Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin aanleggen en hek plaatsen:

Tuin aanleggen en hek plaatsen

Ik wil graag een nieuwe moderne strakke tuin en een hek eromheen geplaatst hebben.
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin aanleggen en hek plaatsen uit heel Nederland:

Tuin aanleggen

De tuin is 10m x 5m Er zijn tegels waar de voorkeur bij ligt, hier is echter nog geen definitief besluit over, als gamma voor ons geschikte tegels kan leveren is dit het bekijken waard. Als mogelijk ook de schutting vervangen (lengte 1: 8,30m lengte 2 5m(deur plaatsen) lengte 3: 1 schuttingdeel Graag voor prijsopgave een bezoek inplannen om de situatie te bekijken () Het werkt dient uitgevoerd te worden in de periode 30 juni tot 15 juli.

Buitenkraan

Buitenkraan aanleggen kruipruimte naar tuin ongeveer 10 meter

Aanleg / bestrating tuin

Ik ben opzoek naar iemand die op korte termijn onze tuin 10x 6 m2 kan bestraten met 60x60 tegels, een stukje gras kan aanleggen en een border aan de zijkant voor wat plantjes. Ook een kleine overkapping van de schuur zodat de bbq droog blijft staan.

Blokhut fundering

Voor een toekomstige houten blokhut in de tuin wil ik fundering laten aanleggen. De afmetingen van de hut zijn ongever 3m x 2m (breedte, diepte)

Aanleg tuin nieuwbouw huis

Onze tuin graag aanleggen. Schutting hebben wel al. Oppervlak is 125 m2. Voor een oprit en achter een terras.

Tuin laten aanleggen voor en achter

Graag willen wij onze voor en achtertuin bestraten (60x60 tuintegels). Er dient te worden uitgegraven, nieuw zand te worden gelegd en te worden bestraat. Er zal wat ruimte overgehouden moeten worden voor kunstgras en een pergola. Graag horen wij reactie. Mvrgr, Vartan

Complete tuin aanleggen bij nieuwbouwwoning

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht. Deze moet echter nog gebouwd worden en oplevering zal ongeveer januari zijn - als bouw goed verloopt. Nu ben ik wel alvast aan het kijken naar partijen die mij kunnen helpen na sleuteloverdracht mijn huis ' af te maken' en dus ook mijn tuin. Locatie Utrecht. Tuin zal ongeveer 7 diep x 5 meter breed zijn waarin ook nog een schuur staat en een achterom/poort. Vanwege de kleine afmetingen zoek ik een echte strakke, onderhoudsarme maar wel groene stadstuin. Genoeg voorbeelden op Pinterest verzameld voor een idee. Geen kinderen aanwezig dus geen kidstuin

Kunstgras aanleggen

Er dient ongeveer 24 m2 kunstgras aangelegd worden. De oude grasmat zal de vakman ook moeten verwijderen en afvoeren. Als er een laag zwart zand af moet mag dit in de bloembak naast de grasmat gegooid worden. De tuin heeft geen toegang vanuit buitenaf. Dus het moet via het huis benaderd worden.

Flagstones terras aanleggen

Graag wil ik een offerte voor het leggen van 51 m2 terras van Flagstones brasil yellow XL op een verharde ondergrond van mortel/beton en gevoegd met Ardex GK. De achtertuin is via de woning, dubbele schuifpui, te bereiken. De tuin is al leeg gehaald en de vakman kan zo starten.

Drainage aanleggen in tuin

Er blijft teveel water in de tuin ztaan en loopt af naar garage en huis.

Partners

Partners van Casius