Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Klaaswaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Klaaswaal heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Klaaswaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Klaaswaal of directe omgeving.

58 klanten uit Klaaswaal bevelen een bij Casius in Klaaswaal aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Klaaswaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, opnieuw aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Klaaswaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Klaaswaal:

Uitgraven en afvoeren

Wij willen graag een gedeelte van 9 meter lang, 2.5 meter breed en 1.50 meter diep laten uitgraven. De grond hiervan zal afgevoerd moeten worden. Hoeveel gaat dat ons kosten?

Vijver renoveren

Wij willen onze vijver laten renoveren, bij ons bedrijf in Klaaswaal. Het is een grote vijver met natuurlijke uitstraling. Er staan 2 fonteinen in de vijver maar door een geklapte leiding in de vijver werken deze niet meer. Het water is (denk ik) hierdoor van slechte kwaliteit. Hij moet denk ik echt uitgebaggerd worden. Er zitten nog vissen in de vijver. Vanaf de wegkant hebben we nog een stuk tuin met gras waarbij je wellicht makkelijker bij de vijver kan komen. Ik heb wat foto's toegevoegd. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het renoveren van de vijver en eventueel onderhoud.

Vijver uitbaggeren

Ik heb een vijver van circa 1000 m2. Daar deze een 5 jaar geleden is bijgevuld met buitenwater waarna er een enorme explosie van plantengroei ontstaan is, welke niet meer met de hand is bij te houden. Op sommige delen is het water 1.50 meter diep. Graag hoor ik de mogelijkheden en kostenplaatje voor het uit baggeren, omdat dat de enige oplossing is om van de waterplanten af te komen denk ik.

Split door een gazon afgraven

Ik zou graag split in de tuin laten afgraven en vervangen door gezaaid gras. Het gaat om een afmeting van ongeveer 200 m2 (of iets meer, dit is een grove schatting). De tuin is goed bereikbaar.

Vervangen schutting

De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Daarna moet er er 5 schuttingsdelen, ongeveer € 40, per schuttingdeel, en 6 palen geleverd en geplaatst moeten worden.

Kunststof schutting plaatsen

Ik wil graag een schuttingen inclusief palen laten plaatsen van kunststof van plusminus 13 meter. Het betreft één zijde. Er hoeft geen poort in geplaatst. Er dient ook een oude schutting verwijderd te worden.

Onkruid in de tuin verwijderen

Graag een offerte voor het onkruid verwijderen in een tuin van ongeveer 7 bij 7 meter. Er ligt nog een klein stukje beton in van vorige bewoner. Afhankelijk van de kosten moet er misschien meer gebeuren:een doek met kiezelstenen plaatsen bijvoorbeeld.

Hoge boom laten kappen

Het gaat om het kappen van een boom, deze is ongeveer 12 tot 15 meter hoog. Het hout mag worden afgevoerd en de stronk kan blijven staan. De woning staat op een dijk en de boom staat onder aan de dijk. Deze is goed te bereiken voor de vakman.

Omheining plaatsen en gedeelte bestraten

Wij ontvangen graag een offerte voor het bestraten van een gedeelte (30 m2) van de tuin en het maken van een omheining middels een schutting of met struiken. De tuin moet ook opgehoogd worden met zand en moet bestraat worden met grindtegels.

Herinrichting voortuin

We willen graag een totaalprijs ontvangen voor het opnieuw inrichtingen van de voortuin. Verwijderen en afvoeren van - Klinkers - grindtegels - toplaag grond - Bestaande overtollige planting muv 2 of 3 struiken Aanbrengen van - verhoogde border van 115 x 115 x 45 / / 115 x 240 x 45 - Aanbrengen van een zandbed voor de bestrating - Bestrating met tegels van 30 x 60 x 5 cm Totale oppervlakte van de tuin is circa 630 x 520 cm = 32 m2. Aarde en zand kunnen ook geleverd worden. Tegels/planten willen we waarschijnlijk zelf kopen.

Tuinaanleg

Plaatsen van borders en damwanden. Gaat om een stuk van de tuin van 10 x 6 meter ongeveer. Geen bestrating.

Twee bomen rooien

Ik wil graag twee bomen (berk en Acer (esdoornachtig) gerooid hebben in mijn voortuin. De voortuin is vrij te benaderen, de bomen zijn mijn eigendom en ik heb geen kapvergunning nodig. De wortels hoeven er niet uit. Beide bomen zijn pakweg 10 meter lang.

Onze voortuin moet worden opgeknapt. ...

Onze voortuin moet worden opgeknapt. Hiervoor moet een hardhouten plantenbak komen, met donkergrijze (natuursteen) tegels. oppervlak is ongeveer 5 bij 3 meter. De plantenbak moet ongeveer 50 cm hoog, en breed in een L vorm van(buitenkant) 3 bij 3. Beplanting is niet nodig, maar huidige buxus haag moet verplaatst worden.

Het plaatsen van geoliede hardhouten ...

Het plaatsen van geoliede hardhouten scherm type Limbo 180x180 cm. Het betreft ca. 10 stuks alsmede een bijpassende poort.

wij hebben een lange tuin zon 15 meter ...

wij hebben een lange tuin zon 15 meter en ongeveer 5 meter breed waar nu nog een grote vijver in ligt die wij weg willen hebben er liggen stenen straat in die willen we laten hergebruiken we willen graag 2 terassen en een beetje makkelijk te onderhouden tuin

Herbestrating ca. 80 vierkante meter, ...

Herbestrating ca. 80 vierkante meter, vervanging haag ca. 12 meter, vervanging schutting ca 8 meter, bouw pergola ca. 12 vierkante meter, levering verharding