Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterbron in de tuin slaan:

Waterbron in de tuin slaan

De waterbron is voor het beregenen van de tuin. De perceelgrootte (exclusief woning is circa 2550 m2).
Onze klant uit Den Hoorn (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterbron in de tuin slaan uit heel Nederland:

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Geachte heer/mevrouw, Graag zou ik van u een prijsopgave willen ontvangen voor het slaan of spuiten van een puntstuk in mijn tuin. Ik ben benieuwd wat hier de kosten van zijn, met eventueel alle toebehoren daarbij (inclusief pomp etc.). Is dat mogelijk? Het gaat om een woning in Didam, waarbij u vanaf de weg (+/- 20 meter) de tuin kunt bereiken. Wilt u nog meer gegevens ontvangen laat het gerust weten. Ik hoor graag van u.

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Ik wil graag met grondwater mijn tuin (6,5x15) sproeien. Het is een besloten tuin. Je kunt alleen vanaf de voorkant van het huis bij deze tuin komen. De tuin is dus niet toegankelijk met grafmachine of ander zwaar geschut. Ik verneem graag of er alsnog mogelijkheden zijn.

Waterbron in de tuin slaan met een puls

Momenteel heb ik een puls, maar blijkbaar is die niet diep genoeg om bij het grondwater te komen. Het zit nu 6 meter diep, en het moet 11 meter diep worden. Als dit niet mogelijk is, kan er een nieuwe puls geplaatst worden.

Waterbron met pomp in achtertuin

We willen in onze achtertuin (stroompunt aanwezig) een bron en pomp slaan voor bewatering van de tuin (perceel 800 m2 met woning) en vijver bij te vullen. Het moet 20 meter diep worden.

Waterput slaan in de tuin

Graag zou ik een waterbron in mijn tuin (500m2) aanleggen. De tuin is al aangelegd. Irrigatiesysteem kan ik zelf aanleggen. Dus het zou gaan om het boren (afvoeren van grond eventueel). Graag ontvang ik advies over, de kosten, werkzaamheden, en eventuele andere details. Werkzaamheden kunnen in overleg start, van morgen tot over een paar weken/maanden.

Waterbron slaan met een puls in de tuin

Ik heb een huis met tuin waarin ik een puls wil hebben. Bij de buurman zit de puls op 11 meter. Het grondwater zit niet zo diep, maar de waterkwaliteit is erg slecht; veel ijzer. Op 11 meter is de kwaliteit redelijk.

Waterbron slaan in de tuin

Ik zoek een installateur voor het realiseren van een waterbron in mijn tuin, het terrein is makkelijk toegankelijk. ik weet niet hoe diep het grondwater zit.

Waterput slaan in de achtertuin en voortuin

Ik heb reeds een waterbron in de achtertuin. Deze moet verplaats worden en ik wil een extra put in de voortuin. Het water zit op ca 5 meter. Het is pure zandgrond. Doel is beregenen van tuin.

Waterbron slaan voor tuinbewatering

Wij hebben een perceel van 1100m2 waarvan de helft tuin (voor en achter). Wij willen graag een puntstuk laten slaan (als het water tenminste ijzerhard is). Daarna moeten we nog een pomp, slangen en sproeiers aanschaffen.

Waterbron slaan

Ik wil graag een waterbron laten slaan in onze tuin van ongeveer 1750 m2 in Doorn, ev met installatie van pomp voor beregening. Goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius