Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinhek plaatsen:

Tuinhek plaatsen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een L-vormig tuinhek kan plaatsen. Afmeting betreft ca. 14 meter lang en 80-90 cm hoog.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhek plaatsen uit heel Nederland:

Kinderbescherming vijver plus hek om tuin

Ik ben op zoek naar een partij die kinderbeveiliging kan aanleggen op onze vijver van 1.62 meter bij 12 meter? Daarnaast willen we graag bij een oppervlakte van ruim 100 meter een tuinhek laten plaatsen met een hoogte van 1.20 meter die maximaal 30 cm in de grond kan ivm onderliggende parkeergarage. Om het hek zal nog heg begroeiing aangelegd worden, zodat het hek in de heg verdwijnt. Ook het hek moet bijdragen zodat hond en kind niet tuin kunnen verlaten. Graag ontvang ik binnen een week een offerte.

Stuk van tuin egaliseren en plaatsen van tuinhek

Gedeelte van tuin egaliseren (stuk circa 2,5 x 10 meter) en het plaatsen van een met groen rubber bedekte open metallische tuinhek van 10 meter lang. Mijn tuin is te bereiken via mijn garage en ook via een openbaar park achter mijn huis.

De gehele tuin renoveren

Ik zoek een hovenier voor het renoveren van mijn gehele achtertuin. - grootte van de tuin is ongeveer 125 m2 - 2 maal boomstammen voorzijde verwijderen, 1 maal zijkant kleine boom, 1 maal zijkant boomstam aan tuinhek - Afgraven tuin en verwijderen pad(en), terras. - Ophogen met zand. (na afgraven, 25cm zand) - Omsluitbanden (120 stuks) en pad(en), terras(achterzijde opnieuw bestraten (met huidige tegels). - Plantenbak afbakening (omsluitband) (voorzijde/achterzijde huis) - Grind bakken, met worteldoek (indien nodig) Yellosun stenen - Extra terras voorzijde huis - tuin aarde in plantenbak - afvoeren en aanleveren zand - Kunstgras veld aanleggen - Vlonder terras (bestaand terras terug plaatsen) De tuin is goed bereikbaar.

Tuinhek plaatsen

Aan de zijkant van de achtertuin wil ik graag een ijzer tuinhek laten plaatsten. Het gaat om 5 panelen van 202 x 200 cm met palen. Deze dienen in snelbeton geplaatst te worden. Er zal ook een poortdeur gemonteerd moeten worden.

Houten dek met trap over huidige bestrating aanleggen

Over onze huidige bestrating heen een dek aanleggen. Op de huidige muur een houten hek plaatsen. Het dek bereikbaar maken met opstap/trapje. Bovenaan het opstapje een dichtvallend tuinhek. Oppervlakte dek: 230 x 539 cm. Hoogte te plaatsen hekje: 80 cm. Hek lengtes: 230+230+400 cm. In het dek dient een luik te zitten ivm watermeter.

Tuin opnieuw bestraten en hek plaatsen

Werkzaamheden: - verwijderen + afvoeren straattegels - verwijderen + afvoeren tuinhekje - ophoog zand circa 5-10 cm - leveren + leggen tegels over volledig terras - aanbrengen kantopsluitingen 2,5 m - leveren + monteren tuinhek betongaas roest 10x10 cm vakken. Lengte 10 m x 70 cm hoogte - plaatsen tuinkast (in het werk geleverd) - leveren en monteren tuinhek (met bijbehorende hardhouten palen): betongaas roest 10x10 cm vakken. 2,5 m lengte + 190 cm hoogte - aanbrengen border circa 30 cm aarde over 2,5 meter

Tuin betegelen en gras plaatsen

Mijn tuin is grofweg 4,5 x 6,5 meter. Ik zou graag mijn tuin willen laten betegelen (exacte tegels nog te kopen, maar heb al wat op het oog). De tuin is 7 jaar geleden reeds betegeld dus ik denk dat de tuin iets opgehoogd moet worden. Het gaat hierbij om centimeters, gezien er niet veel speling is met de drempel van de voordeur. Tegels die er nu liggen zijn overigens 3cm hoog. Aan de overzijde van de tuin (waar nu gedeeltelijk ook het groen staat) wil ik graag aan weerskanten van het tuinhek een strook groen. Graag een beetje speels en ik dacht aan smal aflopende naar het tuinhek zodat er een stoor van langwerpige driehoek ontstaat. Geen verhoging, maar aarde/groen even hoog als de tegels. Groen aan de zijkanten hoe het nu is komt dan te vervallen. Verder

Tuinhek plaatsen

Ik wil graag een tuinhek laten plaatsen van 2 x 180 cm bij 80 cm. Met palen en bevestiging.

Tuinhek met een deur plaatsen

Ik wil een tuin schutting laten plaatsen van houtbeton of hout. Het gaat om een totaal van 12 meter die geplaatst moet worden waarvan 1 meter een deur moet zijn.

IJzeren tuinhek plaatsen

Ik wil een ijzeren tuinhek plaatsen. Het tuinhek is aanwezig. Het is een deur met staanders (een soort poort) van een meter lang. Het hek is 2 meter lang.

Partners

Partners van Casius