Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hendrik Ido Ambacht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hendrik Ido Ambacht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hendrik Ido Ambacht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hendrik Ido Ambacht of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hendrik Ido Ambacht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven en zand terug storten, tuinen aanleggen, tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit, grote tuin draineren en ophogen, tuin bestraten, paar perkjes en omheinen met schutting, tuin opnieuw indelen, grenen schutting plaatsen, leveren incl. plaaten van schutting, tuin egaliseren en bestraten met verlichting, aanleggen terras inclusief egaliseren, de gehele voortuin renoveren, uitgraven en opvullen 38 nieuwbouwwoningen, achtertuin onderheien en betonnen vloer, tuin ophogen, vlonderterras plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hendrik Ido Ambacht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hendrik Ido Ambacht:

Boomstronk en wortels plant weghalen

Graag zou ik willen weten welke kosten u zou rekenen voor het weghalen van een boomstronk (diameter 12 cm) en de wortels van een andere plant. Het liefst met n stobbenfrees weghalen, zodat ook alle wortels weg zijn. Met vriendelijke groet,

Tuin afgraven, afvoeren en vullen met zand

Achtertuin is nu deels terras en deel gras en lage planten. Ik wil de hele tuin laten bestraten en daarvoor moet zo'n 75 m2 worden afgegraven. De tuin is via de achterkant bereikbaar aangezien daar een confiferenhaag is weggehaald. Aan de Achterkant wil ik een tuinhuis plaatsten maar daarbij is een probleem dat het pad dat achter mijn huis loopt relatief laag is waardoor er een soort rand gemaakt moet worden. Hoekhuis binnen paar meter van de straat. Eventueel ook bestraten.

Tuin afgraven en ophogen

Onze voor- en achtertuin wil ik graag afgraven, daarna wil ik worteldoek erin en ophoogzand leggen. De tuinen zijn totaal 65 m2. Ik heb een achterom.

Achtertuin renoveren

Gehele tuin is 5 meter breed en 10 meter diep, betegelen met een betontegel, welke nog niet uitgekozen. Inclusief oude materialen verwijderen en afvoeren zoals gras, oude tegels 40 x 40 cm. Oppervlakte terras is 5 x 3 meter. Materialen leveren zoals betontegels en zand (ongeveer 12 m3) voor ophogen gehele tuin. Verlichting aanbrengen. Tuin aan achterzijde bereikbaar via brandgang. Kunt u de prijzen van de materialen apart in de offerte vermelden?

Achtertuin af laten graven

Ik wil graag een indicatie ontvangen voor het afgraven van mijn nieuwe achtertuin, grond afvoeren en verhogen. De tuin is goed te bereiken en is 45 m2 groot.

Verwijderen van 2 boomstronken

Wij hebben in de achtertuin 2 boomstronken staan. Boomstronk 1: Diameter 40 cm Hoogte 25 cm - Deze hoeft alleen maar tot maaiveld te worden verwijderd Boomstronk 2: Diameter 50 cm Hoogte 35 cm - Op deze plaats komt een ingegraven trampoline dus deze moet worden verwijderd tot 50 cm onder het maaiveld

Nieuwbouwtuin afgraven

Graag prijsopgave voor het afgraven van: 45 m2 achtertuin, met afvoer grond en aanvoer zand (tbv tegelwerk. 95 m2 oprit, met afvoer grond en aanvoer van puin/zand tbv grind.

Voortuin ophogen

Voortuin ophogen en nieuwe opsluitbanden aanbrengen voortuin is ongeveer 5 bij 1.5 meter en verschil tussen straatniveau en voordeur hoogte is ongeveer 40 cm. Goed bereikbaar. Materialen voor de vakman.

Schutting plaatsen

Door de storm is de schutting tussen ons en onze buren weggewaaid. We willen graag een andere schutting, wellicht zijn een aantal planken van de oude schutting nog te gebruiken? Hiervoor ontvangen we graag een indicatie van de kosten. Het gaat om een rechte schutting, met een tussendeur naar de buren. De schutting is ongeveer 12 meter lang en 1.80 meter hoog. Voor ons zou daarnaast ook een verzoek zijn om onze eigen ingangsdeur van de schutting te repareren. Bij het aanbrengen / verstevigen van onze schuttingsdeur is de naastgelegen gemetselde muur (bergruimte) beschadigd. Dit zouden we graag gerepareerd zien.

Hardhouten schutting plaatsen

Het gaat om een schutting tussen 2 stenen schuren. Materiaal bankirai. Totale hoogte schutting 225 centimeter. Planken moeten verticaal om en om geplaatst worden met een tussenruimte van 3 centimeter. Aan iedere schuur komt een poort van ongeveer minimaal 95 centimeter en maximaal 100 centimeter breed. Er kan een paal aan de schuren gemonteerd worden om de poort aan te hangen. Voor de schutting moeten 3 verstelbare beton poeren ingegraven worden waar de palen op rusten van de schutting en waar de poort in sluit en de paal op de erfgrens. De huidige schutting op de erfgrens moet weer gemonteerd worden op de nieuw te plaatsen schutting.

