Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Compleet tuinhek laten plaatsen

Ik wil graag een tuinhek volledig laten plaatsen. Gaat om 15 meter ongeveer inclusief poort.

Tuinhek plaatsen op houten vlonder aan het water

Ik wil graag een tuinhek laten plaatsen op mijn houten vlonder. Vlonder is 9,60 lang, en 1 gaasscherm van 150 breed moet 90 graden de hoek om en er moet een openslaand hekje van 90 hoog worden gemonteerd. Palen moeten in verzinkte paalhouderplaten worden geplaatst die op de vlonder met vier schroeven vast geschroefd moeten worden. De gaasschermen van 1,52 breed en 1,02 meter hoog worden aan de vlonder en de palen vast gemaakt met gaaspaneelbeslag. In totaal moet het hekwerk gemaakt worden met zeven gaaspanelen van 152 bij. Ik kan foto's van de vlonder waarop het hek geplaatst moet worden appen. Er is een poort aanwezig. Ik zoek iemand die dit zo spoedig als mogelijk kan monteren.

Tuinhek vervangen

Als gevolg van een schade moet een gedeelte van ons tuinhek hersteld worden. Zoals in bijlagen te zien is betreft het drie schermen en een poort/hek. Ophang constructie van het hek moet ook hersteld worden.

Schutting met palen plaatsen

Ik wil 5 restanten van grondpalen uit de grond halen. Vervolgens 10 palen plaatsen met lange pen-paalhouder en cement, daarna 90 planken als schutting aanbrengen, daarna 1 poort met klein stukje planken plaatsen en als laatst 1 tuinhek plaatsen. De schutting die moet komen is 10 plus 1,5 centimeter

Plaatsen van een tuinhek

Hierbij ontvang ik graag offerte van de kosten voor plaatsen van een tuinhek. Het gaat om een 2-delige poortdeur van 3.34 meter, dan een hek van 4.02 meter lang, dan een looppoortje van 1.016 meter en een stukje hek van 1.18 meter. Het hek op de scheiding van het erf zal 7.10 meter worden. De bedoeling is dat het wordt gemaakt van zwart geïmpregneerd Douglas met palen die niet snel gaan rotten. Misschien hardhouten palen, eiken of iets dergelijks of palen die op een stalen anker staan. Deze optie graag als meerprijs in de offerte aangeven. Hoogte van het hek ongeveer 1 meter, 3 planken tussen de palen in en bovenkant paal afgeschuind als een dakje. Poortje voor het pad naar de voordeur en een dubbele poort voor het oprijpad, deze poort graag iets hoger dan het hek. Wij vernemen graag de mogelijkheden en de daaraan gekoppelde prijzen. Graag ook offerte voor 2 planken in plaats van 3, we zijn er nog niet helemaal uit wat we mooier vinden. We willen het graag strak maar ook weer niet te massaal.

Tuinhek plaatsen

Ik heb ongeveer 9 meter hekwerk nodig en poort en dan had ik dat graag geplaatst ! Heb fotos toegevoegd ongeveer zo'n hek maar liever hoger rond 1 meter

Tuinhek en poort plaatsen

Graag willen wij een offerte voor een tuinhek en poort. De totale breedte is 1.20 meter. We willen een poort van maximaal 80 cm breed. Over de totale breedte willen wij aan de bovenkant een metalen- of houten rek zodat de klimop kan doorgroeien. Graag eerst offerte per mail aanbieden met telefoonnummer.

Tuinhek vervangen

Ik wil graag een nieuwe hardhouten poort. De oude mag worden verwijderd. Ik denk dat hij gewoon 90 cm breed is. Ik zou daarbij graag het scharnierpunt aan de schuur willen hebben in plaats van "los in de ruimte".

Tuinhek vernieuwen aan de steegkant

Ik heb een lange taps toelopende tuin die naast mijn huis verder loopt. Ik wil het deel naast mijn huis inclusief nieuwe poort. Het gaat hier in totaal om ongeveer 13 meter inclusief poort. Dit van gewoon hout met betonnen palen. Ook sluitwerk voor het hek. LET op. Ik ben deze week pas zaterdag weer te bereiken en kan mijn telefoon niet opnemen. Ik hoor graag van u

Kleine bomen en boomstronken verwijderen

Omdat er binnenkort een tuinhuis in mijn tuin geplaatst wordt, zoek ik met spoed op heel korte termijn een vakman voor het verwijderen van 3 kleine bomen inclusief de stronk en een rozenstronk. Na de plaatsing van het tuinhuis wil ik ook een tuinhek met poort laten maken, maar dat kan later in overleg worden ingepland. Er is hier voldoende parkeergelegenheid. Ik ontvang graag uw reactie en prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius