) een Japanse Esdoorn en een druif op een pergola plaatsen. 9) Op enkele bomen na moet de hele tuin worden leeggehaald en wortels worden weg gefreesd. 10) er is een hoogteverschil, de tuin loopt 50 tot 100 cm af. 11) er is een 100 cm brede toegang tussen twee muren door. Dat geeft beperkingen aan het in te zetten materieel. Er staan foto's en plattegronden van de woning met de tuin op Funda. Wij stellen een bezoek op prijs.

Complete renovatie van de achtertuin

Ik wil mijn achtertuin compleet renoveren en zou daar graag een ontwerp voor laten maken en een offerte voor de uitvoering. De tuin is 60 m2 groot. De tuin hebben we al 20 jaar. Er zijn twee bomen en daarnaast beplanting en bestrating. Ik wil me graag laten verrassen met een modern(er) ontwerp.

Tuinhek met stormschade repareren of vervangen

Offerte voor reparatie schutting door stormschade. Schutting 10 jaar oud 10 meter lang. Minimaal 4 palen gebroken. De paal aan huis is losgekomen en dwars(sierlatten) aan de bovenzijde van de schutting zijn afgebroken. Afhankelijk van schadebedrag, overwegen we met de buren over de plaatsing van een nieuwe schutting, dan eventueel een beton/hout schutting.

Bamboeschermen plaatsen in de achtertuim

In de achtertuin wil ik graag links 8 meter en rechts 10 meter bamboeschermen plaatsen. Gewenste schermen zijn Gehalveerde Giant bamboeschermen van 90 x 180 cm. Zie site van Bamboo Import. Buren aan weerszijden hebben een eigen schutting, dus zichtzijde is alleen aan onze zijde van belang. Palen en raamwerk moeten achter de bamboeschermen worden geplaatst, waartegen de schermen worden gemonteerd. Oude bamboeschermen verwijderen en afvoeren, inclusief paalhouders in beton.

Bamboeschermen plaatsen

Wij willen graag in onze achtertuin de huidige bamboe schermen vervangen door nieuwe. De oude bamboe schermen zijn tussen bamboe palen gemonteerd. De palen zitten in paalhouders die in beton zijn gegoten. De schermen zijn 1.80 meter x 1.80 meter, alleen de tussenafstand van de paalhouders is ongeveer 1.76 meter. Dat komt omdat de schermen verzonken tussen de palen zitten (holle vorm aan weerszijden van de paal). Wij zouden uit kostenoverweging de paalhouders graag hergebruiken. Dus het idee is om de bamboe palen te vervangen door nieuwe geïmpregneerd grenen, afgewerkt met halve bamboe palen. De nieuwe schermen bijvoorbeeld van het type Giant of Trendline van Bamboo import moeten dan wellicht ongeveer 4 tot 6 cm smaller worden gemaakt. De gehele klus, verwijderen en afvoeren oude schutting en plaatsen nieuwe schutting willen wij uitbesteden. Wij wonen in een 2 onder 1 kap woning en de achtertuin is alleen door de woning bereikbaar. De buren aan weerszijden van de tuin hebben een eigen scherm, de tussenruimte tussen onze schutting en die van de buren is ongeveer 20 cm. Graag ontvangen wij advies en een prijsindicatie voor het vervangen van de schermen. Het gaat totaal om 18 meter.

Boom kappen in de voortuin

We willen een boom die in de voortuin staat, laten kappen. De omtrek op 1.3 meter hoog is 100 cm. Geen kapvergunning noodzakelijk. De beplanting er om heen moet heel blijven. Afvoer niet nodig. Aanvullend aanbieden indien mogelijk: de stam/wortels een stuk wegfrezen.

Terras laten ophogen en grindtegels laten leggen

Ik wil mijn terras op laten hogen,van 3 x 5,35 cm, met grindtegels.