Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Gorinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Gorinchem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Gorinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Gorinchem of directe omgeving.

373 klanten uit Gorinchem bevelen een bij Casius in Gorinchem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Gorinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: een achtertuin renoveren, bos leeghalen, tuinrenovatie, tuin leeghalen en opnieuw aanleggen, het ontwerpen van een tuin en het uitvoeren hiervan, 7 nieuwbouwtuinen afgraven en ophogen, tuinrenovatie, aanleggen tuin nieuwbouw, totaal renovatie aan een achtertuin, voortuin renoveren, 12 nieuwbouwtuinen afgraven, afvoeren en storten, bij 9 huizen Douglas schuttingen met betonpalen en poorten plaatsen, afgraven tuinen, garden renovation, schutting plaatsen (en terras herbestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Gorinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Gorinchem:

Stuk kunstgras leggen

We hebben een stuk tuin van ongeveer 12 m2. Waar we kunstgras op willen leggen. We hebben de planten eruit gehaald maar er moet nog zand op. Kunt u mij de prijs geven voor het leveren zand, egaliseren, kunstgras en het leggen ervan?

Tuin renoveren

We hebben pas een huis gekocht en willen de tuin aanpakken. Ik zit in een rolstoel en wil de tuin laten ophogen en rolstoelvriendelijk laten maken. De tuin ligt aan het water. - De tuin is 114 m2 - Moet met 20 tot 25 cm opgehoogd worden - Nieuwe tegels en nieuwe vlonders aanleggen - Stukje groen maken

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Ik wil graag een waterput of waterbron in mijn tuin laten slaan. De tuin is bereikbaar door een tegelpad wat 1,20 meter breed is. Het gaat om 200 m2.

Lekkende vijver herstellen

Ik heb een vijver van 24m2 en 2 meter diep trapsgewijs. Deze lekt nu. Ik wil hem graag in polyester hebben zodat hij er strakker uitziet . Wat zijn de kosten? Er zit nu een houten constructie met daarover een folie.

Tuin bestraten voor en achter

De tuin moet worden opgehoogd met zand en daarna nieuwe tegels erin ook in de voortuin. Het betreft hierbij een nieuwbouw woning. Totaal zou het om ongeveer 65m2 gaan. Tegels hebben we dan al. Die zijn 60 x 60 x 4 cm. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Tuin ophogen en renoveren

Ik wil graag samen met een hovenier mijn plannen voor de tuin (ongeveer 120m2) bespreken en bekijken of dit valt te realiseren. De tuin moet sowieso opgehoogd worden. Tegelijkertijd willen ik diverse extra zaken laten aanpakken. Eventueel nieuwe tegels laten plaatsen, metselen van plantbakken, nieuw hekwerk etc. Afhankelijk van totale prijskaartje, besluit ik of alles tegelijk wil aanpakken. Ik meen dat het hiermee het handigst is om een afspraak te maken.

Tuin afgraven en boomwortels verwijderen

Tuinafgraven en boomwortels verwijderen. Hebben ook diverse kleine struikjes gestaan.

Coniferenhaag verwijderen, boom rooien en stronk frezen

Koniferenhaag verwijderen en boom rooien en stronk frezen plus afvoer Hoe groot is de haag : 35-40m Hoe groot is de boom : 8m, stronk verwijderen Waar staan deze units : Het huis is eeen hoekhuis, voortuin vakman neemt afval mee Ik ben op zoek naar een hovenier die in de voortuin van mijn hoekhuis circa 35 meter coniferenhaag en een boom van circa 8 meter hoog kan verwijderen. De stronk van de boom die gefreesd te worden. Het restafval dient de vakman af te voeren.

Grond afgraven en afvoeren

Ik wil een gedeelte van mijn tuin af laten graven en de grond af laten voeren ten behoeve van een uitbouw. Het gaan om een gedeelte van 3x6 meter en ongeveer 80 cm tot 1 meter diep. Wij krijgen 1 november de sleutel en willen graag dat er maandag 5 november wordt gestart met de werkzaamheden. Er is een brandgang waar een graafmachine door heen kan.

Kunstgras leggen

Wij zijn voornemens ons grasveldje in de tuin te vervangen door kunstgras. Aangezien dit een tijdelijke woning in Gorinchem betreft willen wij hier niet al te veel aan uitgeven. De totale oppervlakte bedraagt 25 a 30 m2. Kunt u een indicatie geven van de kosten inclusief grondwerk, leveren van het gras en het plaatsen hiervan? Alvast bedankt voor uw reactie.

Tuinrenovatie

Renovatie / aanleg achtertuin. Ongeveer 11 m x 5 m (stenen berging achterin de tuin van 2,5 x 2 m blijft onveranderd). Huidige tuin moet leeggehaald (oude bestrating eruit en verwijderen van 2 borders en vijver) inclusief afvoer oude bestrating en grond. Volledige tuin bestraten (deels basis betonbestrating, deels tegels) inclusief ophogen waar borders en vijver zaten. Volledige tuin is inclusief bestraten in nieuw aangelegde serre, inclusief ophoging (van ongeveer 6 cm).

