Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin aanleggen met huidige of nieuwe tegels:

Tuin aanleggen met huidige of nieuwe tegels

Mijn tuin wil ik graag opknappen en dan helemaal betegelen met een stukje kunstgras. Ook zou ik het nieuwe hek werk willen zonder kijkruimte of weinig doorkijk laten plaatsen. De vijgen plant moet verwijderd worden. Ook moet de tuin een beetje opgehoogd worden. Het gaat om een huurwoning met een tuin van 9,5 bij 7 meter ongeveer. In 1 hoek valt 8 m2 weg, omdat daar een schuurtje zit. De tuin heeft een achterom.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin aanleggen met huidige of nieuwe tegels uit heel Nederland:

Graszoden aanleggen

Wij willen graag gras in onze tuin. Zou u een offerte voor ons kunnen maken? De oppervlakte is ± 65/68m2. Het egaliseren lukt mij grotendeels. Jullie zullen daar nog wel de laatste hand aan moeten zetten. Verder uiteraard de graszoden zelf en het leggen daarvan. De tuin is NIET met groot materiaal te bereiken. Alles zal via een normale deur via de huiskamer moeten! Met een kruiwagen kun je er wel doorheen. Onze woonplaats is Sumar. Telefonisch ben ik ivm werk enkel vanaf 17:30 uur te bereiken en woensdags de gehele dag. Mocht er nog meer vragen zijn dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Rick Born

Tuin vijver

Wij willen een design vijver laten aanleggen. Afmetingen ongeveer 3,5 meter breed, 8 meter lang en 1 meter diep. Daarom heen 60x60 zwarte tegels.

Sierbestrating aanleggen

Het aanleggen van sierbestrating van ongeveer 30 m2 in een tuin van 50 m2. De tuin is vrij van bestrating en ligt enkel zwart zand in. Graag ontvang ik van u een offerte voor het aanleggen. De betontegel waar we ons oog op hebben laten vallen is GeoAntica 30x20x6 Marilleva van MBI

Tuin aanleggen

De tuin is 10 meter x 5 meter. Er zijn tegels waar de voorkeur bij ligt, hier is echter nog geen definitief besluit over, als Gamma voor ons geschikte tegels kan leveren is dit het bekijken waard. Als mogelijk ook de schutting vervangen (lengte 1: 8.30 meter lengte 2: 5 meter (deur plaatsen) lengte 3: 1 schuttingdeel. Graag voor prijsopgave een bezoek inplannen om de situatie te bekijken. De tuin heeft een achterom, misschien moet ik even wat planken weghalen. Het werkt dient uitgevoerd te worden in de periode 30 juni tot 15 juli.

Buitenkraan

Buitenkraan aanleggen kruipruimte naar tuin ongeveer 10 meter

Aanleg en bestrating tuin

Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn onze tuin 10 x 6 meter kan bestraten met 60 x 60 cm tegels, een stukje gras kan aanleggen en een border aan de zijkant voor wat plantjes. Ook een kleine overkapping van de schuur zodat de barbecue droog blijft staan.

Blokhut fundering

Voor een toekomstige houten blokhut in de tuin wil ik een fundering laten aanleggen. De afmetingen van de hut zijn ongeveer 3m x 2m (breedte, diepte). De klus moet door het huis heen gebeuren. Ik wil weten wat de opties zijn en wat handig is. Kunt u ook aangeven wanneer u beschikbaar bent?

Aanleg tuin nieuwbouw huis

Onze tuin graag aanleggen. Schutting hebben wel al. Oppervlak is 125 m2. Voor een oprit en achter een terras.

Tuin laten aanleggen voor en achter

Graag willen wij onze voor en achtertuin bestraten (60x60 tuintegels). Er dient te worden uitgegraven, nieuw zand te worden gelegd en te worden bestraat. Er zal wat ruimte overgehouden moeten worden voor kunstgras en een pergola. Graag horen wij reactie. Mvrgr, Vartan

Complete tuin aanleggen bij nieuwbouwwoning

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht. Deze moet echter nog gebouwd worden en oplevering zal ongeveer januari zijn - als bouw goed verloopt. Nu ben ik wel alvast aan het kijken naar partijen die mij kunnen helpen na sleuteloverdracht mijn huis ' af te maken' en dus ook mijn tuin. Tuin zal ongeveer 7 x 5 meter breed zijn waarin ook nog een schuur staat en een achterom/poort. Vanwege de kleine afmetingen zoek ik een echte strakke, onderhoudsarme maar wel groene stadstuin. Genoeg voorbeelden op Pinterest verzameld voor een idee. Geen kinderen aanwezig dus geen kind vriendelijke tuin. Ik heb een achterom.

Partners

Partners van Casius