Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor montage schutting:

Montage schutting

Graag ontvang ik een vrijblijvend offerte voor de montage van een al voorhanden schutting! Een U vorm. Kant A 5.20 Kant B 9.20 Kant C 5.20 Ik heb geen gereedschap ! Wat is uw prijs, en wanneer is de volgende afspraak bij u vrij. Gaat om een verzekeringskwestie.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor montage schutting uit heel Nederland:

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Ben opzoek naar een Zweeds Rabat schutting in het wit. Lengte 8 m breedte 5,3 hier moet een poort in van 1 tot 1,2 meter. Graag een prijs voor montage en materialen apart. 1 kant hebben we al gedaan alleen wil het liefst alles vanuit dezelfde leverancier ivm kleurverschil.

Schutting leveren en plaatsen

Graag laat ik 11 m aan luxe hout/ beton schutting van ca 195 cm hoog leveren en plaatsen. Het zijn rechte schermen met 21 planken waarvan 2 horizontaal. Grenen geimpr schutting planken van 17 x 145 mm afdekkappen komo geimpr 40 x 95 cm. Combi betonpalen 74 sp 100 x 100 x 2700 cm bolkop dubbel rotsmotief betonplaat 1840 x 360 cm. Afdekkappen van beton op de betonplaten. En betonmortel. De betonkleur anttrasiet, beton gecoat inclusief pasvak. Graag opmaat maken van alle montage materialen. De klus is inclusief het plaatsen. De oude schutting halen wij zelf weg. Aan de ene kant komt er een nieuwe paal in, aan de andere kant moet het verbonden worden met de oude schutting. De oude schutting voeren wij zelf af. Daarnaast wil ik graag nog 1.8 m zo een zelfde schutting, dan heb ik maar 1 paal nodig, deze komt dan aan de bestaande schutting aan de kop kant. Deze komt aan het eind, hier zit namelijk op de poort en is de aansluiting van de poort. Dit graag hetzelfde als de bestaande schutting. Dit moet enkelzijdig rotsmotief zijn.

Houten schutting plaatsen

Het gaat om 4 schuttingdelen, plaatsen in achtertuin van 180 x 180. De tussen palen en montage materiaal schaf ik zelf aan. De plaats waar de schutting geplaatst moet worden heeft geen begroeiing of obstakels.

Plaatsen schutting deur

Graag een offerte voor het volgende. Ik ben opzoek naar een nieuwe schuttingdeur plus paal waar hij aan hangt en montage? Mijn huidige schuttingdeur is namelijk verrot en kan niet meer dicht. Het mag een op maat gemaakte deur worden of een prefab deur.

Schutting vervangen

Graag willen wij een offerte ontvangen voor het plaatsen (inclusief montage/afdeklatten en leveren) van: • ongeveer 23 meter schutting (hoogte ongeveer 2,30 meter) • en 2 delen van 1,80 meter hoog antraciet betonkolommen 11 x 11 cm met ronde kop daartussen 2 dubbelzijdige antraciet rotsmotief betonplaat (circa 72 cm hoog) met daarboven een antraciet afdekbalk met daarop een recht scherm 21-planks van geïmpregneerde grenen planken 17 mm dik met afgeronde hoeken (rvs geschroefd) + afdeklat. De palen moeten in betonmortel worden gezet. In de prijs dient te worden opgenomen het afvoeren van de bestaande schutting zijnde 23 meter en het verplaatsen van de door ons nieuwe vrij recent aangeschafte tuinpoort. Voor het plaatsen en eventuele opdracht willen graag dat een medewerker van uw bedrijf de situatie en exacte maten vooraf ter plaatse komt inmeten!

Schutting monteren

Het plaatsen van een schutting voor een bestaand metalen hek (strak er tegenaan). Over de lengte van ongeveer 5. 40 meter 3 schutting delen van 1. 80 (4 palen) plaatsen in de grond. Op de bijgevoegde foto is het hek / de locatie te zien waar de schutting geplaatst zal moeten worden. Het klimop wat tegen het hek aan groeit is voor de montage verwijderd.

Schutting en tuindeur plaatsen

Ik zou graag een schutting met deur (van de Praxis) willen plaatsen in mijn tuin. Ik ben benieuwd naar de montage kosten. Het gaat om twaalf panelen die in een hoek moeten worden gezet (het betreft een hoekwoning).

Schutting monteren

Ik wil graag een schutting van 11,80 meter laten monteren. Het gaat waarschijnlijk om een hardhouten schutting van de gamma. Delen zijn 1,80 meter breed. Montage uiteraard inclusief palen. Op de huidige plek staat al een oude schutting. Optioneel graag offreren wat het weghalen van die schutting kost

Schutting plaatsen

Plaatsen van 10.5 meter hout/betonschutting inclusief betonnen palen met snelbeton vastzetten. Ook inkorten van laatste segment. Belangrijk is dat montage tijdig ingepland kan worden.

Nieuwe schutting plaatsen

Oude schutting verwijderen en nieuwe plaatsen. Aankoop en vervoer vanaf Gamma. Vier schuttingdelen van 180 x 180 cm. Het gaat om een eenvoudige houten schutting, met 1 hoek en montage palen.

Partners

Partners van Casius