Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor coniferenhaag verwijderen, boom rooien en stronk frezen:

Coniferenhaag verwijderen, boom rooien en stronk frezen

Koniferenhaag verwijderen en boom rooien en stronk frezen plus afvoer Hoe groot is de haag : 35-40m Hoe groot is de boom : 8m, stronk verwijderen Waar staan deze units : Het huis is eeen hoekhuis, voortuin vakman neemt afval mee Ik ben op zoek naar een hovenier die in de voortuin van mijn hoekhuis circa 35 meter coniferenhaag en een boom van circa 8 meter hoog kan verwijderen. De stronk van de boom die gefreesd te worden. Het restafval dient de vakman af te voeren.
Onze klant uit Gorinchem (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coniferenhaag verwijderen, boom rooien en stronk frezen uit heel Nederland:

Verwijderen van onze Coniferenhaag

Graag willen wij onze coniferenhaag laten verwijderen. Hij is ca. 6 meter lang en 2 meter hoog. Via de achterzijde kan men onze tuin bereiken . Vervolgens willen wij graag een hedera helix haag van 2 meter hoog en 1.20 breed ( 5x) . Eventueel keuze voor stalen staanders of houten palen .

Elephant schutting laten plaatsen

Tussen twee buren zit 9 meter schutting, inclusief het verwijderen van de coniferenhaag. Achterzijde tuin betreft 5.35 meter schutting met deur, inclusief het afvoeren oude schutting. Andere zijde: Schutting 2 meter.

Coniferenhaag verwijderen

Wij hebben een coniferenhaag die moet worden verwijderd. Afzagen kan ik zelf en afvoeren maar in de grond moeten de wortels worden verwijderd. Circa 7 meter coniferen.

Coniferenhaag, bomen en struiken verwijderen

Ik wil een taxus haag van ongeveer 4m, enkele struiken, rhododendrons en een grote Portugese populier laten verwijderen. Diep genoeg zodat er opnieuw een haag geplant kan worden. In de bijlage zijn foto's gevoegd, al het groen moet verwijderd worden.

Coniferenhaag vervangen door een hout-met-beton schutting

Wij willen onze coniferenhaag van 220 cm hoog en ongeveer 14 meter lengte graag laten verwijderen, inclusief de wortels. De haag grenst aan een brandgang bij onze woning. We willen er daarna een hout-met-beton schutting met 2 poorten laten plaatsen van ongeveer 20 meter lang en 180 tot 200 cm hoog. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Tuin leeghalen

De tuin dien goed bereikbaar is dient te worden leeggehaald. Het gaat om het verwijderen van een coniferenhaag, 1 boomstronk weghalen, 1 smalle boom weghalen, onkruid weghalen en ook de wortels daarvan. De tuin is totaal 40 m2 groot waarvan de helft is betegeld. Het puin dient te worden afgevoerd.

Coniferenhaag vervangen door een hardhouten schutting

Wij willen onze huidige coniferenhaag inclusief de wortels laten verwijderen en afvoeren. Daarna willen wij daar een hardhouten schutting laten plaatsen van 12,5 meter lang en 170 cm hoog. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Er mag ook een post worden opgenomen voor de levering van de nieuwe schutting.

Verwijderen en afvoeren van de coniferen

Het plaatsen van een hout-betonschutting 13 meter tussen 2 woningen recht, zonder deur. De houten delen met verticaal geplaatste planken. Het hout moet in ieder geval geimpregneerd. De Coniferenhaag van circa 2 meter hoog moet eerst verwijderd en afgevoerd worden.

Tuinen rondom renoveren

Tuin egaliseren, nieuwe tegels aanlegen(zwart 60/60), bestaande terras verwijderen en afvoeren. Coniferenhaag verwijderen en afvoeren Schutting plaatsen Achtertuin: ongeveer 50m2 Voortuin: ongeveer 17m2 Zijtuin: ongeveer 9m2 Coniferenhaag is in de achtertuin 5,5 m breed. Vakman zorgt voor matriaal in overleg.

Plaatsen van een hardhouten schutting

Wij willen onze coniferenhaag gaan vervangen door een hardhouten schutting van 480 cm lang en ongeveer 190 cm hoog. Wij zullen zelf de coniferen verwijderen en afvoeren. De schutting moet gaan aansluiten aan een muur van ongeveer 190 cm hoog. We ontvangen graag uw offerte met daarin ook een aparte aanbieding voor de materialen.

Partners

Partners van Casius