Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hagestein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hagestein heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hagestein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hagestein of directe omgeving.

18 klanten uit Hagestein bevelen een bij Casius in Hagestein aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hagestein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren, nieuwbouwtuin aanleggen, volledige tuinaanleg, tuin leeghalen en bestraten, tuin egaliseren en bestraten met grind en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hagestein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hagestein:

Tuin afgraven en ophogen zand

Ik ben recent verhuisd naar een nieuwbouwwoning en ben op zoek naar een partij die de tuin zou kunnen afgraven en ophogen met zand. Het gaat om een tuin met een breedte van 5,4 meter en 12,9 meter diep. Het is de bedoeling om na het afgraven de tuin aan te vullen met zand of grond voor bestrating van een terras en het zaaien van gras. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Coniferen snoeien en inkorten

In de achtertuin staan een aantal flink doorgeschoten coniferen. Hoogte daarvan is circa 10 meter. De gehele breedte van de bomen (3 stuks) beslaat ondertussen de gehele achtertuin, circa 5 meter. De bomen zitten vol vogels, en bieden een goede afscherming tussen de woningen achter het huis en mijn woning. Dus geheel weghalen is niet mijn eerste optie. Maar dat de bomen een flinke snoeibeurt nodig hebben is duidelijk. Ik denk dat ze tot ongeveer 5 a 6 meter moeten worden ingekort. Er is geen achterom. Het snoeiafval moet over het platte dak (1 hoog, ongeveer 2,5 m) van de bijkeuken naar de voorkant van het huis worden afgevoerd. Het dak is met enige voorzichtigheid beloopbaar.

Kleigrond afvoeren

Er dient kleigrond van een kavel te worden afgegraven en afgevoerd. Het zal gaan om 100 m3 grond.

Snoeiwerk in de tuin

Struiken/bomen snoeien in de strook naast de vrijstaande woning. Het zal om ongeveer 20 meter lang en 5 meter breed. Graag maak ik een afspraak zodat u even kan komen kijken hoeveel werk het is. Wellicht kunt u ook advies geven over onderhoud en of vernieuwing van de tuin.