Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor aanleg nieuwe tuin:

Aanleg nieuwe tuin

In september word ons nieuwbouw huis opgeleverd. Bijgaand een overzicht van de grond. Ik wil graag aan de voorkant grind (oprijlaan). Achter wil ik graag plekken hebben voor loungebanken en een plek hebben om te eten. En ik wil een hoekje voor een jacuzzi. Voor de rest moet er aan een kant moet er 25 meter schutting komen (maakt niet uit welk materiaal) 2 terrassen betegelen, combi hardhout en tegels.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg nieuwe tuin uit heel Nederland:

Plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin

Plaatsen nieuwe hout/beton schutting van 30 meter (deze word verplaatst want komt een stukje tuin bij) Weghalen groene struiken Aanleg van extra stukje tuin Apart zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn van het vervangen van onze huidige grasmat (60 m2)

Tuin ophogen, draineren en aanleg

We beschikken over een tuin van 25 m2 en deze dient opgehoogd en voorzien van drainage te worden. We willen de tuin betegelen (niet afvoegen), voorzien van een border (stapelblokken) en veel divers blijvend groen. Tevens dient er 1 schutting geplaatst te worden + een pergola over de breedte van de tuin). Graag kom ik met jullie in contact wat hierin de mogelijkheden zijn. Zie bijgesloten de uit te voeren werkzaamheden.

Jeu de boules baan aanleggen in tuin verpleeghuis

Ik ben werkzaam als woonbegeleider in verpleeghuis Heemswijk te Heemskerk. In de tuin van Heemswijk willen we een Jeu de Boules baan van 9 meter lang en 3 meter breed aan laten leggen. Dit willen we doen voor onze ouderen zodat ze actief bezig kunnen zijn. Voor deze klus moet er een stuk gras en eventueel een paar vierkante grote stenen weggehaald worden. De jeu de boules baan moet dus aangelegd worden waar nu gras ligt. Ik ben benieuwd wat hier de totale kosten van zijn. Dus graafwerkzaamheden etc. en de totale benodigdheden voor de aanleg van een baan. Ik hoor graag van u.

Tuin renoveren, eventueel met aanleg veranda

Ik wil de achtertuin renoveren. Eventueel met een overdekte veranda tegen de schuur en verlichting. De bomen in de tuin moeten worden verwijderd. Deze tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 70 m2 en is bereikbaar via de brandgang. Zie foto

aanleg tegelpad in tuin met grind

op het dak van een ondergrondse parkeergarage in Haarlem ligt een binnentuin met grindpaden. Het fijne grind ligt op en in een honingraatstructuur, die op het dak van de parkeergarage rust. De paden zijn slecht begaanbaar voor rollators en rolstoelen. Om ze wel berijdbaar te maken wordt gedacht aan een pad van rubbertegels (dat rust op de honingraat?) met een breedte van ca 1.50 m (+ 3 tegels) over een lengte van ca 100m. Wat zouden de legkosten ongeveer bedragen?

Aanleggen van een tuin

We willen graag een aantal offertes voor het aanleggen van onze bestaande tuin zoals aangeven in de tekening in de bijlage. We hebben ook een document met uitleg over de locatie van alle materialen en beplanting. Aanleg kan zsm. Alvast bedankt.

Tuin opnieuw inrichten

Wij willen onze tuin opnieuw laten inrichten, ongeveer in de sfeer van de foto's op uw homepage*. De tuin is 10 x 7 meter groot. Is het mogelijk dat wij een offerte ontvangen voor ontwerp en aanleg? Maar ook voor het leeghalen en afvoeren van de huidige tuin (zie bijlage).

Tuin aanleggen

Ik wil in overleg nieuw tuinontwerp en aanleg daarvan. De tuin is ongeveer 65m2. Design simple houden. De tegels kunnen wat mij betreft hergebruikt worden. Aan het huis een stukje terras en achterin de tuin tegen de schuur aan ook een stukje. De rest kan gras. Links en rechts borders. Afhankelijk van de prijs ook nieuwe schutting. Dit is even wat ik snel heb bedacht, wat ik precies wil weet ik nog niet precies en wil ik ook overleggen.

Complete tuin aanleggen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor de aanleg van een nieuwe tuin. De werkzaamheden zullen bestaan uit verwijderen van het huidige gazon, bestrating en andere planten. Daarna willen wij een tuin met kunstgras gecombineerd met bestrating. In de bijlage vind u een offerte van een concurrent. De prijzen zijn zwart gemaakt maar ik geloof dat u uit de offerte een beter idee krijgt van hetgeen er gedaan moet worden. Het totaal oppervlakte is te vinden in de bijlage. 1. Verwijderen en afvoeren grond 2. Leveren en plaatsen betonbanden 3. Leveren en aanbrengen menggranulaat 4. Leveren en leggen 60 x 60 tegels antraciet 5. Aantrillen/verdichten van de ondergrond 6. Egaliseren van de ondergrond 7. Druk verdelend doek leveren en plaatsen 8. Kunstgras leveren en plaatsen 9. Indien nodig verlijmen of plakken van de naden 10. Kwarts zand leveren en invegen 11. Schoon opleveren van de werkplek 12. Opleveren van de werkzaamheden met de klant 13. Juiste onderhoud tips voor jarenlang plezier 14. Overhandigen garantiecertificaat voor 10 jaar garantie op kleurechtheid en het niet loslaten van de vezels

Tuinontwerp laten maken

Ik wil een deel van de achtertuin een upgrade gaan geven. Jullie ons hiermee helpen met een tuin ontwerp en daarna mogelijk ook de aanleg?

Partners

Partners van Casius