Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting plaatsen in de tuin:

Schutting plaatsen in de tuin

Ik heb beton/hout tuin schutting te plaatsen. Ik wil graag een offerte wat het mij per meter gaat kosten om deze te laten plaatsen. Het is bij elkaar meer dan 50 meter aan schutting. De oude verwijderen we zelf. We hebben een achterom. Rond juli zouden we graag beginnen.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen in de tuin uit heel Nederland:

Rechte schutting laten plaatsen van ongeveer 5 meter

Rechte houten schutting laten plaatsen van ongeveer 5 meter bij 1.80 hoog

Schutting rondom huis plaatsten

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een hout/beton schutting, links 6 schermen met vuren en rechts 6 schermen met douglas, diamant kop en zwart/antraciet glad beton. beide kanten delen we met de buren. Daarnaast willen we aansluitend aan een nog te plaatsen overkapping een deel schutting met poort aan de achterzijde. Dit gaat over een lengte van ongeveer 1,5m (schutting +poort). Kan ik hier een offerte voor krijgen? Dank voor uw reactie.

Schutting achtertuin

We willen graag een offerte voor het kopen en plaatsen van schutting van 18 vierkante meter ongeveer, zonder poort, met betonnen palen en grenen platen

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

S.v.p. vrijblijvende offerte oude schutting verwijderen, nieuwe schutting plaatsen. Achtertuin hoekhuis. Schutting in u-vorm, 4 hoeken, circa 21 meter lengte totaal. Oude schutting verwijderen bestaat uit 3 schuttingdelen 1,80 x 1,80 + palen, rest schutting is nu laag groenhouten hekwerk circa 1 meter hoog met laag hek. Dit alles verwijderen. Hierna nieuwe schutting aanschaffen en plaatsen. Niet hoger dan 2 meter. Geen doorkijk, dus 23 planken per schuttingdeel. Wellicht betonhouten schutting indien de prijs niet te hoog is. In deze nieuwe schutting moet uiteraard een poort met degelijk slot, 1 meter breed. Schutting moet windbestendig zijn. Het waait hier soms flink. graag vrijblijvende prijsopgaven.

Schutting plaatsen

Oude schutting plus poort verwijderen en afvoeren. 9 meter schutting plaatsen met haaks daarop 7 meter schutting . In die 7meter een poort

Een nieuwe schutting plaatsen

Onze omgewaaide schutting is eindelijk aan vervanging toe. Het gaat om een schutting vanaf de woning naar de schuur, ongeveer 7,50 meter. Graag zouden we ook een enkele poortdeur erin hebben. Locatie is een hoekwoning dus makkelijk bereikbaar

Complete tuin renoveren

Momenteel is is er veel verzakking. En ik wil de bomen en heg vervangen door schuttingen. Even op een rij Bomen en struiken vervangen door een schutting met de buren Een nieuwe tuin deur Verhogen van de tuin Geel gekleurde tegels vervangen (met grijze tegels die ik zal aanschaffen) Herinrichten van de tuin na de verhoging De huidige kraan lekt, deze vervangen of repareren Extra: een houten terras bij de ingang van de tuin voor klimop. Wat ik hierboven heb beschreven is alles wat aan vervanging toe is. Ik ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden dat jullie kunnen uitvoeren. Zou je de offerte voor de het verwijderen en plaatsen van de schuttingen voor elke kant apart willen opnemen in de offerte. Dit wil ik met de buren bespreken.

Hout/beton schutting plaatsen

Hout/beton schutting + poort laten plaatsen. Hoogt max 1.80m, lengte 10,80m. Eventueel met een hoek, maar wil daar graag over overleggen.

Schutting en verwijderen groen strook

Ik wil graag een (geluidswerende) schutting laten plaatsen tussen ons en de buren. Tuin is 10 meter lang Het groen moet dan eerst worden verwijderd. Ik hoor graag of jullie dit kunnen aannemen.

schutting plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen. De lengte van de schutting is ongeveer 9.50 m aan de lange kant. De korte kant (loodrecht op de lange kant) van schutting naar het schuurtje is 2.50 m, in dit gedeelte moet ook de poort van 100 cm x 120 cm. Het liefst met betonnen palen en ook met betonnen rand en de palen in mortel gestort voor de stevigheid. Verwijdering van corniferen is nodig. Tuin is bereikbaar via een pad aan de achterkant.

Partners

Partners van Casius