Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, vijver uitgraven en put realiseren inclusief grond afvoeren, ontwerpen + realiseren tuin, tuintegels plaatsen, voortuin renoveren, tuin bestraten voor en achter, tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, leeghalen tuin en aanleg terrasjes, tuinen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hoogvliet Rotterdam:

Elephant composiet schutting plaatsen

Ik wil een Elephant composiet schutting laten plaatsen. De tuin is 9,5 bij 4,49 meter. We zijn benieuwd wat de prijs is van de Elephant schermen zoals aan de voorkant. Dan wel 2 hoge hekken, 1 laag en daarna weer 2 hoog. Ook de poort inclusief hang en sluitwerk.

Afgraven en zand storten

Wij willen graag onze tuin 228 m2 van onze nieuwbouw huis laten afgraven en zand laten storten. Verder bestaat een gedeelte uit een oprit. Daar dient volgens wat harders gestort te worden? Het betreft een twee onder een kap woning en indien de offerte redelijk is, grote kans dat de buren ook mee doen. Graag vernemen wij van jullie, zodat wij de maten kunnen delen per e-mail.

Bomen en haag vervangen door hekwerk

In de voortuin staan nog een aantal bomen en een hoge Hg die ik graag weg wil hebben en wil vervangen voor hekwerk of schutting. Indien het budget het toelaat wil ik eventueel de tuin ook direct laten betegelen.

Tuin egaliseren, bestraten en schutting vervangen

Onze achtertuin is ongeveer 6 bij 10 meter. Over de bestaande tegels heen dient er geëgaliseerd te worden en daarna bestraat met een moderne beton tegel. Verder dient er rondom een houten schutting met houten palen geplaatst te worden inclusief een poortdeur. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.

Tuinrenovatie

Ik wil van mijn tuin de aarde afgraven en afvoeren. Ook moeten er 2 stukken tuin betegeld worden. Planten bakken maken. Het stuk van de tuin waar het om gaat is tussen de 30 en 40 m2.

Tuin af laten graven en op laten hogen

Heer/mevrouw, wij willen de tuin van onze nieuwbouwwoning 15 cm laten afgraven en hier dan weer zand op laten storten. Het is een vrij grote oppervlakte van 250 m2. Wat kost dit bij jullie met een dergelijke oppervlakte pm? En is 15 cm voldoende?

Boom laten kappen

Ik wil een boom laten kappen van 15 meter hoog. De boom is ongeveer 50 cm dik. De stronk mag blijven. Alles mag afgevoerd worden. Ik heb een achterom.

Boom verwijderen voor schuttingplaatsing

Ik wil een boom verwijderen in verband met de nieuwe schuttingen die ik wil laten plaatsen. Ik heb een achterom. De boom is ongeveer 3,5 meter hoog.

Tuin aanleggen en hek plaatsen

Ik wil graag een nieuwe moderne strakke tuin en een hek eromheen geplaatst hebben.

Boom en stronk verwijderen

In de voor tuin staat er een boom van ongeveer 8 meter hoogte. Deze staat op 1 meter afstand van de woning. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het kappen van de boom en het rooien hiervan. Het afval dient te worden afgevoerd. Daarnaast staat er bij de buren een zelfde soort boom, graag zou ook hij willen weten wat de kosten en mogelijkheden hiervoor zijn.

Heg door hout-betonschutting vervangen

Graag wil ik een hout/beton schutting laten plaatsen van 9 of 10 meter lang inclusief poort ter vervanging van de heg in de achtertuin. De heg is ongeveer 7 meter lang en deze moet ook verwijderd en afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte van u. Het puin mag ook afgevoerd worden door de vakman.

Beukenhaag verwijderen en schutting plaatsen

Wij willen graag in onze achtertuin een beukenhaag laten verwijderen/afvoeren, 12 meter lang en 2 meter hoog. En daarvoor in de plaats een hout/beton schutting laten plaatsen, 21 planks. Is de schutting eventueel ook door u te leveren? De tuin is bereikbaar met de auto.

Tuin afgraven en grond verwijderen

Eind deze maand krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouw woning. Hier willen wij graag gelijk de voor- en achtertuin laten afgraven en de grond laten afvoeren. De voortuin is ongeveer 21.5 m2 en de achtertuin 50 m2.

