Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hoogvliet Rotterdam:

Composiet schutting plaatsen

Graag laat ik samen met de buren een composieten schutting rond de 5 meter plaatsen. De huidige schutting breken wij zelf af. De poort hoeft niet vervangen te worden, het gaat echt om de scheiding tussen mij en de buren. Eind juli wil ik graag beginnen.

Geïmpregneerde schutting laten plaatsen

ik zou graag mijn schutting willen vervangen dit betreft 3 schermen van 1,80x1,80 1 scherm van 90x1,80 en een poort van 90 br x1,80 met alleen scharnieren geen sloten of beslag. 6 palen douglas hout en afdeklat te leveren door hovenier de oude schutting afvoeren mvg j.morrien

Sierbestrating leggen inclusief stuk kunstgras

Graag willen wij sierbestrating laten leggen in onze tuin van ongeveer 90 m2 hiervan komt 20 m2 kunstgras. Terrastegels dienen nog verwijderd te worden. Om de kosten te drukken kunnen wij dit eventueel zelf doen.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van in totaal 22 meter verdeelt over drie zijdes. Hier wil ik 2 poorten in, 1 van 90cm en 1 van 2 meter breed. Graag een offerte opstellen voor plaatsen en leveren.

Schutting tussen twee woningen

Simpel maar stevige, houten schutting van 10 meter. Een recht stuk. Is een huurwoning, dus zo voordelig mogelijk.

Tuin ophogen en tuinhuis plaatsen

Ik wil graag de tuin ophogen en een tuinhuis plaatsen. Ik weet niet precies hoeveel cm er moet worden opgehoogd. Ik laat mij ook verder graag adviseren over de afmetingen van het huisje.

3 bomen weghalen

Wij willen graag een prijs voor het verwijderen van 3 bomen in onze achtertuin. Een van de bomen is is 15 meter, de andere is ongeveer 10 meter hoog. De kapping hiervan is vergunningvrij. De afvoering zal via de garage gebeuren.

Tuin ophogen en betegelen en een stuk met vlonders

De tuin ligt aan de waterkant en verzakt. Ik wil de tuin ophogen en betegelen en een stuk met volders. Het hekwerk zou waarschijnlijk anders geplaatst moeten worden, het gaat om ongeveer 5,5 meter. Ik wil de helft met vlonders en de helft met tegels. Tegels worden ongeveer 24 m2 en de vlonders 3,5 x 4,5 meter. Er moeten waarschijnlijk ook palen geslagen worden. Er is geen achterom, het zou via de keuken of met een bootje moeten.

Boomstronk verwijderen

Boomstam dikte is 15 tot 20 cm dik. Ik laat de boom omkappen. Ik vroeg mij af hoeveel het kost om een stronk te verwijderen. Ik hoor het graag.

Een composieten schutting leveren en laten plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan vervangen. Het gaat om het verwijderen van de bestaande schutting. Daarna moet er 15 composieten schutting delen van 180 bij 180 cm geleverd en geplaatst worden. Dit zie ik graag met metalen palen. Daarnaast moeten er ook 2 tuindeuren geleverd en geplaatst worden.

Tuin egaliseren

Onze tuin graag egaliseren van een oppervlakte ongeveer 100 m2 exclusief 2 terassjes, dus ongeveer 70-80 m2. De tuin is via de voorkant goed bereikbaar. Het liefst wil ik dit in Augustus laten doen.

Geïmpregneerde schutting plaatsen en de oude afscheiding verwijderen

Ik wil schuttingen in de achtertuin vervangen door nieuwe schuttingen van betonpalen met betonplaten. Ik heb een lengte van 10 meter, een van 4,5 meter, en een van 6,5 meter. Tekening is toegevoegd. In het deel van 4,5 meter moet een poort van ca. 1.20 m komen. De 10 meter en de 4,5 meter schutting die er nu staat moet worden afgevoerd. Het stuk van 6,5 meter zijn nu coniferen, die moeten eruit, en ook worden afgevoerd.

Tuin egaliseren ophogen

Ik zou graag mijn tuin iets ophogen en opnieuw laten betegelen. Het is rond de 47 m2. Het gaat om het pad van de deur naar de tuin, die is 7 meter bij 2 meter. De tuin zelf is 8,5 lang en 5,5 meter breed. Ik wil grijze betontegels van 60 bij 60 centimeter. Er is een poort van ongeveer 1,30 meter.

Tuin renovatie

Graag tegels verwijderen en afvoeren, e.v.t. ophogen, borderranden plaatsen en kunstgras leggen. Het gaat om de voortuin die is ongeveer 10 m2.

2 Vijgenboom weghalen

Ik wil graag 2 vijgenbomen uit mijn tuin laten verwijderen. De tuin zit aan de straatkant en is makkelijk te bereiken.

Egaliseren en bestraten achtertuin

Ik ben op zoek naar iemand voor het egaliseren en bestraten van een tuin van 70 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Tuin ophogen en betegelen

Ik heb een vissector huis gekregen van de woningbouw! De tuin is gezakt en we moeten de tuin ophogen zodat we de tegels kunnen leggen. Het gaat om 130 m2. De tegels hebben we zelf. Graag lees ik van u terug, hoeveel het ons gaat kosten.

Tuin egaliseren en opnieuw bestraten

De achtertuin dient iets opgehoogd te worden. Daarna dient de bestrating terug gelegd te worden. De oppervlakte is 40 m2.

Tuin afgraven en afvoeren

Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen en afvoeren van stenen, grond en een beetje groen. De tuin van 45 m2 is bereikbaar via een brandgang van 13 meter lang. Het zal gaan om ongeveer 25 m2 stenen 7 duimers en 6 a 7 kub grond. Hierna zal er 45 m2 bestraat moeten worden met 60 bij 60 cm tegels.

Kunstgras leggen over bankirai op balkon

Ik wil graag kunstgras laten leggen over bankirai ca. 11 m2 op ons balkon.

Elephant composiet schutting plaatsen

Ik wil een Elephant composiet schutting laten plaatsen. De tuin is 9,5 bij 4,49 meter. We zijn benieuwd wat de prijs is van de Elephant schermen zoals aan de voorkant. Dan wel 2 hoge hekken, 1 laag en daarna weer 2 hoog. Ook de poort inclusief hang en sluitwerk.

Afgraven en zand storten

Wij willen graag onze tuin 228 m2 van onze nieuwbouw huis laten afgraven en zand laten storten. Verder bestaat een gedeelte uit een oprit. Daar dient volgens wat harders gestort te worden? Het betreft een twee onder een kap woning en indien de offerte redelijk is, grote kans dat de buren ook mee doen. Graag vernemen wij van jullie, zodat wij de maten kunnen delen per e-mail.

Bomen en haag vervangen door hekwerk

In de voortuin staan nog een aantal bomen en een hoge Hg die ik graag weg wil hebben en wil vervangen voor hekwerk of schutting. Indien het budget het toelaat wil ik eventueel de tuin ook direct laten betegelen.

Tuin egaliseren, bestraten en schutting vervangen

Onze achtertuin is ongeveer 6 bij 10 meter. Over de bestaande tegels heen dient er geëgaliseerd te worden en daarna bestraat met een moderne beton tegel. Verder dient er rondom een houten schutting met houten palen geplaatst te worden inclusief een poortdeur. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.

Tuinrenovatie

Ik wil van mijn tuin de aarde afgraven en afvoeren. Ook moeten er 2 stukken tuin betegeld worden. Planten bakken maken. Het stuk van de tuin waar het om gaat is tussen de 30 en 40 m2.