Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Dordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Dordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Dordrecht of directe omgeving.

1743 klanten uit Dordrecht bevelen een bij Casius in Dordrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Dordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, schuttingen plaatsen, tuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, ontwerpen en aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Dordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Dordrecht:

Nieuwe schutting plaatsen

Mijn schutting is achter omgewaaid nu wil ik graag een nieuwe. het gaat om 2 delen en een poort plus palen. Oud materiaal ook graag afvoeren. Gaat waarschijnlijk om een verzekeringskwestie.

Tuin herinrichten

Ik wil mijn voortuin van 22 m2 laten aanpakken. De oude grasmat moet eruit en worden afgevoerd. Aanvoeren van zand, aantrillen en egaliseren. De voortuin is bereikbaar via de straatkant.

Schuttingen met poort plaatsen

Het is de bedoeling dat er 10 schuttingen worden geplaatst met een poort. 10 meter breed.

Voortuin renoveren

Het is de bedoeling om de tuin weer tuin te maken. Dat wil zeggen: tegels weghalen, afscheiding maken en tuinaarde aanbrengen opgehoogd tot de hoogte van de voordeur. Het is ongeveer 3.5m2.

Schutting plaatsen

Er moet een schutting om de tuin geplaatst worden. De huidige schutting is al weg, de nieuwe schutting hebben wij al aangeschaft.

Tuinen afgraven en opvullen met zand (mogelijk 9 woningen)

Graag zou ik offerte willen ontvangen om onze voor- en achtertuin te laten uitgraven, afvoeren en opvullen met zand. De achtertuin is ong 30m2 en de voortuin is ong 8m2. Het gaat om een nieuwbouw huis waar nog geen schutting tussen de tuinen liggen. In totaal staan er 9 woningen naast elkaar en 7 daarvan hebben ong 30m2 achtertuin en 8m2 voortuin. 2 hoek woningen hebben er nog ong 50-60m2 nog aan de zijkant. Graag ook aparte offerte leveren voor al de nieuwe buren. alvast bedankt. gr,

Boomstronk verwijderen of uitfreezen

Enkel de boomstronk eruit en verwijderen. Zie foto

8 Tuinen afgraven, ophogen en egaliseren

Ik zoek een hovenier die de tuinen van 8 woningen (een rijtje) kan afgraven en ophogen (en egaliseren) met zand. Het gaat om 6 tussen- en 2 hoekwoningen. In totaal gaat het om 6x50 en 2x120 m2 = 540 m2 x 15 cm = 81 m3 aan zand wat gestort en geëgaliseerd moet worden. De tuinen zijn nog goed bereikbaar.

Tuin egaliseren en bestraten met gedeeltelijk gras

Wij wonen in een nieuwbouw woning, oplevering afgelopen Oktober. Wij willen graag de achtertuin netjes, onderhoudsvriendelijk en kindvriendelijk hebben. Gedeelte aan de zijkant van de schuur willen wij graag gras waaronder gaas ligt ivm een konijn die daar ook komt, zodat deze zich niet kan uitgraven. De rest van de tuin willen wij betegeld hebben. Graag zou ik een koker in de grond verwerkt hebben om een droogmolen in te kunnen zetten. De tuin is ongeveer 30-35 m2. Zie foto

Tuin werkzaamheden

Ik ben opzoek naar een hovenier voor de volgende werkzaamheden. *tuin betegelen * tuin serre maken Afmeting van de tuin: 8 x 5 m Graag hoor ik of dit mogelijk is.

Kappen Sequoia-boom monumentale boom

Kappen monumentale Sequoia-boom. Momenteel rond de 30 meter hoog, 4,70 cm omtrek (gemeten op 1,30 cm vanaf voet) / 1,50 cm doorsnede. Staat in achtertuin op 2 meter van achterpui. Aanvraag gemeente tot kappen is in behandeling. Wij vermoeden dat dit niet via de deur bij achterzijde kan verlopen, dus dat deze met behulp van hijskraan over de woning afgevoerd zal moeten worden.

Tuin afgraven en ophogen

Mijn nieuwbouw tuin wordt aangelegd maar moet zelf afgraven en zand storten. Ik zou graag willen weten wat de kosten ongeveer zijn om dit te laten te doen. Kunnen de kosten gespecificeerd worden in het uitgraven en apart het ophogen van de tuin (incl zand). Mijn tuin is 67 m2 en moet ongeveer 15 cm afgegraven worden. Het is een tussenwoning en de tuin is bereikbaar door een achterom. Helaas kan hier geen groot werkmachine tussendoor. Zie graag uw offerte tegemoet zodat ik kan ga nadenken wat ik zelf of kan laten doen.

Tuinonderhoud: snoeien, onkruid wieden, maaien en schoffelen

Graag laat ik mijn tuin onderhouden. Het gaat om het snoeien van struiken, grasmaaien, onkruid wieden en schoffelen. Mijn tuin is ongeveer 400 m2. De tuin is via de oprit te bereiken.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen

De tuin is 16.5 meter diep en 6.5 meter breed. Het is voor ongeveer 70% bestraat. Het is bereikbaar via brandpoort van 130 cm breed. Graag een prijs voor afgraven inclusief bestrating, het afvoeren en ophogen met 15 cm. van de tuin. Graag ook een prijs voor alleen afgraven, afvoeren en ophogen zonder de bestrating.

