Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor gazon afgraven en ophogen:

Gazon afgraven en ophogen

Afgraven van 10 cm gazon en ophogen met brekerzand tbv kunstgras.
Onze klant uit Hardinxveld Giessendam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gazon afgraven en ophogen uit heel Nederland:

Afgraven geel zand en aanvullen zwart zand

Stuk van ca 35 m2 geel zand 15 cm afgraven en afvoeren. Dan weer aanvullen met zwart zand voor de aanleg van een gazon. Tuin is goed bereikbaar.

Gazon afgraven en zand inbrengen

Wij willen ons gazon laten afgraven en zand laten inbrengen vanwege nieuw aan te leggen bestrating. Oppervlakte cairca 3 x 9 meter. En de diepte van de afgraving is circa 0.2 meter. Opmerking: af- en aanvoer kan door de garage (achterdeur 1 meter breed).

Tuin afgraven, opvullen en gazon leggen

Aanleg (speel) gazon 37 m2. Verwijderen en afvoeren van oud gazon 22 m2. Verwijderen en afvoeren geel zand 15 m2. Aanleg van zwart zand 15 m2. Medio maart/april 2018. Wat zijn de kosten? Zit er nog verschil in het gras dat gelegd kan worden? Hoe lang zijn jullie bezig?

Tuin afgraven, aarde storten en tegels schoonspuiten/recht leggen

Mijn tuin is nu overwoekerd met wildgras en onkruid (geen uit de klauwen gelopen gazon). Ik wil hier graag vaste planten laten planten, maar daarvoor moet er eerst wat afgegraven worden en nieuwe aarde voor in de plaats komen. Hoeveel afgegraven moet worden is lastig in te schatten, maar de bovenste laag grond is keihard dus zou een kleine graafmachine handig zijn. De huidige tegels zijn vuil en liggen deels scheef door verzakking. Tussen de voegen zitten grasknollen en distels. De tegels wil ik laten schoonmaken en recht laten leggen, waarbij ook het gras tussen de voegen wordt verwijderd. Op sommige plaatsen zijn de tegels verzakt, waardoor enig zand nodig is. Verder is er nog ongeveer 20 meter opsluitband nodig. Tenslotte wil ik een deel van de tegels (ongeveer 250 x 300 cm) laten verplaatsen naar het midden van de tuin, om daar een terras te creëren. Het gat dat daardoor wordt gecreëerd graag opvullen met graszoden (zie foto). Het afvoeren en aanvoeren van aarde is lastig via de achterkant van de tuin te doen omdat je daar volgens mij niet goed met een container(wagen) kunt komen. Misschien kan dit wel, maar dat laat ik graag ter beoordeling over aan de vakman. Het totale oppervlakte van de tuin is ongeveer 60 m², tegels / grond ratio is ongeveer gelijk. Samengevat: - bovenste laag grond van 30 m² afgraven - aanvullen met zwarte grond - egaliseren - tegels schoonspuiten en gras / onkruid verwijderen onder tegels - tegels opnieuw leggen met opsluitband - vierkante groep van tegels (250 x 300 cm) verplaatsen naar het midden van de tuin - graszoden plaatsen van 250 x 300 cm. Dit zijn geschatte maten, het secure meetwerk laat ik graag over aan de vakman.

Tuin afgraven en eventueel aanstorten

De achtertuin die goed te bereiken is dient ongeveer 10 cm afgegraven te worden. Het gaat om 80 m2 en een gazon. Achterin de tuin is er over de volle breedte, 7.50 meter, 50 cm opgehoogd. Daarnaast dient er 5 m2 flagstones van een terrasje achterin de tuin te worden verwijderd. Separaat willen wij graag een offerte ontvangen voor het storten van 10 m2 nieuwe aarde.

Terras in de achtertuin maken

Wij willen een terras van 4,2 x 4,2 meter van 60 x 60 cm tegels laten maken in onze achtertuin. Om dit te kunnen doen moet er een stuk van het gazon verwijderd worden en de ondergrond geschikt worden gemaakt met een laag zand voor het tegelwerk. De offerte mag voor zowel het afgraven, egaliseren en het leggen van het nieuwe terras gemaakt worden. De tuin is van buitenom te bereiken, er is een oprit en een poort van 1.5 en 2 meter breed. Er kan een kleine kraan doorheen (in het verleden al eens gebeurd). Maar ik weet daarin niet wat de beste optie is, in verband met eventuele schade in de rest van mijn tuin. De tegels zijn besteld, het zand mag door vakman geleverd worden.

Tuin afgraven en ophogen

Afgraven van 40 cm in onze tuin waar een terras en paden moeten komen. Zo'n 92 m2 (37 m3). Is het mogelijk om om de bestaande grond te gebruiken voor een gazon of moet dat ook afgegraven worden? Woning wordt na de bouwvak opgeleverd.

Tuin afgraven en struiken afvoeren

Ik wil mijn achtertuin alle struiken laten verwijderen en laten afvoeren. De tuin is circa 100 vierkante meter maar het gedeelte waar het omgaat is ongeveer 50 vierkante meter. Het gazon en terras kan blijven liggen.

Split door een gazon afgraven

Ik zou graag split in de tuin laten afgraven en vervangen door gezaaid gras. Het gaat om een afmeting van ongeveer 200 m2 (of iets meer, dit is een grove schatting). De tuin is goed bereikbaar.

Gazon afgraven en vlonderpalen plaatsen

Ik zoek iemand die voor mij de graszoden en 25 cm grond kan afgraven en afvoeren. Dit betreft een gazon van ongeveer 28 m2 waarop een vlonder moet komen. Om deze vlonder te leggen wil ik ook graag een offerte voor het plaatsen van ongeveer 75 vlonderpalen, 1 meter, voor ongeveer 28 m2 vlonder. De dwarsbalken en vloerplanken plaats ik graag zelf. De tuin is gemakkelijk toegankelijk vanaf de openbare straat, zijkant tuin van een 2 onder 1 kap woning.

Partners

Partners van Casius