Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor gazon afgraven en ophogen:

Gazon afgraven en ophogen

Afgraven van 10 cm gazon en ophogen met brekerzand tbv kunstgras.
Onze klant uit Hardinxveld Giessendam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gazon afgraven en ophogen uit heel Nederland:

Kunstgras leggen

Afgraven en afvoeren oude gazon Zandbed maken en egaliseren Stabilisatiedoek Kunstgras plaatsen en vastmaken Netjes opleveren :)

Voortuin afgraven, afvoeren en ophogen

De voortuin is ongeveer 40 m2 groot. De tuin moet worden afgraven, deze bestaand uit klein grind, en daarna afgevoerd. Vervolgens moet dit worden opgevuld met grond dat geschikt is voor een gazon.

Tuin afgraven en ophogen met zand

Tuin 40 m² (gazon) 15 cm afgraven, grond afvoeren en voorzien van 10 cm zand. Tuin is vrij toegankelijk vanaf straatzijde.

Voortuin afgraven en ophogen met tuinaarde

Onze voortuin, ongeveer 28,5 m2, afgraven en weer vullen met tuinaarde. Met als doeleinde dat we er gazon en bloembedden aanleggen. In een hoek komt een klein terrasstukje, met flexstones. Die leggen we los neer, hoeft alleen een houten bankje op de te staan. Moet daar dan zand onder?

Gazon afgraven en vullen met witzand

Om ons gazon te vervangen door kunstgras moet er 16 m2 afgegraven worden. In het ontstane gat moet witzand komen dat tot net onder de betonbandjes aangetrild moet worden zodat het kunstgras mooi aansluit met de bovenkant van die betonbandjes. De tuin is bereikbaar voor een kleine graafmachine. Er staat 1 poot van een pergola en twee klimplanten in het gazon.

Tuin met zand afgraven en met aarde aanvullen

Stuk van ca 35 m2 geel zand 15 cm afgraven en afvoeren. Dan weer aanvullen met zwart zand voor de aanleg van een gazon. Tuin is goed bereikbaar.

Gazon afgraven en zand inbrengen

Wij willen ons gazon laten afgraven en zand laten inbrengen vanwege nieuw aan te leggen bestrating. Oppervlakte cairca 3 x 9 meter. En de diepte van de afgraving is circa 0.2 meter. Opmerking: af- en aanvoer kan door de garage (achterdeur 1 meter breed).

Tuin afgraven, opvullen en gazon leggen

Aanleg (speel) gazon 37 m2. Verwijderen en afvoeren van oud gazon 22 m2. Verwijderen en afvoeren geel zand 15 m2. Aanleg van zwart zand 15 m2. Medio maart/april 2018. Wat zijn de kosten? Zit er nog verschil in het gras dat gelegd kan worden? Hoe lang zijn jullie bezig?

Tuin afgraven, aarde storten en tegels schoonspuiten/recht leggen

Mijn tuin is nu overwoekerd met wildgras en onkruid (geen uit de klauwen gelopen gazon). Ik wil hier graag vaste planten laten planten, maar daarvoor moet er eerst wat afgegraven worden en nieuwe aarde voor in de plaats komen. Hoeveel afgegraven moet worden is lastig in te schatten, maar de bovenste laag grond is keihard dus zou een kleine graafmachine handig zijn. De huidige tegels zijn vuil en liggen deels scheef door verzakking. Tussen de voegen zitten grasknollen en distels. De tegels wil ik laten schoonmaken en recht laten leggen, waarbij ook het gras tussen de voegen wordt verwijderd. Op sommige plaatsen zijn de tegels verzakt, waardoor enig zand nodig is. Verder is er nog ongeveer 20 meter opsluitband nodig. Tenslotte wil ik een deel van de tegels (ongeveer 250 x 300 cm) laten verplaatsen naar het midden van de tuin, om daar een terras te creëren. Het gat dat daardoor wordt gecreëerd graag opvullen met graszoden (zie foto). Het afvoeren en aanvoeren van aarde is lastig via de achterkant van de tuin te doen omdat je daar volgens mij niet goed met een container(wagen) kunt komen. Misschien kan dit wel, maar dat laat ik graag ter beoordeling over aan de vakman. Het totale oppervlakte van de tuin is ongeveer 60 m², tegels / grond ratio is ongeveer gelijk. Samengevat: - bovenste laag grond van 30 m² afgraven - aanvullen met zwarte grond - egaliseren - tegels schoonspuiten en gras / onkruid verwijderen onder tegels - tegels opnieuw leggen met opsluitband - vierkante groep van tegels (250 x 300 cm) verplaatsen naar het midden van de tuin - graszoden plaatsen van 250 x 300 cm. Dit zijn geschatte maten, het secure meetwerk laat ik graag over aan de vakman.

Tuin afgraven en eventueel aanstorten

De achtertuin die goed te bereiken is dient ongeveer 10 cm afgegraven te worden. Het gaat om 80 m2 en een gazon. Achterin de tuin is er over de volle breedte, 7.50 meter, 50 cm opgehoogd. Daarnaast dient er 5 m2 flagstones van een terrasje achterin de tuin te worden verwijderd. Separaat willen wij graag een offerte ontvangen voor het storten van 10 m2 nieuwe aarde.

Partners

Partners van Casius