Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor uitgraven en afvoeren:

Uitgraven en afvoeren

Wij willen graag een gedeelte van 9 meter lang, 2.5 meter breed en 1.50 meter diep laten uitgraven. De grond hiervan zal afgevoerd moeten worden. Hoeveel gaat dat ons kosten?
Onze klant uit Klaaswaal (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitgraven en afvoeren uit heel Nederland:

oprit uitgraven, kleigrond afvoeren,puinkorrel+zand storten

Een oprit van 52 m 2 (4.5m breed en 11.5m diep), ligt al 10 cm schoonzand van de aannemer. Uitgraven om 10 cm puinkorrel en 10 cm zand te storten. Afvoer van het kleigrond. Eventueel ook de 130 m2 achtertuin uitgraven en bijvullen tot de een bodem waar tegels op gelegd kunnen worden. Het liefste rond 10 augustus.

5m2 grond uitgraven 15cm vervoeren en vullen met ophoogzand

Ik wil 5m2 grond uitgraven 15cm diep, grond afvoeren en ophogen met zand.

Haag uitgraven, afvoeren en een nieuwe plaatsen

Graag zou ik mijn huidige haag willen laten uitgraven en afvoeren. Deze is 1,30 meter x 0,60 meter. Voor deze zou ik een nieuwe willen laten plaatsen. Het liefst iets met bloemen, zoals bijvoorbeeld de Chinese zuurbes (Berberis Julianae). Graag ontvang ik een offerte inclusief de kosten voor het afvoeren van de huidige haag en het plaatsen en kopen van de nieuwe haag.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil onze tuin van onze nieuwbouwwoning ongeveer 15 cm laten uitgraven. Het betreft een voor- en achtertuin wat totaal ongeveer 60 m2 is. De tuin is via een poort van ongeveer 1 meter breed te bereiken. Wagens kunnen tot aan de tuin komen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte en wanneer dit eventueel uitgevoerd kan worden.

Uitgraven en afvoeren grond ten behoeve van uitbouw

Ik ben een aanbouw aan het maken. Hiervoor moet een stuk afgegraven worden ter grootte van 2 x 4,5 x 2 meter diep. Kunt u mij een prijs geven voor het uitgraven en afvoeren van de grond? Ik hoor het graag.

Tuin uitgraven en aanvullen

Nieuwbouwwoning waarbij de tuin voor een deel uitgegraven moet worden en aangevuld met straatzand. Inclusief afvoeren oude grond. Een strook van 6 x 4 meter Een strook van 8 x 1,20 meter Een strook van 6 x 1,20 meter Dit allemaal in een tuin van 6 x 16 meter die via een poort van 1,50 meter te betreden is.

Uitgraven en afvoeren grond uit achtertuin

Het uitgraven van een achtertuin 3x4m 1 meterdiep en afvoeren tuin makkelijk bereikbaar.

Tuinen uitgraven en afvoeren

In augustus gaan wij samen met de buren een stuk aanbouwen (Wij wonen in Groesbeek). Hiervoor moeten wij samen circa 21 m3 grond uitgraven + afvoeren. Is het mogelijk dit door jullie te laten doen en kan dit eind juli? Ik hoor het graag.

Aanbouw uitgraven

Volgende week begin ik voor een klant aan een aanbouw. Als eerste moet er een stroken fundering komen: uitgraven en zand afvoeren. 3,5 x 4,5 Meter strokenfundering, ongeveer 60 centimeter diep en de vloer ongeveer 25 centimeter. Er is geen achterom. De woning heeft houten vloeren.

Tuin en oprit uitgraven + afvoeren + opvullen met zand

Bij ons nieuwbouwhuis willen wij de tuin en oprit uitgraven + afvoeren + opvullen met zand. Het gaat om circa 115 m2. We willen graag dat er 30 cm diep uitgegraven wordt ivm de huidige kleigrond.

Partners

Partners van Casius