Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Gouda of directe omgeving.

1644 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak, tuin renovatie, nieuwe schuur, overkapping en schutting in de tuin maken, bestaande tuin herinrichten, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin opnieuw inrichten, struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen, tuin afgraven en zand en grond storten, renoveren tuin, schutting plaatsen in meerdere tuinen, keerwand plaatsen en een terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Gouda:

Achtertuin renoveren

Ik wil graag mijn achtertuin renoveren. De tuin is ongeveer 5 bij 10 meter met een klein schuurtje van 2 bij 1,5. Tuin is momenteel volledig bestraat. Ik wil graag borders aan de zijkanten en misschien een klein stukje (kunst) gras. En een klein plantenmuurtje creëren waarachter de containers kunnen. Meer groen dus.

Heg laten verwijderen en afvoeren en schutting plaatsen

Ik wil een heg van 4.50 meter lang, 1.85 hoog en 90 breed laten verwijderen en afvoeren en 2 stukken schutting laten verwijderen, 94 lang, 1.84 hoog en 3.60 lang en 1.80 hoog. En een schutting laten plaatsen over dat hele stuk. (ong. 9 meter) Ik laat mij adviseren over het materiaal hiervoor. De locatie is toegankelijk.

Tuinscherm plaatsen

Ik wil graag tuinschermen laten plaatsen, het materiaal heb ik zelf geregeld. De huidige verwijder ik zelf, deze is omgewaaid door de storm. De afmeting durf ik niet te zeggen.

Montage schutting

Graag ontvang ik een vrijblijvend offerte voor de montage van een al voorhanden schutting! Een U vorm. Kant A 5.20 Kant B 9.20 Kant C 5.20 Ik heb geen gereedschap ! Wat is uw prijs, en wanneer is de volgende afspraak bij u vrij. Gaat om een verzekeringskwestie.

Composiet schutting plaatsen

Ik wil aan beide kanten een hout/beton schutting plaatsen. Elk stuk is 8.40 mtr lang. Er staat nu al een schutting, en die ga ik zelf verwijderen. Graag ontvang ik een offerte.

Herstel tuinschutting

Graag hoor ik wat het gaat kosten om de tuinschutting te herstellen. Het gaat om 4 panelen en 3 palen die af gebroken zijn. De schutting bestaat in totaal uit 10 panelen en 11 palen. Zie foto

Tuin van 300m2 ophogen / egaliseren

Bij onze nieuwbouwwoning dient de grond allereerst ongeveer 25 cm opgehoogd te worden, en geëgaliseerd. Het gaat om ongeveer 300 m2. De woning is goed bereikbaar, ook voor het grootste gereedschap

Aanleg nieuwe tuin

In september word ons nieuwbouw huis opgeleverd. Bijgaand een overzicht van de grond. Ik wil graag aan de voorkant grind (oprijlaan). Achter wil ik graag plekken hebben voor loungebanken en een plek hebben om te eten. En ik wil een hoekje voor een jacuzzi. Voor de rest moet er aan een kant moet er 25 meter schutting komen (maakt niet uit welk materiaal) 2 terrassen betegelen, combi hardhout en tegels.

Het leveren en aanleggen van kunstgras

Ik zoek een hovenier voor het aanleggen van kunstgras dat er natuurlijk uitziet en gebruikt kan worden om op te lopen, liggen en voetballen. De afmetingen zijn ongeveer 300 bij 750 cm. De ondergrond bestaat momenteel uit zwarte aarde wat waarschijnlijk nog wel geëgaliseerd dient te worden. Het moet uit één stuk kunstgras bestaan.

Metalen terras aanleggen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een metalen terras aan de voorzijde van mijn woning kan realiseren. Deze moet lijken op de terrassen van de buren en moet een afmeting van circa 15 m² hebben.

Twee niveau’s verlagen, poort verplaatsen

We willen graag de poort van achterkant naar zijkant verplaatsen. Poort moet een schuif deur worden. Twee terrassen moeten gelijk getrokken worden met laagste niveau. Trapje van veranda naar rest van tuin. Veranda is al klaar. Daarnaast bestraten en gras zaaien. Het stuk wat aangepakt moet worden is ongeveer 45 m2.

Tuinhek plaatsen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een L-vormig tuinhek kan plaatsen. Afmeting betreft ca. 14 meter lang en 80-90 cm hoog.

Tuin renoveren

Wij willen een heg en een blokhut laten verwijderen en onze tuin van 45 m2 laten ophogen. Daarna willen we onze tuin met nieuwe tegels laten betegelen. Aan twee zijdes willen we een houten schutting laten plaatsen van 5 meter.

