Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom laten kappen:

Boom laten kappen

Ik wil een boom laten kappen van 15 meter hoog. De boom is ongeveer 50 cm dik. De stronk mag blijven. Alles mag afgevoerd worden. Ik heb een achterom.
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom laten kappen uit heel Nederland:

Kappen van 3 bomen en wegfrezen stobben

Graag zouden wij een offerte krijgen voor het rooien en het verwijderen van stronken van 3 bomen. De achtertuin is ongeveer 16 meter breed en 10 meter diep. De boom naast de coniferen (links) mag blijven staan. Kapvergunning: in Almere is deze niet nodig. (buren zijn ingelicht en akkoord) Grinko heeft stamomtrek van ongeveer 107cm en is ongeveer 7 meter hoog De hoge donkere conifeer is ongeveer 6 meter hoog en heeft een stamomtrek van 84cm, de lichte conifeer is ongeveer 5 meter hoog met een stamomtrek van 62cm. Stamomtrek is gemeten vlak boven de grond. Wij willen alles afgevoerd hebben. Er is een achterom (ingang via gemeentegrond met hoge brandnetels). Naast het huis is ook een ingang naar de tuin. Wij willen de stronken weg gefreesd hebben.

Boom kappen en stam weghalen

We willen graag deze boom weg hebben inclusief de stam. Er staat nog geen schutting etc dus makkelijk bij te komen met kraantje of dergelijks. Binnen 4 weken is de vergunning in orde. Ik hoor graag wat u voor ons kan betekenen?

Bomen kappen

Ik wil 3 bomen kappen. De grootste boom is 15 meter en de andere twee zijn ongeveer 10 meter. De grootste boom is ook heel erg dik. Ik heb een achterom. De vakman dient het puin ook af te voeren.

Apenboom of Slangenden kappen

Ik heb in mijn voortuin een grote Apenboom/Slangenden staan welke verwijderd moet worden. De boom is tussen de 10-15 meter hoog. Het snoeiafval dient afgevoerd te worden. De stronk en wortels kunnen blijven zitten, stronk zo dicht mogelijk aan de grond afzagen. De boom is goed bereikbaar. Graag ontvang ik een passende, vrijblijvende offerte.

Dode wilg kappen

Dode wilg kappen, die vol zit met klimop. Boom stronk mag 3 - 5 meter laten staan.

Boom kappen en stronk verwijderen

Ik zoek een partij die uit mijn achtertuin een boom kan kappen en verwijderen. De boom heeft een diameter van ongeveer 80 cm en is ongeveer een huis hoog. De achtertuin is te bereiken via de woning.

Boom in voortuin kappen

Wij willen een boom verwijderen uit onze voortuin. Het gaat om: - kappen - verwijderen stronk - afvoeren De boom is circa 8 meter hoog, doorsnede stam is circa 30-35 cm.

Kappen van een boom

Onze conifeer is dood en we mogen hem kappen. Hij is 14 meter. Diameter 42 cm. Hij staat tegen de schutting en er staan nieuwe planten omheen. We zoeken een partij die de boom kan verwijderen en afvoeren.

Kersenboom kappen

Ik zoek een partij voor het kappen en ontwortelen van de kersenboom. De boom dient vervolgens ook afgevoerd te worden.

Tuin egaliseren en boom kappen

Boom kappen en tuin egaliseren

Partners

Partners van Casius