Boom kappen, stronk verwijderen en aanleg klinkers

L. S. Graag zou ik u om een offerte willen vragen voor het kappen van een boom in mijn achtertuin, snoeien van een hoge struik en aanleg van de tuin (ca 12 m2) in Dordrecht. (zie foto's en schets in bijlage - weet niet of uw systeem alle foto's heeft geladen) Gewenste werkzaamheden: - kappen boom (Es?) van ca. 9 - 10 m hoog in kleine achtertuin + verwijderen wortel. Afstand van stam tot tuinmuur is slechts 10 cm. - snoeien hoge struik - cementtegels verwijderen - klinkers plaatsen op grond + maken van 2 verhogingen van klinkers (ca. 50 cm hoog) voor planten dan wel als omranding regenton - plaatsen regenton onder afvoerpijp - afvoer hout boom, snoeihout en event. cementtegels Het ontwerp, kiezen + plaatsen van planten doe ik zelf, bestelling van klinkers en levering eveneens. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden en hoor ik wanneer uitvoering mogelijk zou zijn. Wat mij betreft zo snel mogelijk. Wellicht weet u ook of ik een vergunning nodig heb. Ik wil de boom kappen omdat die volgens mij en mijn buurman VvE een risico vormt mbt wortels die onder het huis gaan groeien en hoogte bij relatief smalle stam.

Bestaande beschoeiing (verhogen) of damwand laten plaatsen

Graag ontvangen wij een offerte voor een beschoeiing/damwand te plaatsen langs de sloot in ons achtertuin (6.50 meter breedte, ongeveer 1.80 diep).

Boomwortels verwijderen en tuin laten afgraven

Er moeten 3 boomstronken en 5 struikstronken worden verwijderd met een stobbenfrees. Daarna moet de tuin van 5.20 mtr bij 17 mtr worden afgegraven en afgevoerd. inclusief alle bestrating die er nu ligt.

Plaatsen van een nieuwe schutting

Ik wil graag mijn oude schutting en een poort laten vervangen door een nieuwe. Ik zou ook graag nog wat advies willen wat betreft materiaal en soort schutting. Al het materiaal moet nog aangeschaft worden. Het is 2,5 meter lang.

Een gehele achtertuin moderniseren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren door middel van 2 à 3 plantenbakken, het creëren van beton muurstenen (blokken b.v. 60x15x15) , een terras voor mijn schuifpui aanleggen met tuintegels 60 bij 40 cm (oppervlak 3 bij 5 meter), een stuk kunstgras leggen incl. worteldoek en stabilisatordoek oppervlak 3 bij 4 meter, omringd met opsluitbanden en een looppad naar de schuur aanleggen met stenen of tuintegels. 1 bij 8 meter. Langs 1 zijde van de bestaande schutting opsluitbanden of beton muurstenen plaatsen. Lengte 10 meter. wellicht een gedeelte ophogen om een goede waterafloop naar de brandgang te behouden. Totale oppervlakte van de tuin is 5 bij 10 meter.

3 boomstronken en 5 struikstronken verwijderen

Er moeten 3 boomstronken en 5 struikstronken worden verwijderd met een stobbenfrees in fase 1. Van de week worden de bomen (verwijdert) en struiken afgezaagd op de foto. De overige stronken van de 3 boomstronken en 5 struikstronken die moeten gefreesd worden. Bij de stronken is dan makkelijk bij de komen. Afvoeren in overleg.

Tuin opnieuw aanleggen

Wij hebben een huis gekocht met een achtertuin van 15 bij 6 meter. Met een grote schuur (zie foto). Wij zouden graag willen weten wat het zou kosten om onze tuin te laten doen. Ik heb een tuin schets gemaakt (zie foto). De tuin is in verschrikkende hoogtes en dat willen we ook zo houden, we willen tuin tegels van 60 bij 60 of 30 bij 60 cm. Gras en grint. Wij zouden willen weten wat het ons gaat kosten, all in.

Beton-hout schutting plaatsen

Schutting is bij elkaar ongeveer 16,5 meter. Deel 1: 549 cm Deel 2: 640 cm (schuine wand) en deel 3: 404,5 cm Ik heb de schutting nog niet gekocht. Ik weet dus nog niet hoeveel palen er geplaatst moeten worden, maar met een snelle berekening gok ik zo rond de 13. Ik wil graag een prijsindicatie hoeveel het gaat kosten om de schutting te laten plaatsen.

Grind laten afvoeren/wegzuigen

Ik wil grind uit mijn tuin laten verwijderen en daarvoor kunstgras in de plaats aanleggen. Het zijn 4 stoken van totaal 19 m2. Het grind ligt ongeveer 5 cm dik. We hebben geen achterom dus ik vermoed dat het grind weggezogen moeten worden omdat het door de woonkamer moet. Graag hoor ik wat grind weghalen kost en wat het kost om kunstgras te plaatsen.

Nieuwe schutting plaatsen in de achtertuin

De oude schutting dient te wordt te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er een hout beton schutting geplaatst moeten worden. Er is 1 zijde 6 meter lang, de andere zijde 3.80 en aan de achterkant gaat het om 3.40 meter inclusief tuindeur.

Garden renovation

We would like to renovate the garden. Taking the old tiles off, leveling the ground, and putting fake grass and some tiles for the patio area. Installing the border and probably a new fence. Total area 41 m² (7. 94 m deep and 5. 15 m wide). De tuin willen we renoveren. Tegels eruit, egaliseren en nieuwe tegels en kunstgras bij de patio plus wat borders en een nieuw hekwerk/schutting. De oude materialen moeten afgevoerd worden.