Tuin afgraven, ophogen en kunstgras aanleggen

Ik wil in mijn tuin 15 cm afgraven en afvoeren en ophogen met zand, en daarna kunstgras aanleggen. Het gaat om een oppervlakte van 27 m2. Kunstgras heb ik zelf al gekocht.

Tuin opnieuw aanleggen

De tuin is 8x8 m. Ik wil het graag bestraten, een trampoline ingraven (2,40 m doorsnee) , daarom heen kunstgras (8 m2) , en wat beplanting.

Ophogen, beschoeiing, hek - en sloopwerk, inclusief schutting realiseren

Onze tuin is 6 meter diep en 5 meter breed. Over de breedte moet een beschoeiing komen die zo een 60 cm boven het water uitsteekt om zo een hekwerk van 80 cm a 100 cm erboven op te maken. Over de 6 meter breedte 1 schutting deel van 180 hoog de rest 100 cm hoog. Verder moet de tuin bij de woning 40 cm opgehoogd worden en waar de beschoeiing komt loopt het op tot 80 cm. Ook het sloopwerk van de oude vlonder zit erbij.

Voortuin bestraten inclusief verhoogde plantenbakken

De voortuin moet in zijn geheel opgehoogd worden (2 kuub ongeveer) en vervolgens twee verhoogde plantenbakken geplaatst met stapelblokken (2 laags) Om de bakken heen moet bestraat worden met betontegels van 30x20, zodat de stapelblokken niet op de tegels staan. Er zal door de hoekjes van de gevel zeker 3at zaagwerk moeten plaatsvinden. Verdere inrichting doen wij zelf qua beplanting. De tuin is 15 m2.

Zand uit de tuin afgraven en afvoeren

Ik zou graag de voortuin laten afgraven, afvoeren en laten aanvullen met tuinaarde. Het gaat om een nieuwbouw woning en om circa 70m2. De voortuin is de ruimte waarde grote zwarte pijl in staat.

Schutting plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een houten schutting voor mij kan plaatsen. Hij moet 9 meter lang worden. Ik ontvang graag een offerte.

Tuin ophogen, steiger vervangen, houten terras maken en straatwerk

Oppervlakte tuin. 65m2. 6.M. breed. 10 m diep Steiger vervangen 6m x 150-180cm. Tegen gevel houten terras aanleggen 4,5x3,5 meter. Beide lange zijden borders ongeveer 75-100cm diep Middendeel bestraten met grote tegels. Tuin dient opgehoogd te worden.

Vervanging van schutting

Het gaat over de verwijdering van de huidige schutting, klimop en bamboe. Nu wil ik een houten schutting plaatsen (450cm x 200cm). Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Vervangen beschoeiing 3 tuinen

Vervangen vlonder / beschoeiing van een achtertuinpad aan het water, dwz nieuwe beschoeiing plus stenen pad aanleggen voor drie achtertuinen op een rij, totaal ongeveer 14 meter.

Tuinpaal in de grond slaan en eventueel inkorten

Klein klusje met grote urgentie! Ik zou graag een offerte aanvragen voor het in de grond slaan van een houten tuinpaal in een betonnen poer. Misschien dat deze houten paal nog ingekort moet worden. De paal moet met een lijst (overzetten vanaf de oude paal) aan de huidige schutting bevestigd worden. Ook zijn er wat stenen die verlegd moeten worden.

Verzakkende grond met zand aanvullen

In de wijk Goverwelle zakt de grond hard. Waarschijnlijk is er onder de schuur een ruimte ontstaan (schuur is onderheid) waardoor er rondom de schuur gaten ontstaan en de bestrating wegzakt. Wat moet er gebeuren: ruimte onder de schuur ophogen en ook een stukje poort ophogen. Op bijgaande foto's zijn de stenen rondom de schuur provisorisch opgehoogd, maar met flinke regenval kunnen de stenen weer weg zakken. De schuur is 3,5 bij 2,5 meter ongeveer.

Achtertuin aanleggen, voortuin bestraten en een schutting plaatsen

Ik wil mijn tuin (grotendeels) laten bestraten. Ik heb nog geen tegels uitgekozen, maar wil ze van een gemiddelde prijs. Ik wil 2 borders in mijn tuin van een opgehoogde plantenbak van stapelblokken of iets dergelijks (gevuld met aarde) De beplanting verzorg ik zelf. Mijn tuin is nu flink verzakt (ook de voortuin) en moet dus opgehoogd worden. De oude bestrating en planten moeten er uit en afgevoerd. Ik vraag ook een offerte voor een schutting aan, misschien kan het gecombineerd worden. De schutting wordt 5,60 meter breed. Er kunnen 2 standaard schermen in en 1 verlengde schutting. Ik wil goede degelijke kwaliteit, maar geen hardhout. De oude schutting moet verwijderd worden en de nieuwe geplaatst. De tuin is 45 m2.