Tuin afgraven, grond afvoeren, opvullen met zand en trillen

15 cm afgraven en afvoeren grond, opvullen met zand en aantrillen zand. Offerte totale kosten 42 m2. Er is een poort van circa 90 cm breed en een brandgang om bij de poortdeur te komen. Wanneer zou u deze klus kunnen doen en wat zijn de kosten?

Schutting verwijderen en nieuwe van composiet plaatsen

Wij willen gezamenlijk met onze buurvrouw onze oude schutting laten verwijderen en een nieuwe composiet schutting plaatsen. Er zullen eerst 3 schermen van 180 bij 180 cm geplaatst moeten worden, dan een schuin aflopend deel van 180 cm breed en dan een deel van 100 cm breed en 90 cm hoog. Aan de achterzijde zit er tussen de schuurtjes ook nog een gedeelte van 4 a 5 meter schutting inclusief 2 poortdeuren. Het verwijderen van de oude schutting dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Tuin van kunstgras voorzien

Graag een offerte voor het leggen van kunstgras. Het gaat om een zijtuin van 10 x 6 meter. Ook heb ik een voortuin van 8 x 2 meter. Ik wil het kunstgras het liefst niet te hoog. Er ligt nu gewoon gras, ik wil dit graag laten vervangen.

Tuin uitgraven en ophogen

90 m2 uitgraven 10 cm klei schoon en ophogen met zand afvoeren klei aanvoer zand uitgraven en ophogen

Tuin afgraven, afvoeren en vullen met zand

Wij willen onze achtertuin laten afgraven, afvoeren en vullen met zand. Circa 30 tot 40 cm afgraven en dat afvoeren. De tuin is circa 35 m2. Dit betreft nieuwbouw woning. De tuin is middels een stoep aan de achterzijde bereikbaar. Mogelijk wil een aantal buren meedoen.

Zand storten en aantrillen

In verband met een tuin renovatie wil ik het aanleveren van zand en straat klaar maken van de tuin uitbesteden. Het gaat om 5 m3 en 80 m2. De tuin is te benaderen via een brandpad. De ingang van de tuin ligt op 5 meter van een parkeerplaats. Mogelijk direct aan rijdbaar via een te verwijderen schutting deel.

Schutting plaatsen bij nieuwbouwwoning

Het plaatsen van hardhouten schuttingen van 9 meter lengte en 5 meter breed (met slot). Het betreft een nieuwbouwwoning.

Schuttingen links en rechts plaatsen

Ik wil graag voor twee tuinen schuttingen laten plaatsen. Linkerzijde tuin 1 a 5 meter en rechterzijde tuin 2 a 5 meter, tussen tuin 1 en tuin 2 a 8 meter. Het gaat om hout/beton schuttingen. Het gaat dus totaal om 18 meter schutting. Er hoeven geen oude schuttingen verwijderd te worden.

Schuttingsdelen en trellies plaatsen

Het betreft het plaatsen van 5 schuttingsdelen, 2 trellers en 8 hardhouten palen. Inclusief het verwijderen en afvoeren van oude schutting.

Nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen

Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan de tuin is uitgegraven en zand is teruggestort. Nu willen we graag binnenkort onze tuin laten aanleggen. Afmetingen: Langs het huis een pad van 1.60 breed en 12 meter lang. En de achtertuin is 7 meter breed en 10 meter diep. Er is nog geen ontwerp, wel een aantal ideeën over de tuin.

Tuinen afgraven en zand afvoeren

Graag willen wij onze achtertuin afgraven en afvoeren en dan zand storten. Het betreft 3 woningen bij elkaar totaal 207 m2, 20 cm afgraven. Het liefst vóór 11 december, in verband met de plaatsing van een schutting.

Herstellen van een schutting

Het betreft een tussenschutting, waarvan enkele palen vervangen moeten worden. Demontage van schermen en uitgraven van de oude palen (indien verrot). De vier bestaande schermen dienen opnieuw gemonteerd worden, met nieuw RVS montage materiaal. Ik wil graag 5 nieuwe palen plaatsen, indien palen nog goed zijn behoeven deze niet te worden vervangen en worden die op de rekening in mindering gebracht. 2 stuks van 7 x 7 x 350 cm; 2 stuks van 7 x 7 x 300 cm; 1 stuk van 7 x 7 x 275 cm. Indien meer informatie nodig is, hoor ik het graag. Graag zie ik de offertes tegemoet. Er is een aantal palen verrot, er is ook een aantal palen nog goed, deze kunnen wellicht nog opnieuw gebruikt worden.

Waterput voor beregening maken

Graag zou ik naast mijn hoekwoning een waterput laten plaatsen voor de beregening.

Tuin opnieuw aanleggen

Wij willen de tuin opnieuw aan laten leggen met nieuwe bestrating en beplanting en een overkapping tegen een bestaande schuur laten bouwen. De tuin is ongeveer 75 m2 groot en de overkapping willen wij 3 x 2 meter groot hebben.

Tuin aanleggen nieuwbouwwoning

Graag een prijsopgave voor het aanleggen van de achter- en voortuin van een nieuwbouwwoning. Totaal ongeveer 50 m2. Gaat om simpel ontwerp /terras/ looppad/graszoden. In de voortuin wil ik graag alleen tegels. Ongeveer 5 bij 2 meter. Zie bijlage voor (basic) tekening. Tegels moeten kleur zwart/antraciet zijn.