Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin afgraven en bestraten:

Tuin afgraven en bestraten

De voor- en achtertuin bij mijn nieuwbouwwoning dient te worden afgegraven. Hierna zal beide tuinen bestraat moeten worden. De voortuin is 2 bij 6 meter en de achtertuin is 12 meter diep en 6 meter breed. Daarnaast zal er in de achtertuin nog een poortdeur geplaatst moeten worden. Eventueel dient er nog een plantenbak geplaatst te worden en wat grind. Hier ontvang ik graag informatie over.
Onze klant uit Hillegom (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin afgraven en bestraten uit heel Nederland:

Tuin uit laten graven

Wij willen de tuin voor een gedeelte af laten graven. Groot gedeelte van de aarde kan op een andere plek in de tuin worden neergelegd. Tuin is via de zijkant goed te bereiken. In totaal wil ik 30 m2 laten afgraven. Diepte waarop alles afgegraven moet worden is ongeveer 30 cm.

Tuin bij een nieuwbouwhuis afgraven en ophogen

Wij zouden graag de tuin van ons nieuwbouwhuis 15 cm willen laten afgraven en vervolgens willen laten ophogen met zand. Er ligt momenteel kleigrond in (zie foto). De totale oppervlakte is ongeveer 35 m2. Bij één van de buren is geprobeerd met een karretje met rupsbanden te gaan afgraven maar die zakte weg. Graag zouden wij een prijsindicatie willen ontvangen en willen weten hoe snel het gedaan zou kunnen worden. De tuin heeft een achterom.

Nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en egaliseren

Voor onze nieuwbouw woning moet onze oprit. Steeg en voortuin gereed gemaakt worden voor bestrating en aanleg. Het gaat om: 40 m2 oprit 30 m2 tuin 10 m2 steeg

Tuin bij de nieuwbouwwoning aanpakken

In juni wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We hebben een tuin van circa 12 meter diep en 6 meter breed. We begrepen dat voor het gras en de plantenvakken de grond 50 cm moet worden afgegraven en gevuld met tuinaarde. We willen graag een offerte ontvangen voor het afgraven en vullen van een stuk tuin van 6 x 8 m2.

Tuin afgraven, egaliseren en bestraten

Graag vrijblijvende offerte betreffende: Tuin graag afgraven. Tevens het afvoeren van zand, wortels en stronken. Daarnaast tegels egaliseren, bestraten met simpele betontegels van ongeveer 40 x 60 cm. Los hiervan verzoek tot vrijblijvende herstelofferte stormschade schutting voor verwijderen afvoeren van resterende 2 1/2 schuttingdelen en deur en plaatsen nieuwe schutting inclusief deur. Betreft ongeveer 10 à 11 schuttingdelen + 1 deur.

Renovatie van de tuin

Ik wil de tuin van ongeveer 20 m2 laten afgraven. Er moet namelijk kweek en grassen worden verwijderd en de tuin moet weer voorzien worden van planten en dergelijken. Er is een vrije opgang en genoeg parkeerruimte.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil de tuin afgraven en afvoeren in verband met de storting van beton voor een aanbouw. Het gaat om 18 m2. Moet tussen de 15 en 20 cm diep.

Tuin afgraven en aarde terugstorten

Volgend jaar zal onze nieuwbouwwoning worden opgeleverd De voor-, zij- en achtertuin willen wij graag laten afgraven. Er zal ongeveer 20 cm kleigrond verwijderd en afgevoerd moeten worden en hierna zal er zand en aarde gestort moeten worden. De oppervlakte ligt tussen de 220 en 240 m2.

Sierbestrating en palissades in tuin aanbrengen

De aanwezige bestrating plaatselijk ophogen en uitbreiden met waaltjes, waarbij de levering door u (grond afgraven, afvoeren, opvullen met zand en aanstampen). Leveren en aanbrengen van palissades van 8x40x50cm of 100 cm. Om de border. Ongeveer 10 m. Graag even langskomen, we hebben een achterom!

Tuin volledig leeg laten halen

Bestaande tuin leeghalen. Daar zitten nog planten, tegels en coniferen in. Het gaat om 50 vierkante meter. Hiervan 75 cm afgraven en opvullen met 20 cm geel zand. Er komt namelijk een aanbouw. Daarnaast 60 vierkante meter 20 cm afgraven en 20 cm zand opvullen, hier komt bestrating. Ook nog 40 vierkante meter 20 cm afgraven en 20 cm opvullen. Tot slot een pad van 1,5 meter bij 20 meter 15 cm afgraven en opvullen. Graag een aantal bestaande planten/coniferen afvoeren. Graag even langskomen, je kan volgende week al beginnen. Allemaal goed bereikbaar, schutting wordt eruit gehaald, het liefst een goed gespecificeerde offerte.

Partners

Partners van Casius