Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin ophogen en renoveren:

Tuin ophogen en renoveren

Ik wil graag samen met een hovenier mijn plannen voor de tuin (ongeveer 120m2) bespreken en bekijken of dit valt te realiseren. De tuin moet sowieso opgehoogd worden. Tegelijkertijd willen ik diverse extra zaken laten aanpakken. Eventueel nieuwe tegels laten plaatsen, metselen van plantbakken, nieuw hekwerk etc. Afhankelijk van totale prijskaartje, besluit ik of alles tegelijk wil aanpakken. Ik meen dat het hiermee het handigst is om een afspraak te maken.
Onze klant uit Gorinchem (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin ophogen en renoveren uit heel Nederland:

Tuin afgraven, ophogen en bestraten

Mijn vriendin en ik hebben een nieuwbouw huis in Vlaardingen. Deze moet nog worden uitgegraven, opgevuld en bestraat. Oppervlakte is 5,15 x 7,5 meter. Het is dus een relatief kleine tuin maar wij hebben de kennis en kunde niet om dit zelf te doen. Wij hopen dat jullie deze (kleine) klus aan kunnen in de drukke zomermaanden.

Gedeelte tuin afgraven en wit zand ophogen

Ik wil circa 35 m2 tuin uitgraven en ophogen (15-20 cm) met wit zand, tegel klaar maken. Graag een offerte.

Paden naast en achter huis ophogen en bestraten

Pad naast huis bestraten met 60 x 40 tegels. Pad is 18 meter lang en 1.80 breed. Moet uitgevlakt worden. Dit heeft prioriteit. Pad van huis naar schuur bestraten met tegels van 60 x 60. Pad is 8 meter lang en 2 meter breed. Zand, worteldoek en sluit banden zijn aanwezig. Naar schatting moet er ongeveer 10 cm afgegraven worden. De tuin is goed bereikbaar.

Terras (en tuin) ophogen

Omdat er nieuwe schuttingen zijn geplaatst en onze buren hun tuin hebben opgehoogd en betegeld, blijkt ons terras achter (ca. 2,5 x 5 meter) ongeveer 10 centimeter te laag te liggen. Ook het pad van het huis naar dat terras zou dan moeten worden opgehoogd (en daardoor ook de borderranden). De tuin heeft een totale oppervlakte van 5x ongeveer 14 meter, waarin 2 terrassen. (3x5 flonder) en dus die van 2,5x5. Misschien is het een idee om iemand te laten kijken en ons advies hierover te geven.

Tuin renovatie

Tuin egaliseren, bestaande tegels verwijderen en nieuwe tegels plaatsen met ophoging. En de oprit ophogen. Achter tuin is 35 vierkante meter, voortuin is 10,5 vierkante meter.

Ophogen tuin en opnieuw bestraten

Ophogen tuin, opnieuw bestraten, boomstampje uit halen, zand en stenen aanwezig. De tuin is ong. 50 m2.

Tuin ophogen en tegels terug leggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het ophogen van onze tuin (35 m2). Vanwege water overlast. Ik kan eventueel zelf de huidige bestrating tijdelijk verwijderen.

Bestaande tuin ophogen en opnieuw betegelen

65 m2 tegels 30x30 eruit halen ,zand egaliseren ,zand aanbrengen voor ophoging ,trillen ,en tegels opnieuw aanbrengen

Tuin renovatie

Ik wil mijn achtertuin (45 m2) ophogen (met 10 cm), de oude tegels verwijderen en afvoeren en het opnieuw bestraten. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Tuin ophogen, graszoden plaatsen en erfgrens plaatsen

Ik wil de tuin ophogen en voorzien van grasmatten. Ook wil ik een erfgrens in de tuin: vzv palisade hardhout. Afmetingen: Ophogen 20 M2 ongeveer 10-15 cm hoog. Erfgrens ongeveer 20 M1

Partners

Partners van Casius