Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hoek van Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hoek van Holland heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hoek van Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hoek van Holland of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hoek van Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten, nieuwe tuin aanleggen, tuin egaliseren en gras aanleggen, tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hoek van Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hoek van Holland:

Renovatie bestaande voortuin

Ik wil een bestaande voortuin laten opnieuw bestraten met vierkante grote tegels en een laag hek/schutting aan beide kanten. Plaatsen van 2 grote bomen (eventueel platanen) aan de voorzijde. Belangrijk is dat de tuin onderhoudsvrij wordt. Oppervlakte geschat 20 vierkante meter. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden en wat het beste is om een tuin langdurig onderhoudsvrij te laten zijn.

Grind afvoeren

Ik wil grind laten af voeren uit mijn tuin. Ik weet de afmetingen niet dus ik heb graag dat de vakman dit voor mij opneemt. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Tegels veranderen voor gras

Ik wil de tegels in mijn tuin door gras laten vervangen. Het gaat om 25 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Tuinonderhoud bij de recreatiewoning

Snoeien van diverse bomen. Grasveld , er staat ook bamboe struiken die gesnoeid moeten worden en afvoer van snoei groen. De tuin is circa 10 x 12 meter. Recreatiewoning in Hoek van Holland.

Boomstronken verwijderen

Er staan 6 boomstronken welke verwijderd dienen te worden. De diameter daarvan is 20 tot 25 cm. Het is goed toegankelijk allemaal. Stobbes moeten weggefreesd worden.

Tuin egaliseren en bestraten

Graag een prijs voor het egaliseren en bestraten tuin 60 m2. Er zijn uit oude tuin ongeveer 55 m2 tegels aanwezig (2 jaar oud). Te kort aan tegels wil ik opvangen door groenstroken te plaatsen.

Tuinschutting plaatsen

Tuinschutting plaatsen inclusief deur met slot en planken voor een afscheidingswand, wand van 7 a 8 meter. Zie tekening bijlage Schutting moet storm proef zijn in verband met harde windstoten aan de kust.

Tuinen bij een nieuwbouwproject afgraven

Binnenkort krijgen wij de sleutel van ons nieuwbouwhuis en hiervoor zijn wij op zoek om collectief (ongeveer 12 woningen) de tuin af te graven. ongeveer 1500 m2 en variërend. De tuin laten wij graag storten met circa 15 cm zand. Wat kunt u hiervoor aanbieden en is er een combinatiekorting mogelijk? Offerte inclusief alles.

Schutting en poort zonder inkijk plaatsen

In onze tuin hebben wij last van inkijk van de buren. Daarom willen wij een gebruiksvriendelijke entree van de poort naar de garage laten plaatsen. Het gaat hier om ongeveer 5 meter aan de zijkant/achterkant van de tuin. Ik zou het fijn vinden als iemand ter plaatse met ons de mogelijkheden kan bekijken en beoordelen.

Steenkorf schutting laten plaatsen

Het betreft het plaatsen van 3 korven met gaas van 1.80 bij 1.80 meter gevuld met yellow steen. Tussen de schutting wil ik het liefst hardhouten palen van 9 cm. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen.

Zwemvijver aanleggen

Ik overweeg om zelf een zwemvijver aan te leggen maar voor bepaalde zaken wens ik beroep te doen op vakkundig advies. Bvb beton gieten, opmetsen en dergelijke kan ik zelf voor de folie, de pompen en technische kant wil ik graag advies en bijstand... wij overwegen dit nu omdat we gaan bijbouwen en bijgevolg toch een graafmachine in onze tuin hebben binnenkort. De zwemvijver die wij willen aanleggen is (zwemdeel rechthoek 7m op 3,5m). Ik woon in Tildonk (Haacht). Wie geeft er dergelijk advies en wat is de prijs want door veel zelf te doen zouden wij graag kosten besparen.

Stuk schutting en deur plaatsen

Ik wil graag de achtertuin dichtmaken. Dat wil zeggen: een schuttingdeur + een stuk schutting plaatsen. Op dit moment zit er een doorzichtige deur in en een stuk schutting wat zijn langste tijd heeft gehad. Het gaat om een lengte van ongeveer 2,5 meter.

Achtertuin renoveren

Ik wil mijn achtertuin renoveren, ligustrum heg verwijderen, bestrating vernieuwen.

Schuttingpaal vervangen

Tijdens de storm is er 1 schuttingpaal afgebroken. Deze moet vervangen worden.

WPC schutting en tuindeur plaatsen

Ik wil graag een schutting, bij voorkeur Elephant tuinschermen (1,80 bij 1,80m) en deur (grijs) laten plaatsen. Het betreft een nieuwbouwwoning. Graag een berekening met daar in links 3. 50 meter schutting, rechts 5. 00 meter en de tuindeur moet geplaatst worden op een stuk 1.70 meter breed en 1.80 meter hoog. Hier moet dus aan een zijde nog een klein deel schutting komen. Graag wil ik weten wat de totale kosten zijn om de schuttingen inclusief deur te plaatsen. Aangezien ik dit deels samen met buren ga betalen, ontvang ik graag een offerte met de kosten voor de schutting links en rechts gespecificeerd.

Hardhouten schutting plaatsen in de achtertuin

Het betreft het plaatsen van een hardhouten schutting in mijn achtertuin. De afmetingen van de schutting zijn als volgt: Links tot de schuur: 3,20 meter Rechts tot de poort: 5 meter Tot de schuur inclusief poortdeur: 1,80 meter Op de erfafscheiding zijn de regenpijpen geplaatst. Daar moet de schutting tegenaan komen. Verder wil ik graag een brede poortdeur zodat ik makkelijk de tuin uit kan met mijn fiets. Kunnen jullie hier een offerte van maken?

Beschoeiing en vlonder plaatsen

Beschoeiing van ongeveer 6,5 meter leveren en plaatsen. Over de gehele lengte een vlonder aanbrengen en tuin uitgraven en zandbed aanbrengen.

Pergola met harmonicadoek

Ik heb intresse in de pergola met de bamboe palen incl. het doek De afmeting die ik nodig zou hebben is ongeveer 3.30x4m En zou graag willen weten wat de prijs hiervan is. http://nesling.nl/klantenservice/montageservice.php

Plaatsen kunststof schuur

Het opbouwen van een nieuwe kunststof schuur met de afmeting bxdxh: 261 x 183 x 203 cm. Schuur koop ik zelf.

gietijzeren tuinhek plaatsen

Bij ons zomerhuisje in Hoek van Holland moet er een tuinhek geplaatst worden van 0,90 x 7,00 meter. Wie kan dit tegen een redelijke prijs doen.

plaatsen van een gietijzeren hek

Wij zoeken iemand die tegen een redelijke prijs een gietijzeren hek van 7,5 x 0,90 meter wil plaatsen bij het zomerhuisje in Hoek van Holland.