Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Dordrecht of directe omgeving.

1735 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg en ontwerp tuin, gehele achtertuin renoveren, een achtertuin renoveren, tuin maken bij nieuwbouwhuis, grond afvoeren en met zand ophogen, tuinaanleg nieuwbouw, aanleg en ontwerp voortuin, terras + kunstgras aanleggen, tuin egaliseren en drainage aanleggen, tuin opnieuw laten aanleggen, waterput slaan in de achtertuin, tuin egaliseren en tuingrond aanbrengen, schutting leveren en plaatsen, renovatie tuin en schuur, houten vlonder aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Dordrecht:

Kappen berkenboom achtertuin

Het kappen van een berk van circa 15 meter hoog in een voor machines ontoegankelijke achtertuin. De doorsnede van de stam is ongeveer 50 cm. Het hout wordt gebruikt voor de open haard en de stronk hoeft niet te worden verwijderd. Optioneel nog het snoeien van een 2e boom van ongeveer 15 meter hoog.

Tuin egaliseren, bestraten en apeboom verwijderen

Tuin egaliseren, opnieuw betegelen. Oude stenen verwijderen. Apeboom met stronk verwijderen en afvoeren. Trap vernieuwen naar terras aan de waterkant. Er is geen achterom!

Kunstgras plaatsen

In de goed te bereiken achtertuin heb ik het gras verwijderd. De oppervlakte van 16 m2 wil ik graag gebruiken om kunstgras te laten plaatsen.

Schutting vervangen

Ik wil een oude schutting laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. Het gaat om een stuk van 10 en 8 meter. Die van 8 meter is iets lager dan 180 cm en er moet een poort in komen. De schommel moet verwijderd worden door de vakman indien mogelijk. Er ligt ook een vlonder van 8-9 m2 die ook weg moet. Alles vervolgens egaliseren en daarna kunstgras plaatsen op die 8-9 m2.

Hout-beton schuttingen plaatsen

Het gaat om schuttingen voor de achtertuin van 4 woningen. Als bijlage treft u de situatieschets aan met bijbehorende afmetingen. De wenst voor de poort is 120 cm. De andere afmetingen staan er allemaal in.

Terras ophogen en bamboepalen verankeren

Graag willen wij ons terras (15m2) ophogen en de bamboepalen die erop bevestigd zijn hierin verankeren.

Tuin laten egaliseren

Onze tuin graag egaliseren.

Boomstronk verwijderen

Een drink van een ongezaagde boom in het geheel verwijderen

Tuingrond afvoeren en zand storten

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor 15 cm grond afvoeren en zand storten. Het betreft een nieuwbouwwoning met een tuin van circa 40 m2. Tuin is wel lastig bereikbaar. Aan de hand van uw offerte is er een mogelijkheid dat er 24 andere bewoners ook mee doen.

Stronk verwijderen

Ik wil een boomstronk laten verwijderen. Is goed toegankelijk. Graag afvoeren.

Grond afgraven en afvoeren

Graag ontvangen wij een offerte voor het afgraven en afvoeren van onze grond in de achtertuin. Het gaat om een verlaging van 15 - 20 cm. Pad 1: circa 15 cm verlagen: 140 x 430 cm Terras 1: circa 20cm verlagen 300 x 250cm Terras 2: circa 20 cm verlagen 290 x 460 cm Terras 3: circa 15 cm verlagen 150 x 226 cm Het zal totaal om ongeveer 30 m2 gaan. De tuin is goed te bereiken.

Tuin renovatie en onderhoud

Er dient een boom en onkruid verwijderd te worden. De boom is ongeveer 4 a 5 meter hoog. Hierna dient de tuin geëgaliseerd te worden en betegeld. De achtertuin is goed te bereiken en ongeveer 18 m2 groot.

Tuinhek plaatsen

In onze achtertuin moet een nieuw tuinhek met een lengte van 4 meter geplaatst te worden. Welke hoogte hebben wij nog niet besloten. Het gaat om een houten tuinhek en de achtertuin is zeer goed te bereiken.

Tuinschutting vervangen

Ik wil de tuinschutting laten vervangen. Totaal materiaal: 10 betonnen palen en 9 schuttingdelen van 1,80 x 1,80 meter. Betonnen palen met cement versterken. Afvoeren oude schutting (9) en houten (10) palen.

