Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor terras onderheien:

Terras onderheien

Ik wil graag rondom het huis het terras onderheien. Het gaat om 150 vierkante meter.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras onderheien uit heel Nederland:

Deel van tuin op veengrond onderheien en funderen

Wij zitten op veengrond, en we willen dit graag laten funderen en er beton op plaatsen zodat het terras niet zakt. Het gaat om een oppervlakte van 6 bij 12 meter. Hier zitten al 8 palen in. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ontvang graag een prijs indicatie.

Een verhoogd terras aanleggen

Wij willen een verhoogd terras hebben maar niet met een houten afwerking maar met tegels. Een houten vlonder terras wordt niet onderheid met diepe palen (maar met veel en korte paaltjes) hebben we begrepen. Hoe zit dat met een zelfde constructie maar dan voor tegels? Wij denken namelijk dat het onderheien een dure oplossing is en dat daar dan weer een vergunning voor aangevraagd moet worden. Het terras wordt 7 bij 6 (meter). Tegels zijn rond de 22 kilo per m2 en 60 bij 60 cm. Er moet ongeveer een hoogteverschil komen van 80 cm tussen het terras en de rest van de tuin. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m².

Achtertuin onderheien en betonnen vloer

Wij hebben interesse om ons nieuwe terras te onderheien en van betonnen vloer te voorzien. Het gaat om ongeveer 30 m2. Zou u een voorstel kunnen doen wat dit gaat kosten?

Terras onderheien

Wij willen onze achtertuin onderheien. De tuin is circa 11 bij 5 meter en mag ruw worden afgeleverd (later kiezen wij voor tegels in cement of printbeton). De tuin is bereikbaar met een kleine heistelling (zijtuin is ongeveer 2 m breed), er is geen achterom dus grote heistelling is geen optie. Beton kan met een slang aangevoerd worden. Offerte inclusief afgraven en afvoeren van de grond. Bijgaande foto's moet genoeg informatie geven over de bestaande situatie.

Onderheid terras aan huis maken

Graag zouden wij ons terras laten onderheien. Het betreft een terras van circa 6,90 x 4 meter. Daarnaast zouden wij graag een fundering onder ons tuinhuisje laten aanleggen van circa 3 x 4 meter.

Terras onderheien en betonvloer storten

7,5 x 5 meter terras onderheien en betonvloer aanbrengen. Palen hebben goede zandplaat om op te staan bij ongeveer 12 meter. Graag een complete offerte met materialen en werkzaamheden. Locatie is goed bereikbaar, geen voorwerk nodig.

Onderheid terras maken

Binnenkort start de bouw van ons huis. We willen ons terras in de tuin laten onderheien. Het terras willen we laten opbouwen met kanaalplaten op een betonnen fundering over heipalen. Bovenkant van het terras moet ca 22cm dik worden. Afmeting 5m bij 5m.

Terras onderheien en funderen

Wij willen een tuinkamer laten aanleggen. Het advies is eerst te laten heien in verband met de verzakking. De tuinkamer afmetingen zijn 3 x 8 meter.

Betonnen terras in de tuin maken

Ik wil graag een offerte voor het laten plaatsen van een betonnen vloer in mijn voortuin. De palen worden al geplaatst. Het gaat om het onderheien van de voortuin tegen verzakkingen waar met auto's overheen wordt gereden. De oppervlakte is ongeveer 250 m2.

Terras onderheien in de achtertuin

Wij hebben een kale nieuwbouw achtertuin waarin we een fundering onder ons nog te betegelen terras willen aanbrengen. Afmeting is 5,60 lengte x 3.20 breed. De diepte van de palen is onbekend. Gaarne contact voor overige informatie. Kunt u mij een richtprijs geven?