Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor boomstronken verwijderen:

Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 2 bestaande boomstronken laten verwijderen op een erfgrens. Uitgraven met een stronkenfrees. Circa 30 cm diameter.
Onze klant uit Gorinchem (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boomstronken verwijderen uit heel Nederland:

Boomstronken verwijderen

C.a. 20 boomstronken verwijderen (middel en klein) en 1 dikke verwijderen. Ik kan foto’s nasturen. Kunt u een scherpe prijs maken?

Verwijderen van boomstronken

Graag zouden wij drie boomstronken laten verwijderen. Kunt u aangeven wat de kosten hiervan zijn? Met vriendelijke groet,

Boomstronken verwijderen

Graag ontvang ik een scherpe offerte voor het verwijderen van zeven boomstronken. Waarvan er 6 op een rij liggen. Deze boomstronken moeten worden verwijderd voor het aanleggen van bestrating. De diameters van de boomstronken zijn, willekeurige volgorde: 40 cm 45 cm 20 cm 26 cm 9 cm 50 cm

Boomstronken verwijderen

Ik zoek een partij die in mijn achtertuin 5 boomstronken kan verwijderen. De stammen zijn ongeveer 30-45 cm breed. Mijn achtertuin is bereikbaar via een achterom welk 82 cm breed is. Ik wil overigens dat de stronken tot 30 cm onder het maaiveld worden verwijderd.

Boomstronken verwijderen

In de voor en achtertuin heb ik een boomstronk die ik wil laten verwijderen. In de voortuin is ruimte genoeg om te verwijderen. In de achtertuin is het nodig om daar te komen om door een gang en poort te gaan. Poort is ongeveer 1 meter breed. De foto's zijn van de achtertuin. De boomstronk is inmiddels tot de grond omgezaagd. Dus enkel de wortelstronk is over.

Verwijderen van boomstronken

Ik zou graag een aantal (ongeveer 20-30) boomstronken willen laten verwijderen op een volkstuinencomplex. Al het puin kan dan ook afgevoerd te worden (eventueel). Het zijn grote populieren van 50-300 cm dik.

Boomstronken verwijderen en afvoeren

Boomstronken verwijderen: - 5 x Ppopulier stronken - 2 x Berken stronken - 2 x oude onbekende stronken Graag afvoeren. Het is allemaal goed toegankelijk.

Boomstronk(en) verwijderen

We hebben twee boomstronken die we graag verwijderd willen hebben. Stronk 1 is grofweg 100 x 80 cm, stronk 2 is 40 x 35 cm. Zie foto.

Boomstronken verwijderen

Wij hebben een 12 tal bomen omgezaagd en zijn op zoek naar iemand die de stronken en wortels kan verwijderen. Gemiddelde diameter van de bomen is 20-30cm. Zijn conifeer achtige bomen volgens mij. Bij voorbaat

Boomstronken verwijderen, tuin afgraven en ophogen

Ik zou graag 18 kleine boomstronkjes laten verwijderen. Deze zijn al tot de grond afgezaagd ongeveer doorsnee van 20 cm of kleiner. Ook moet er een stuk aarde van 15m2 20cm afgegraven worden en de aarde hiervan verdeeld worden over het gat wat ik eerder al heb uit laten graven. Verder moet er over het afgegraven stuk nog ophoogzand heen dit is ongeveer 70m2 totaal en ik denk iets van 10cm hoog zand wat er bij moet om te kunnen tegelen. Wat zouden deze drie dingen mij gaan kosten. Het liefst apart van elkaar zodat wij goed de kosten in kunnen schatten. De tuin is goed bereikbaar met machines er is geboeg ruimte voor.

Partners

Partners van Casius