Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor composiet schutting plaatsen:

Composiet schutting plaatsen

Graag laat ik samen met de buren een composieten schutting rond de 5 meter plaatsen. De huidige schutting breken wij zelf af. De poort hoeft niet vervangen te worden, het gaat echt om de scheiding tussen mij en de buren. Eind juli wil ik graag beginnen.
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor composiet schutting plaatsen uit heel Nederland:

Dakterras schutting plaatsen

Ik heb een dakterras van 27 m2 met 2 stenen muren en een lage muur. Ik zou hier graag een kunststof/composiet schutting voor willen laten plaatsen en plantenbakken aan de muren ophangen. Kan ik hier een offerte voor krijgen?

Plaatsen schutting

We willen graag onze schutting vervangen. Het gaat om het verwijderen van de oude schutting, afvoeren daarvan en het plaatsen van een nieuwe schutting. Graag een composiet schutting van 7 meter aan een zijde. Het moet een schutting worden van 2 meter hoog. Belangrijk dat de schutting bestaat uit horizontale planken. De tuin is te bereiken via een achterom.

Vervangen schutting

Vervangen van schutting circa 77 m2. Interesse in zowel hout als composiet. Ik wilde foto's toevoegen maar dat lukt niet. Huidige situatie mag weggehaald en verwijderd worden, nieuwe schutting graag in overleg voor het juiste materiaal

Composiet schutting laten monteren

Wij willen graag een antraciet composiet schutting geplaatst hebben lengte 773. Onze tuin is bereikbaar met en vrachtwagentje. We zijn nog in overleg met de andere buren of we daar ook gelijk een schutting willen en die lengte is 906. Ik hoor graag wat dit gaat kosten graag beide zijdes apart opgeven aub.

Composiet schutting kopen en plaatsen

ik zou graag een nieuwe composiet-aluminium schutting willen inlcusief plaatsen. Het gaat om de volgende maten. 1040 cm 785 cm 270 cm 261 cm en 507 cm. In de lange zijde van 1040 wil ik een poort inclusief slot.

Schutting laten plaatsen en tuinrenovatie

Wij willen graag een composiet schutting laten plaatsen en de tuin helemaal opnieuw laten betegelen. Alles moet verwijderd worden en afgevoerd. De tuin is 10 meter lang en 4 meter breed.

Vervangen schutting

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om van 7 tuinen de schuttingen te vervangen. Het idee is om hardhout schuttingen te plaatsen met betonnen palen, ook de onderkant van beton. Scherm is 180 bij 180, past dit in een betonnen sleuf? Als ik naar mijn tuin kijk: de ene kant is 14m, de andere kant 9m. Dan heb ik nog de gangpad, die is 6m, maar hier hoort ook een deur in. Als ik obv van deze gegevens een prijsindicatie kan ontvangen, dan kan ik dit met de buren overleggen. Ik heb nl een vd grootste tuinen. Ook een andere vraag: wat is kwalitatief beter: hardhout of composiet? En wat zou kosten zijn, indien ik voor composiet zou gaan? Ik hoor graag van u. Materiaal graag door jullie, en het weghalen en afvoeren van de huidige schuttingen ook door jullie graag.

Composiet schutting plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een zelfbouw composiet schutting bestaande uit 3 zijdes (10m, 3m en 7m). De oude schutting moet aan 2 zijdes (3m en 7m) verwijderd en afgevoerd worden. Ik zou het materiaal zelf kunnen bestellen, maar ben benieuwd wat het kost als de vakman het voor mij mee neemt.

Schutting plaatsen

Oude scheve Schutting en palen over 9,6m vervangen voor wat nieuws en moois. Nog niet helemaal duidelijk wat we willen, composiet, hardhout of anders, ligt ook aan uiterlijk en prijzen.

Het realiseren van een compleet gerenoveerde achtertuin

Volledig nieuwe tuin +/-100m2 inrichten met: - Verhoogd terras aan hoofdgebouw: 6,2x4,5m =28m2 - kunstgras 6,2X8 = 56m2, met tegels als looppad - 2e terras achterin de tuin 6,2x3m Verder willen wij op kunstgras verschillende hoge planten bakken (40cm ongeveer) zie tekeningen en een 75cm border aan de bovenkant van 2e terras. In de tuin willen wij 5 leilindes plaatsen, 2 in kunstgras gedeelte, en 3 in bovenste border van 2e terras. De hele tuin zal moeten uitgegegraven worden, alle bomen, stronken en struiken e.d. zijn al weggehaald. Uiteraard daarna weer opgehoogd met zand. Verloop van hoogte naar diepte (van 1e terras naar kunstgras) is al aanwezig. Terrassen worden betegeld met grote betonnen tegels, min 50x50. Verder moet er nog om de linker en bovenkant een nieuwe schutting geplaatst worden. Wij twijfelen nog over hout of composiet (hangt af van de prijs). Overigens zal al het puin etc weggehaald zijn voor aanvang tuin project. De tuin is alleen bereikbaar via de woning.

Partners

Partners van Casius