Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boom verwijderen voor schuttingplaatsing:

Boom verwijderen voor schuttingplaatsing

Ik wil een boom verwijderen in verband met de nieuwe schuttingen die ik wil laten plaatsen. Ik heb een achterom. De boom is ongeveer 3,5 meter hoog.
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boom verwijderen voor schuttingplaatsing uit heel Nederland:

Boom inclusief stronk verwijderen

Boom geheel verwijderen uit tuin inc de stronk en rest afval mee.

Dennenboom uit de achtertuin verwijderen

In de achtertuin staat een dennenboom die gerooid mag worden. Ik schat de hoogte op 12 - 15 meter. Ik heb een foto als bijlage meegezonden. Het gaat om de meest rechtse boom. Het afval mag afgevoerd worden. Graag een offerte van rooien inclusief afvoer. Het is ook mogelijk om eerst te komen kijken.

Boompjes en haag verwijderen

Graag 2 x vormboom inclusief wortels en Ligusterhaag verwijderen in achtertuin + 1 x boom verwijderen in voortuin inclusief wortels. Graag alles versnipperen en afvoeren (kosten hiervan graag apart vermelden). Achtertuin is redelijk bereikbaar, paadje tussen de huizen door is ongeveer 1 meter breed.

Boom inclusief stronk verwijderen

Ik wil graag een offerte voor het verwijderen van een boom, inclusief stronk. Deze is goed bereikbaar (zie foto). Optioneel is afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Boomstronk laten verwijderen

Ik wil de boomstronk verwijderen in de voortuin. De doorsnede is 25 cm. De boom steekt nog 1,5 meter de grond uit.

Twee hagen en een boom verwijderen

In onze achtertuin graag twee hagen van 12.20 meter en 8.80 meter verwijderen en een conifeer van circa 7-8 meter hoogte. Wij hebben geen achterom. De vakman dient het puin ook af te voeren.

Dennenboom in voortuin verwijderen

Dennenboom in voortuin verwijderen. Hoogte van de bomen: Hoger dan 6 meter. Omtrek van de stam in cm:Rond 60cm. Hoe kan de boom worden bereikt? Vrij toegankelijk. Graag twee offeretes doen: een met het boomstronk verwijderen en andere zonder het boomstronk verwijderen.

Tuin herinrichten

Graag willen wij enkele wijzigingen in de tuin doorvoeren. We hebben zelf al een goed beeld van wat we willen, maar staan uiteraard open voor tips en suggesties. De werkzaamheden die wij nu voor ogen hebben zijn: 1. Sloop bijgarage (bij nader inzien is dit al gedaan) 2. Deels ophogen van de tuin 3. Schuifdeur installeren naar de garage 4. Drie treden voor een trap creëren 5. Speelbalken monteren 6. Aanleggen kunstgras 7. Verwijderen bloembak en tweetal kleine bomen 8. Planten boom 9. Afwatering en afvoerputjes aanbrengen 10. Bestrating eventueel herstellen / optimaliseren 11. Sloop schoorsteen De afmetingen staan in de bijlage.

Boomstronk verwijderen of wegfrezen

Ik wil graag de boomstronk laten wegfrezen. Er is veel ruimte om de boom en de boom is goed te bereiken met een voertuig dat niet langer is dan 5 meter.

Grote boom verwijderen

In de voortuin van mijn grootmoeder staat een grote boom van ongeveer 12 meter hoogte. De boom mag net boven het maaiveld gekapt worden en de wortels mogen blijven. Het afval dient door de vakman te worden afgevoerd.

Partners

Partners van Casius