Perceel ophogen en draineren

We hebben een vrij grote tuin waarvan circa 5000 m2 grasland waar we paardjes in willen laten lopen. Het is alleen een groot deel van het jaar erg drassig. Dit zouden we graag willen verhelpen. Zou ophogen im combinatie met een drainage een oplossing kunnen zijn? De grond bestaat hier volgens mij uit vette klei. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Boomstronk verwijderen

Mijn buurman en ik hebben een aantal boomstroken in de tuin staan. Nu willen wij deze graag laten verwijderen. Het gaat hier om 2 grote boomstronken van ongeveer 40 cm, 1 kleine maar die moet nog afgezaagd worden, doen wij zelf. En nog een groene heg. Deze hebben wij nog niet verwijderd, gaat nog wel gebeuren. Hier zullen de wortels naar mijn idee ook flink zijn. In de bijlage zitten een aantal foto’s om u een beeld te geven van de situatie. Graag ontvangen wij van u een offerte, en of u nog deze week tijd heeft om deze te verwijderen.

Tuin bij nieuwbouw aanleggen

Graag willen wij de tuinen aanpakken bij onze opgeleverde nieuwbouwwoning. De achtertuin is 9.80 x 6.50 meter groot. Hier dient er een hout/ beton schutting geplaatst te worden. Er zal 1 deel van 9.80 meter geplaatst moeten worden en 1 deel van 6.80 meter. Verder wil ik hier 2 terrassen laten aanleggen tegen de woning aan van 6.50 x 3 meter en een terras achterin de tuin van 4 bij 3 meter. Er zal tuinverlichting en vaste planten geplaatst moeten worden. De voortuin van 6.50 bij 2.50 meter wil ik graag laten bestraten.

Schutting rechtzetten

Schutting staat scheef en we willen het rechtzetten. Betreft 3 delen van 180 x 180 cm.

Plaatsen van schuttingen

Wij willen aan twee kanten een schutting laten plaatsen. De ene kant is 9 meter (open raster om Hedra in te laten groeien) en de andere kant 6 meter (materiaal nog niet zeker). Het betreft een nieuwbouwwoning en is de tuin nog helemaal kaal. We zouden de palen van de schutting voor de stevigheid in beton willen verankeren in gaten van 90 cm diep (in plaats van de 60 cm zoals omschreven op de site). De regenpijp staat op de erfgrens. Daarom willen we tegen de muur van de woning een muurbeugel geboord hebben waar de schutting tegenaan geplaatst kan worden.

Renovatie van een complete tuin

Gaat om 137 vierkante meter. Nieuwe bestrating, plantenbakken, verlichting, versteviging schutting, verwijderen van oud materiaal, herschikken oude beplanting.

Achtertuin hoekwoning renoveren

De achtertuin van 7 bij 5 meter dient te worden gerenoveerd. De tegels dienen te worden verwijderd en eventueel te worden afgevoerd. Er zullen nieuwe tegels geplaatst moeten worden en wij willen graag een vlonder. Verder zal er een groenstrook van 5 bij 1 meter moeten komen. De houten panelen van de schuur lekken en deze moeten worden vervangen, ongeveer 1.50 bij 3 meter. Verder zijn er 4 houten schuttingsdelen stuk en hier wil ik graag nieuwe in laten plaatsen. De tuin is goed bereikbaar via een brede brandgang en er is hulp aanwezig.

Schutting met stormschade herstellen

De schutting is met de storm van januari omgewaaid. Echter ligt de tuin van de buren hoger en is de muur waar de schutting aan vast zat gescheurd.

Tuin afscheiding veranderen

Door plaatsing van een gereedschap huisje moet de poort en één deel van de schutting, inclusief palen verwisseld worden. Het slot van de deur moet ook vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Omgewaaide schutting herstellen

Heer/mevrouw, Graag wil ik mijn omgewaaide schutting laten herstellen. De schutting is namelijk tijdens de storm omgewaaid. Hierbij is de totale rechterkant omgewaaid. Het gaat daarbij om 4 schotten van 180 x 180 cm, waarbij de twee uiterste schotten ook zijn afgebroken aan de randen, op het punt waar deze vastzat aan de palen. Ook zijn de palen aan de rechterkant afgebroken aan de onderkant. Het opnieuw plaatsen van 4 schotten 180 x 180 cm. Aan de linkerkant van de tuin zijn 2 schotten omgewaaid, waarbij de randen waar deze vastzaten aan de palen ook beschadigd zijn. Ook de 2 palen moeten vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen en plaatsen van de schutting aan beide zijden en het afvoeren van de oude afgebroken stukken.

Betonnen schutting laten plaatsen

Tussen de woning en de schuur wil ik graag een beton schutting met een dichter port laten plaatsen. De voorzijde is 2.60 meter breed, dan gaat deze links en rechts 80 cm de hoek om en komt er rechts een poortdeur van 1 meter breed. Vervolgens komt er nog een lengte van 7 meter ana vast. De hoogte is 2.10 meter. De oude houten schutting haal ik zelf weg en de ruimte is goed te bereiken.