Grondwerk bij meerdere woningen

Graag ontvang ik een offerte voor het uitgraven en afvoeren van de grond bij 15 tuinen van een nieuwbouwproject. Hierna zal er ook zand gestort moeten worden. De achtertuinen zijn ongeveer 14 meter lang en 5.40 meter breed. De voortuinen zijn 4 bij 5.40 meter groot. Het gaat om 15 huizen waarbij : 1 huis een uitbouw heeft van 1.20 meter diep 5 huizen een uitbouw hebben van 2.40 meter diep 9 huizen hebben een tuin met een volle lengte van 14 meter

Tuinhekken vervangen

Mijn tuinhekken zijn gebroken. Deze zijn kapotgegaan door de storm. Ik heb 3 tuinschermen en 1 poort nodig. De hekken zullen 180 bij 180 cm worden en de poort 1 meter ongeveer. De buurvrouw moet ook een schutting repareren maar zij wil niks doen. Die moet weer in een andere kleur.

Tuin uitgraven en egaliseren

Bij een gedeelte van 40 m2 dient er een klein laagje uitgegraven te worden, geëgaliseerd en gras gezaaid. Daarnaast hebben wij een deel van 28 m2 waar ongeveer 20 cm afgegraven moeten worden en zand gestort om hier later een terras te maken. De vakman die de grond af te voeren en de tuin is goed bereikbaar.

Tuinhekken laten plaatsen

Ik wil tuinhekken laten plaatsen. Door de storm is alles kapot in de achtertuin,ik stuur foto's erbij. Graag wil ik een offerte hoeveel het ongeveer gaat kosten naar jullie schatting.

Tuinschermen laten zetten

Ik wil nieuwe tuin schermen laten zetten.

Tuin egaliseren

Wil ik graag offerte ontvangen voor mijn tuin rond 25 m2 er moet oude tegels verwijderen en weggooien naar afvalcontainer en egaliseren en ophogen met zand. Ik wil graag weten twee prijzen prijs puur voor arbeid en totaal met container en zand.

Tuinschutting met betonpalen leveren en plaatsen

Tuin schutting leveren en plaatsen. Totaal 16 meter, waarin hoek van 3 meter, inclusief een poort van 90 cm. Eventueel met voorwerk. Dit ligt aan de meerprijs.

Schutting tussen tuinen monteren

Graag zou ik een prijsopgaven willen hebben voor het plaatsen van 5,5 schermen met betonnen palen en onderzijde. 1 scherm is wat korter omdat deze op een verhoging staat. Dus prijs incl plaatsen, transport enz. Totaalplaatje. Eventueel te plaatsen in april/mei 2018 bedankt

Tuin egaliseren, bestraten en schuttingen plaatsen

Wij hebben een hoektuin (momenteel gedeeltelijk steen en een klein grasveld) van ongeveer 96 m2. Graag willen wij deze bestraten en de coniferen haag eruit laten halen en een houten schutting (eventueel hout beton) plaatsen. Planten en zo plaatsen we graag zelf.

Tien meter schutting plaatsen

10 meter schutting plaatsen met betonpalen en beton onder rand. We halen zelf de oude heg weg voor het plaatsen van de schutting.

Schutting wegens houtrot vervangen

De bestaande schutting, inclusief deur, en palen moeten worden verwijderd wegens houtrot van diverse palen. Na het plaatsen van nieuwe en langere palen moet de bestaande schuttingsdelen weer teruggeplaatst worden. Onder de schutting wil ik graag een onderrand van (cel)beton of stenen van minimaal 20 cm hoog, maar vooral dient de schutting stormbestendig te zijn. Het zijn een stuk of 13 schuttingsdelen. Eventuele aanpassing van het plan is mogelijk, indien dit voor mijn minimum budget financieel haalbaar is, of zelfs goedkoper.

Betonnen palen plaatsen en de schutting weer rechtop plaatsen

Ik wil mijn omgewaaide schutting laten repareren en weer rechtop zetten. Met de schutting is niets aan de hand, die ziet er nog goed uit, alleen de palen zijn afgebroken en moeten vervangen worden door betonnen palen. De schutting is 11 meter lang inclusief poort. Graag zou ik willen weten wat de kosten zullen zijn.