Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Heerjansdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Heerjansdam heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Heerjansdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Heerjansdam of directe omgeving.

71 klanten uit Heerjansdam bevelen een bij Casius in Heerjansdam aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Heerjansdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, tuin renoveren, tuin bestraten met flagstones, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten, nieuwe tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Heerjansdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Heerjansdam:

3 bomen kappen tbv bouwperceel

Het gaat er om dat er drie bomen gekapt moeten worden op een perceel om het bouw gereed te maken. Een kapvergunning is afgegeven. Zie: In het document zoals in bovenstaande link is de positie en omtrek van de bomen te zien alsmede hoe ze er uit zien. Het gaat er om dat de bomen gekapt worden en de wortels er uit gegraven of gefreesd. De achterste boom links staat net voor een hekwerk van de school dat mogelijk deels tijdelijk gedemonteerd moet worden tijdens het uitgraven/frezen. Afvoer is niet nodig, de buurman verzaagd de bomen tot open haardhout, restanten voeren we later af samen met ander bouwafval. De bomen moeten voor het broedseizoen dat 15 maart start gekapt zijn.

Wortels verwijderen van kastanjeboom

Wortels door de gehele tuin verwijderen 70m2

Openslaand hek maken

Op dit moment kan ik via een achtergelegen brandgang met mijn motorfiets naar onze achtertuin rijden. Ik kan daarna de draai door de poortdeur heel lastig maken. Ik wil daarom de poortdeur laten vervangen door 2 scharnierende hekken van in totaal 3 meter breed die goed met sloten en grendels kunnen worden afgesloten. Ik heb liever geen middenpaal. Ik heb deze week een aanbieding voor diverse materialen gezien bij Gamma en wil daar graag gebruik van gaan maken. Ik laat de klus hier graag beoordelen en ontvang daarna uw offerte

Schutting met poort plaatsen

De schutting staat er al, de poort moet op een andere plek. De schutting moet of weggehaald worden of er moet een opening gezaagd worden. Het betreft schuttingsdelen. De poort zit aan de rechter zijkant maar hij moet aan de achterkant van de tuin komen, dichter bij de schuur. Daarachter zit een looppad. De poort mag weer een standaard houten poort worden van 90 cm.

Schutting met 2 deuren zetten

Er dient 1 schutting van 10.50 meter met een deur van 1 meter breed geplaatst te worden. Daarnaast moet er nog een schutting van 9.50 meter met 1 deur van 1 meter geplaatst worden. De onderplaten en de palen zullen van beton gaan worden en de schuttingsdelen van hout, recht 21 planks. De oude schutting en heg worden verwijderd.

Apenboom in de tuin kappen

Ik wil de apenbroodboom, die boven het dak uitgroeit, uit mijn voortuin laten verwijderen. Ik weet niet of hier een vergunning voor nodig is. Bovendien wil ik weten wat het kost om de rest van het onkruid uit die tuin te laten halen, de tuin is ongeveer 5 x 3 meter. Bij telefonisch contact wil ik u vragen om buiten schooltijden te bellen.

Schutting van composiet laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een composiet schutting inclusief poortdeur. De lengte zal ongeveer 14 meter zijn en de oude schutting zullen wij zelf verwijderen.

Composiet schuttingen laten plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van composietschuttingen antraciet/aluminium. 1 x ca 523 cm tussen huis en garage met op ca 300 cm een hoekje van ca 50 cm; 1 x ca 440 cm met begin aan een garage; 1 x ca 550 cm tussen 2 garages waarin een poort moet komen.

Hout/beton schutting plaatsen

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een hout/beton schutting. De schuttingsdelen zijn als volgt: 1 x 440 cm beginnend bij een garage; 1 x 600 cm tussen huis en garage met op 300 cm een hoekje van ongeveer 50 cm; 1 x 550 cm tussen 2 garages waar in een poort moet komen.

Snoeien van boompjes en blauwe regen

Ik wil graag een offerte voor het snoeien van 3 boompjes, Sterke Tinus van 2 meter hoog en een boompje van 2,5 meter hoog. Alle drie in bolvorm snoeien. En een blauwe regen snoeien. Daarna alles ook opruimen.

Voortuin plm. 15m2 - achtertuin plm. ...

Voortuin plm. 15m2 - achtertuin plm. 28m2 80% bestraat met tuin/stoeptegels 20%. Tegels en beplanting moet er uit en worden voorzien van trommelsteentjes o.i.d.

ik zoek voor mijn ouders op leeftijd ...

ik zoek voor mijn ouders op leeftijd iemand die hun tuin kan aanpassen en verfraaien middels planten die onderhoudsvriendelijk zijn.