Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor hardhouten schutting plaatsen:

Hardhouten schutting plaatsen

Het gaat om een schutting tussen 2 stenen schuren. Materiaal bankirai. Totale hoogte schutting 225 centimeter. Planken moeten verticaal om en om geplaatst worden met een tussenruimte van 3 centimeter. Aan iedere schuur komt een poort van ongeveer minimaal 95 centimeter en maximaal 100 centimeter breed. Er kan een paal aan de schuren gemonteerd worden om de poort aan te hangen. Voor de schutting moeten 3 verstelbare beton poeren ingegraven worden waar de palen op rusten van de schutting en waar de poort in sluit en de paal op de erfgrens. De huidige schutting op de erfgrens moet weer gemonteerd worden op de nieuw te plaatsen schutting.
Onze klant uit Hendrik Ido Ambacht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hardhouten schutting plaatsen uit heel Nederland:

Door storm beschadigde schutting vervangen

Door de storm moet er een schutting afgebroken worden en afgevoerd. De schutting is uitgevoerd met houten palen en stalen vlechtwerk matten met daar doorheen gegroeid hydra. (klimop). Er moet ook een nieuwe geplaatst worden van ongeveer 23 meter met een deur. Met hardhouten palen of beton met houten schermen van schaaldelen. Het werk is gelegen naast een parkeerterrein zodat het makkelijk is om af te voeren en er opnieuw 1 te plaatsen.

Stormschade aan schutting repareren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor onderstaande werkzaamheden inclusief materiaal. Werkzaamheden (Zie bijlage foto): Er zijn 4 houten palen afgebroken, het gaat om hardhouten palen. De afgebroken deel moet uit de grond en de nieuwe palen moeten in de grond en met cement vastzetten. Er is 1 scherm gebroken nr5 op de foto , die moet of gemaakt worden of een nieuwe scherm plaatsen als er nog hetzelfde scherm gekocht kan worden Een ander scherm is gebarsten maar niet helemaal gebroken Opruimen van de oude palen en afvoeren van alle overgebleven hout

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag 'n nieuwe schutting laten plaatsen door jullie, inclusief de schutting met palen en onderdelen. De schutting is 16,2 meter lang en moet geheel uit hout bestaan (wel hardhouten palen er tussen). Ik wil graag 'n offerte waarin alle prijzen apart vermeld staan van de gehele schutting en arbeidskosten. Ook moet de oude schutting afgebroken worden en afgevoerd. Prijs van de schuttingdelen mogen tussen de 40 en 60 euro zijn. Ik hoor het graag van u. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail me gerust!

Bestaande schutting vervangen

Ik wil graag bestaande schutting vervangen. Dat gaat om 6 delen van hardhouten schutting van ieder 180 bij 180 cm. De oude schutting moet meegenomen worden door de vakman. Er is een achterom.

Offerte voor stormschade schutting

Graag een offerte voor de reparatie van een houten schutting. Met de storm is de schutting compleet omgewaaid. Deze staat nu gedeeltelijk gestut. Het betreft horizontale planken met hardhouten palen over een lengte van 17 meter. Een gedeelte is al verwijderd in verband met eventuele vervolgschade aan de schuur. De verzekering wil graag een offerte voor reparatie en of dit rendabel is ten opzichte van vervanging. De achtertuin is goed toegankelijk.

Vervanging schutting door stormschade

De 11,5 meter schutting staat op hardhouten palen en schoren. De planken zijn geïmpregneerd hout en is dicht op elkaar gezet zodat je er niet doorheen kunt kijken. Daarboven is een pergola met hedra. De deur is 1 meter breed. Alles zal moeten vervangen worden.

Bij appartement achtertuin aanleggen

Dag! Graag wil ik de huidige vlonders laten afvoeren, alles opnieuw laten bestraten (lichte kleur steen) met een aantal borders en een nieuwe hardhouten schutting van 6 meter. Daarnaast wil ik graag een water- en elektriciteitspunt, de vijver laten verplaatsen (staat los op vlonders), en een en ander aan groen aanpassen. Ook wil ik eventueel een bank met afdak laten maken. Ik hoor het graag! Het gaat om in totaal 33 m2 tuin, deze is 5,50 meter diep en 6 meter breed. Het is een tuin op de begane grond maar wel een stadstuin. De klus moet dus door het huis heen gedaan worden, er is geen achterom.

Schutting plaatsen

Schutting lengte 11 meter. Voorkeur voor hardhouten planken, indien betaalbaar. In offerte graag ook goedkopere houtsoorten meenemen ivm beschikbaar budget.

Schutting repareren of vervangen

Ik wil graag twee offertes ontvangen. De eerste situatie is het vervangen van 6 palen voor 6 hardhouten palen en 7 schuttingdelen (waarvan 1 op maat gemaakt dient te worden). Situatie 2 is het vervangen van de 6 palen voor hardhouten palen en het terugplaatsen van de bestaande 7 schuttingdelen (schermen). Het gaat om ongeveer 11,5 meter lengte. Dus even kijken of vervangen of terugplaatsen het beste is. De tuin heeft een achterom.

Schuttingpalen met stormschade vervangen

4 schutting palen zijn gebroken en alle andere zitten te los in de grond wegens stormschade. Graag ontvang ik een offerte voor het laten vervangen van in ieder geval 4 hardhouten palen (mits de andere palen nog goed zijn). Het opnieuw laten plaatsen van de overige palen en het herstellen van de schuttingdeuren. De deuren hangen helemaal scheef en de schuifdeur rolt niet goed meer. De klant geeft aan dat hij graag contact met de vakman wil hebben.

Partners

Partners van Casius