Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor aanbrengen van kunstgras:

Aanbrengen van kunstgras

Het verwijderen van kiezels in de tuin, aanbrengen van een laag stabiliserings zand en daarover kunstgras (gekleurd). De tuin is plusminus 32 m2.
Onze klant uit Den Haag (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanbrengen van kunstgras uit heel Nederland:

Kunstgras in de achtertuin aanbrengen

Kunstgras leggen in de achtertuin over de volledige breedte (Luv putje bij de kraan). De tuin is al afgegraven en zandgestort. Het moet nog wel vlak getrild worden. Wij zien graag een offerte voor het leggen tegemoet. De tuin is 5. 7 x 10 meter

Voor-, zij- en achtertuin onderhanden nemen

Gaat om 90 m² tuin (schatting). Project omschrijving: in de achtertuin plus een deel van de zijtuin wil ik graag het gras vervangen en kunstgras aan laten leggen. In de achtertuin een strook aanleggen waarop BBQ en stoelen kunnen staan. Ander deel van de zijtuin plus voortuin betegelen en verhoogde borderbakken aanleggen waarin beplanting kan worden gedaan. Tevens LED verlichting in de borderbakken aanbrengen. Achtertuin heeft een achterom.

Tuin herinrichten

Graag willen wij enkele wijzigingen in de tuin doorvoeren. We hebben zelf al een goed beeld van wat we willen, maar staan uiteraard open voor tips en suggesties. De werkzaamheden die wij nu voor ogen hebben zijn: 1. Sloop bijgarage (bij nader inzien is dit al gedaan) 2. Deels ophogen van de tuin 3. Schuifdeur installeren naar de garage 4. Drie treden voor een trap creëren 5. Speelbalken monteren 6. Aanleggen kunstgras 7. Verwijderen bloembak en tweetal kleine bomen 8. Planten boom 9. Afwatering en afvoerputjes aanbrengen 10. Bestrating eventueel herstellen / optimaliseren 11. Sloop schoorsteen De afmetingen staan in de bijlage.

Tuin leeghalen en kunstgras aanbrengen

Tuin leeghalen (steentjes, betonplaat 1 x 2 m, oude bbq en dergelijke), dit mag ook afgevoerd worden. Vervolgens ophogen met zand, ongeveer 10 cm (denk ik) en kunstgras leggen. Tuin is 5.35 m breed en 5.51 m diep. Graag een offerte met uren en materialen.

Aanleggen nieuwbouwtuin

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten om de tuingrond af te graven en te vervangen met brekerzand/tuingrond en het aanbrengen van het ontwerp (bestrating, kunstgras) in de bijlage. De schutting en poort hoeven niet meeberekend te worden en de planten zullen we zelf verzorgen en plaatsen. Aanleg van kwalitatief kunstgras graag wel meenemen.

Tuin egaliseren, bestraten en kunstgras leggen

Onze tuin is 11,2 meter x 5,7 meter. Wij willen een terras van 5,7 x 4,5 meter + een pad van 2 x 6 meter met tegels naar de schuur. En ongeveer 25 m2 moet kunstgras worden. Tegels liefst 50x50 cm of eventueel 60x60 cm (betontegels of keramische tegel). Kunt u een kostenindicatie voor bovenstaande afgeven? De tuin halen we zelf leeg. Alleen zand aanbrengen als ondergrond voor de tegels en het kunstgras. Hartelijk dank voor uw reactie.

Drainage onder kunstgras aanbrengen

Het water op onze kunstgras gaat niet snel genoeg weg waardoor deze na een hevige regenbui een dag onder water staat. Dit wil ik graag opgelost hebben. Ik wil graag weten wat jullie kunnen doen en wat het gaat kosten. Het is een stuk van 8 x 4 meter. Zie foto.

Kunstgras aanbrengen

Oude grasmat vervangen door 14 vierkante meter kunstgras. Ik weet niet of kunstgras er overheen gelegd kan worden?

Leggen van kunstgras

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van kunstgras in de achtertuin. De ruimte in de tuin is reeds schoon en klaar, er ligt enkel nog worteldoek. Een zandbed aanbrengen en het kunstgras leggen. De afmeting is 2.40 x 3.80 meter. Ik heb ergens gras gezien dat ik wil gaan kopen. Kunt het zand leveren? De tuin is middels een achterom bereikbaar.

Grind leveren en aanbrengen

Wij willen onze achtertuin laten bedekken met grind (ongeveer 65 m2) . Een terras van steenschotten is al aangelegd en er staan nog wat struiken die we willen laten staan. De rest is allemaal al leeg (alleen zand). Er is ook reeds een nieuwe schutting geplaatst. Op het grind willen we een soort van pad van leisteen tegels van 60 cm bij 60 cm leggen, die we al in huis hebben. Ook het worteldoek (drukverdeeldoek) hebben we al in huis. Er komt ook een stuk kunstgras in de tuin (ongeveer 4,5 m2), wat we reeds gekocht hebben. Ergens in de tuin komt een plantenbak van Eco-oh, die we nog gaan bestellen. Het is dus een kwestie van egaliseren van de grond en leggen van het doek en verdelen van het grind, rekening houdend met het gras, de tegels en de plantenbak. Wij zouden hier graag een prijsopgave van hebben.

Partners

Partners van Casius