Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor onderhoudsvriendelijke tuin aanleggen:

Onderhoudsvriendelijke tuin aanleggen

30m2 achtertuin alles verwijderen (1boom midden tuin + 1 appelboom en dergelijke) + stenen verwijderen. Plaatsen nieuwe grote tuinstenen. Tuin ziet er nu nog goed uit, echter is het onderhoud teveel en willen wij overstappen op alleen tuintegels met mooie verlichting.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoudsvriendelijke tuin aanleggen uit heel Nederland:

Tegels leggen en tuin inrichten

Graag zouden wij gebruik willen maken van u vrijblijvende offerte aan huis om een en ander door te nemen. De achtertuin moet een schraap eraf hebben voordat het bestrating zand erop kan ( klei grond ) Het gaat achter om ongeveer 35 vierkante meter bestrating. Zijkant woning komt een 8 vierkante meter erbij nadat daar eerst de bestaande afsluitbandjes verwijderd zijn. ( maar ook daar weer eerst een schraap eraf ) Dan verder ook een onderhoudsvriendelijke tuin en met Japans grit of ander grit ... het gaat om het erin laten scheppen - egaliseren in de voortuin. Daar moet ook het pad vervangen ( nieuwe stoeptegels eruit die bij de oplevering van deze huurwoning zijn aangebracht ). Met daarnaast een smalle strook gelijk aan de voortuin met ook weer grit. Eventueel bloembakken plakken van steen maar dat lijkt mij beter om aan tafel te bespreken zoals div ander werk ook. Te denken valt aan bv verlichting mocht dat mogelijk zijn. Overigens denken wij aan een tegel van 60/40 of 40/30 strak patroon.

Tuin egaliseren en bestraten

Tuin is al ontdaan van struiken en planten. We willen nu een keramische onderhoudsvriendelijke bestrating. Circa 28m2.

Aanleg van een nieuwe tuin

De zuivere tuin betreft een strook van 3 x 10 meter aan de rechterzijde van de tuin. Aan de linkerzijde zit de tuinkamer, vervolgens zit er al een overkapt gedeelte van de tuinkamer tot de aangrenzende schuur aan het einde van de tuin. Graag zouden we iets zien met boompjes, verlichting, plantenbakken. Met name een onderhoudsvriendelijke tuin. Hiervoor maken wij graag een afspraak om advies te ontvangen een een ontwerp te laten maken en te realiseren.

Tuin op een perceel aanleggen

Wij hebben een perceel gekocht waar we een huis gaan laten bouwen. Daar hoort ook een tuin bij. Het perceel is 2800 m2 groot. We willen een eenvoudige, onderhoudsvriendelijke en kindvriendelijke tuin, geen vijvers. Veel gras, wat beplanting langs de rand, een aantal bomen, momenteel is het een leeg weiland, een grindpad als oprijlaan en een hek om het perceel. Bent u ook een tuinarchitect, of voert u alleen uit? We zijn benieuwd wat u kan betekenen van ons, en wat een indicatie van de kosten zou zijn. De tuin moet ongeveer 2400-2500 m2 worden.

Complete tuin laten renoveren

De hele tuin moet op zijn kop. Bak verwijderen. Terras, tuinpad met hergebruik van tegels. Onderhoudsvriendelijke tuin. Rode beuk 80 hoog heg, groene beuk als heg 180 hoog, zijkant, lavandula angustifolia hitcote, 5 hydrangea paniculata, 5 hydrangea macrophylla, grind 8/16, ligustrumovalifolium. Ik heb een tekening. Mochten jullie nog een betaalbaar en leuk idee hebben voor iets van water erin houd ik mij aanbevolen.

Nieuwe tuin bij de nieuwbouwwoning aanleggen

Bij een nieuwbouwwoning dient er een achtertuin aangelegd ter worden. De tuin is ongeveer 45 m2 groot en heeft een achterom. Er zullen schuttingen met een klimop bij oplevering geplaatst zijn. De vakman zal een onderhoudsvriendelijke tuin moeten realiseren met bestrating, een enkele bloembak en een goed drainage. Het gaat om een tuin op het noorden.

Complete tuin laten aanleggen

We hebben een oud huis gekocht en in anderhalf jaar tijd compleet opgeknapt. De tuin is nu aan de beurt. Hij is leeggehaald, maar verder is er niets gebeurd. Het is een stuk van 13 bij 13 meter. We willen graag een terras aan de achterpui en achterin de tuin tegen de muren aan ook een veranda. We willen gras, onderhoudsvriendelijke beplanting en een speelgedeelte voor onze dochter. Langs het huis willen we grind. Eventueel stapstenen door het gras naar meerdere delen van de tuin.

Tuin egaliseren en bestraten en hekwerk plaatsen

Wij wonen in een tussenwoning, een huurwoning, waar wij de achtertuin van 980 cm lang en 560 cm breed graag willen laten egaliseren en bestraten. Ook willen we een hekwerk laten plaatsen, daarvoor zijn de materialen al aanwezig, met uitzondering van een poortje of toegangshek. De tuin bestaat nu overwegend uit gras. We hebben nog geen bestrating uitgekozen. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen dan uw advies en prijsopgave. We willen een budgetvriendelijke aanpassing en een onderhoudsvriendelijke tuin.

Achtertuin volledig renoveren

We hebben een niet zo grote achtertuin van 6 x 9 a 10 meter, met een stenen schuur. Deze tuin is geheel aan renovatie toe. De schutting aan de achterzijde dient vervangen te worden door een houten schutting met een poortdeur. De schuttingen aan de zijkant dienen door de vakman beoordeeld te worden. Achterin willen wij dan een overkapping laten plaatsen van 4 meter breed en 3 meter diep inclusief een houten vloer. Het overige deel van 4 bij 6 meter dient te worden betegeld met een onderhoudsvriendelijke tegel.

Aanleg tuin bij nieuwbouwwoning

We willen graag onderhoudsvriendelijke tuinen en oprit. De voortuin is ongeveer 15 m2. Hier zouden we het liefst een 8-tal staptegels van 60 x 60 cm willen voor het raam langs, basalt 16-22 mm en dan wat siergras als beplanting. Een aantal opsluitbanden, zodat het basalt in de voortuin blijft en worteldoek eronder. De oprit zouden we graag willen doen met tegels van 20 x 30 x 6 cm. Het gaat hier om een oppervlakte van ongeveer 45 m2. De achtertuin heeft een oppervlakte van ongeveer 88 m2, 8 diep x 11 meter breed. De schutting is collectief geregeld. Hier willen we een terras bij de gevel en een pad naar het terras links achterin de tuin. Tegels 60 x 60 cm in totaal ongeveer 55 m2. Rechts achterin gras in totaal ongeveer 25 m2. Daarnaast een aantal verhoogde borders van 3 stapelblokken hoog. De afmetingen 1 x 2.5 meter, 2.5 x 2 meter en 1 x 4.5 meter. Er ligt aan een kabel van 15 meter in de tuin voor de verlichting. We willen graag verlichting aan de achtergevel, waar 2 lichtpunten zijn en 1 lichtpunt bij de voordeur en daarnaast verlichting in de tuin/schutting. De beplanting voor in de verhoogde borders en groenblijvende leibomen van minimaal 2 meter stamhoogte, ongeveer 5 stuks. Afhankelijk van de prijs willen wij nog een overkapping op het terras linksachter in de tuin van 5 meter breed x 3 meter diep. Allemaal in de kleurstelling grijs/antraciet.

Partners

Partners van Casius