Tuin afgraven aan de voor- en achterkant

Mijn voor- en achter tuin afgraven en afvoeren en optioneel ophogen met zand. Het betreft een tussenwoning. De voortuin is 5,70 x 2 meter en goed bereikbaar vanaf de weg. De achtertuin is 12 x 5,70 meter en bereikbaar via een gang en een poort van 1 meter breed. Achter in de hoek van de tuin staat een berging van 2,50 x 2 meter, deze blijft gewoon staan. Graag ontvang ik een offerte voor het afgraven en afvoeren van 15 cm grond. Tevens ontvang ik graag een meerprijs voor het ophogen met zand rekening houdend dat ik voor het ophogen nog grondkabels in de grond wil plaatsen.

Afgraven en afvoeren grond

Ik wil de tuin uitgraven ter behoeve van een uitbouw. De maten zijn 5 bij 3 bij 0,5 meter.

Houten tuinpoort repareren of vervangen

De tuinpoort is door de storm kapot gegaan en moet worden gerepareerd of vervangen. Het gaat om een houten poort van 200 bij 90 cm.

Tuinschutting plaatsen

Ik wil 5 schuttingen laten plaatsen en 1 lamp vervangen

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen in de tuin en een poort. 5 stuks schutting, 7 palen en een poort (hardhout). Werkzaamheden zijn inclusief voorwerk. Materialen in overleg, kunnen jullie dit apart offeren?

Opnieuw aanleggen van een vijver

De foto die u toont op uw website van de vijver met plateaus zou ik graag willen in mijn tuin, alleen dan met slechts 1 plateau. Het zijn een soort bouwblokken. Ik weet niet wanneer het grondwater hier begint in Gorinchem Oost. Er is op het moment al een vijver die ik wil uitbreiden. Breder en dieper maken. Er moet een betonnen vloer in gemaakt worden. Ik haal binnenkort de vijver eruit en plaats er een nieuwe in. Dan is er dus waarschijnlijk ook een betonmat nodig met vlechtwerk en vijverfolie. De vijver is ongeveer 2,5 bij 4 meter. Hoop van u te vernemen. Met vriendelijke groeten,

Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 2 bestaande boomstronken laten verwijderen op een erfgrens. Uitgraven met een stronkenfrees. Circa 30 cm diameter.

Tuinschermen plaatsen

Ik wil 5 tuinschermen laten plaatsen met een (los erop te plaatsen) trellis er bovenop. Ook de trellis plaatsen op een muurtje. Probleem misschien: aan de kant van onze buren kan er niet gewerkt worden. Alles moet vanuit onze tuin worden gedaan. Kan dat? We kopen schuttingdelen van Douglashout. De oude schutting kunnen we zelf weghalen.

Bestrating en gazon aanleggen

Renoveren van bestaande tuin afmeting tuin: 8,8m x 17,5m - verwijderen oude bestrating en beplanting (gedeeltelijk) - egaliseren - nieuwe bestrating 70m2 tegels 50x50cm - nieuw gazon 40m2

Schutting met poort plaatsen

Lengte 9.37 meter, breedte 4.71 meter. Offerte graag incl. poort

Magnolia laten kappen

Ik wil graag de magnolia en de stam, inclusief wortels van de boom verwijderen (en laten afvoeren). Van buitenom is de achtertuin goed te bereiken via een looppad met poort.

Tuinafscheiding, terras en gras plaatsen bij een nieuwbouwwoning

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouw hoekwoning en die zal naar verwachting in het 2e kwartaal van 2018 worden opgeleverd. Wij zijn de kosten voor de aanleg van de basis van de tuin in kaart aan het brengen. Het gaat om een tuin van ongeveer 15 meter diep en 7 meter breed. We willen daarin een terras van ongeveer 20 m². De materialen hiervoor bepalen we graag in overleg. Verder willen we in totaal 30 meter erfafscheiding laten maken. Het gaat om een houten schutting met 2 poorten. Ook willen we een tuinpad laten leggen en een stuk gras. We ontvangen graag uw prijsindicatie. De verdere aanleg van de tuin in een later stadium is optioneel.

Tuinschutting vervangen

Plaatsen van nieuwe tuinschermen (180x180cm) en palen. Dit is de tuinafscheiding over een lengte van 8 meter. We willen een nieuwe schutting van douglas hout. Tevens de oude schutting verwijderen en afvoeren. Op de laatste twee meter is dit een schutting met klimopplant. Er moer rekening gehouden worden met de pergola van de buren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Schutting met poort plaatsen

Wij willen graag een schutting om onze tuin laten plaatsen. De tuin is circa 10 meter diep en aan de steegzijde is de totale breedte c.a. 4 meter. T-profiel. In die 4 meter dienen ook 2 dichte poorten van hout (zonder stalen binnenframe) gemaakt te worden. De oude schutting verwijderen doen we zijn. Wij zorgen voor een bouwrijpe ondergrond. Wij weten nog niet wat voor schutting we willen, waarschijnlijk een volledig houten schutting of met delen beton (palen). Graag ontvangen wij een meerprijs offerte voor het aanstorten van de schuttingpalen met snelbeton.